Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlki fake büyük ihtimal ama 2.'si gerçek.

• Çok büyük bir usta ama kurşun işlemez geyiği palavra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

İlki fake büyük ihtimal ama 2.'si gerçek.

fake olma ihtimali yok bence nunchaku var elinde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

Orijinalden alıntı: SSmiğfer

quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

E Oha sallayin

Bu laf dogru hocam.biraz daha yasasaydi karin kaslarina kursun girmiycek sertlige ulasicskmis.ama olduruldu diye biliyorum ben lee nin.

• cüssede keramet olsaydı ormanın kralı fil olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

quote:

quote:

quote:

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Kardeş sana tek bişey dicem anlarsın artık herif ölünce inceleme yapmışlar bi sene daha karın kaslarını geliştirseymiş kurşun geçmezmiş düşün artık

E Oha sallayin

Bu laf dogru hocam.biraz daha yasasaydi karin kaslarina kursun girmiycek sertlige ulasicskmis.ama olduruldu diye biliyorum ben lee nin.

Yav he he.

Abartmayın bea.

• quote:

Not : Bruce Lee'ye saygım sonsuzdur.Gerçekten kendisini çok severim fakat bu soruyuda merak ediyorum.

filmlerinfe vuruslari 2kat yavaslatilmiscsekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatiq'

quote:

Orijinalden alıntı: genc-er

quote:

quote:

quote:

E Oha sallayin

Yav he he.

Abartmayın bea.

Bi kac yil daha yasasaydi roket atar , rpg , tank savar mermiside islemiyormusta erken gitti adam.

• Adamın vücudunda hiç yağ yokmuş bi gram bile o yüzden vucudu çelik gibiymiş ama o kurşun muhabbeti palavra

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

BU İŞİN ADAMINDAN EĞİTİM ALMIŞ BİRİ SENCE
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

IpMan mıydı :)

• burdada brucelee figüran jackie chani öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 21 Temmuz 2013; 21:24:37 >
  • Hocam eğer 3 sene daha yaşasaymış hidrojen bombasını göğüs kontrol yapıp şut çekebilecekmiş

Edit:Wing Tsun,Wu shu'cuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

Hocam eğer 3 sene daha yaşasaymış hidrojen bombasını göğüs kontrol yapıp şut çekebilecekmiş

Edit:Wing Tsun,Wu shu'cuyum.

• quote:

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.
    Not:iki senedir nunchaku ceviriyorum

• bunu jet li dövüyo bruce lee mi dövemicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

İlk video kesinlikle yalan.Nunchakuyla o tarz bir işi yapman imkansız çünkü dengesiz bir alet.
    Not:iki senedir nunchaku ceviriyorum

Onu kullanan sıradan bir insan değil ama.

• İp Adamın öğrencisi olduğuna göre... sen düşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

BU İŞİN ADAMINDAN EĞİTİM ALMIŞ BİRİ SENCE
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

Bende bunu söylemek için gelmiştim ama söylenmiş. Ip man ın 3. kuşak öğrencilerinden henüz 35 yaşında olan bir sifunun (Adını bilmiyorum) basit blok hamlesii ile bir kol kırabildiğini biliyoruz. Bruce lee hayatını bu işe adamış eleman orada 50 kişiyi bile döver. Zaten sayı bir yerden sonra anlamsız kalıyor ne kadar kalabalık olasalarda aynı anada saldırabilecek kişi sayısı az

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.