Şimdi Ara

Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AkcaNon

ne kadar guclu muydu ?

O kadar kişiyi aynı anda dövebilecek kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan21

Merak ediyorumda o kadar bruce lee filmini izlemişimdir.Adam 15 - 20 tane adamı aynı anda idare edip pert ediyor.Böyle birşey gerçekten mümkünmüdür.Sokak kavgasında 10 kişiyi bırak 4 kişiyi bile aynı anda dövecegini zannetmiyorum ya siz ?

Not : Bruce Lee'ye saygım sonsuzdur.Gerçekten kendisini çok severim fakat bu soruyuda merak ediyorum.

Göğüs kasları plastik kurşun geçirmiyomuş
  • ya şimdi herkese tek atardı kurşun gecirmezdi falan demişler ama

adamın dünya wushu sampiyonuna 2 santim öteden yumrugu var adamı 5 metre geri attı videosu var ( wushumu tam emin deilim ama )

+ kaç kişi döver konusuna deyinmek lazım hiç bir savunma sporu yapmamış 50 kişiyi bile dövme sansı var silahsızlarsa

eğitimli 5 kişiyle dövüşse ciddi eğitim o zaman anlaşılır tabi

kendi spor hocamdan söyliyim ilk eğitime gittiğimde beni öldürmek istese elimde bıcak olsa bile 5 sn yi gecmezdi bunu yapması.

edit karete şampiyonu wushu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikann -- 21 Temmuz 2013; 20:17:12 >
  • Adam chuck norrisi dövmüş youtubeda var ayrıca 2 parmakla şınav çekebiliyor
  • güçle mutlaka ilgisi var ama esas olay güçlü olmasında değil.ayrıca kurşun muhabbeti efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 21 Temmuz 2013; 20:17:21 >
  • Gücünden çok hızı iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

güçle mutlaka ilgisi var ama esas olay güçlü olmasında değil.ayrıca kurşun muhabbeti efsane

Ben açıkca söylüyorum.10 Kişiyi aynı anda dövebilme şansı var ona inanıyorum.Fakat kurşun olayı gerçekten saçma ve öyle birşey olacagınıda zannetmiyorum.Kurşun öyle basit birşey degil.
  • NECO

N=en
    E=i
    C=si
    O=o

en iyisi o

NECO
  • Etkisiz hale getirir 10 kişiyi bence.Bu adam çok seri sen ne olduğunu anlamadan yere serer büyük ihtimal.
  • o ölunce arastırma yapmıslardı. 1,5 yıl daha karın kası calıssaymıs atom bombasıyla ölmezmıs . İste o kadar guclu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

3 ay daha çalışsaymış mermi işlemez olucakmış
    ama yinede çok güçlü bir adam üstada saygılar Halen bu kadar gelişmiş birisi görmedim duymadım.

bunlar gerçek mi ya iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

gülünecek bir yer söylede bizde gülelim efekt desen o senelerde kullanılacak efegi sen düşün?

• quote:

quote:

Niye güldün çaresizlikten mi

• quote:

quote:

quote:

gülünecek bir yer söylede bizde gülelim efekt desen o senelerde kullanılacak efegi sen düşün?

masa tenisinde adamlarla dalga geçmesine güldüm niye parladın hemen

• güçlüdür güçlü olmasınada bence Dolph Lundgren gibi 2metrelik bir deve karşı hiç şansı yok benim görüşüm.
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

masa tenisinde adamlarla dalga geçmesine güldüm niye parladın hemen

Pekte öyle gözükmüyor? ama öyleyse kusura bakma

• Totonu dugumler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

güçlüdür güçlü olmasınada bence Dolph Lundgren gibi 2metrelik bir deve karşı hiç şansı yok benim görüşüm.
     Bruce Lee gerçekten o kadar güçlümüydü ?

Bence önemli olan teknik.

• quote:

raketle oynuyor diye düşündüm, sonra gerçeği gördüm . adam gerçekten kralmış

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.