Şimdi Ara

bruce lenin çalıştırdığı öğrenci filmini bulamıorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar çok eskilerden bir dövüş filmi izlemiştim .bir tane genç vardı dövüş turnuvasına hazırlanıordu bir gün garajlarında antrenman yaparken bruce leenin ruhu
    çıkagelir ve çocuğa wing-chun dövüş tekniğini öğretir ve arkadaşlar bir sahnede genç sevgilisine tavşan hediye eder .arkadaşlar ben bu filmi bulamadım rica etsem siz filmin ismini bana bulabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlino

selam arkadaşlar çok eskilerden bir dövüş filmi izlemiştim .bir tane genç vardı dövüş turnuvasına hazırlanıordu bir gün garajlarında antrenman yaparken bruce leenin ruhu
    çıkagelir ve çocuğa wing-chun dövüş tekniğini öğretir ve arkadaşlar bir sahnede genç sevgilisine tavşan hediye eder .arkadaşlar ben bu filmi bulamadım rica etsem siz filmin ismini bana bulabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler

• teşekkür ederim
  • Güzel filme benziyo imdb.puanı düşük ama olsun izlicem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi hey. Daha ilkokula başlamamıştım video oynatıcımız vardı, babam her hafta 2-3 kaset kiralayıp getirirdi. Kuzenlerle beraber az izlemedik bu filmleri ve daha nicelerini. Duygulandım baya ya
  • vhs ve betamax video kaset döneminin popüler filmlerindendir. Ayrıca Van damme kötü roldedir. Arşivimde saklı durur bu film arada canım sıkılırsa bakarım sahnelere 5-10 dk. Ayrıca tvlerde the russian diye telefuz edilen kelime düdük makarnası şeklinde çevrilmiş niye böyle bir şey yaptılar merak etmişimdir. bu arada filmde 3 tane kötü adam da oyuncuları muhteşemdir.

İzlemeyen varsa izlesin derim..

Bizde betamax cihaz vardı zor bulurdum filmleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Güzel filme benziyo imdb.puanı düşük ama olsun izlicem.

küçükken çok zevk alarak izlemiştim van damme hastasıydım zaten. o zaman puan versem 10/9 verirdim heralde. şu an izlermiyim bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.