Bildirim
Bs ayt mat sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
soruda verilen örnek küme 2. öncülü sağlıyor bence de C
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bence de C olmalı. İnternette falan çözen hocalar yok mu? Belki baskı hatası vardır
Ben de az önce çozdüm ne tesadüf. Ben de C yaptım ama uygulamada çözümü yok ya soruda bir eksiklik var ya da cevap anahtarı hatalı
Cevap A
2. Madde için şu kümeye bakabilirsin: 6, 15, 35
Bu kümenin tüm elemanlarını bölen 1den büyük tam sayı yok
ama verilen tanımlamalara göre böyle küme de yok. sayılar aralarında asal olmayacak diyor
Bu küme 3 maddeye de uyuyo Bu küme de 2. Maddeye ters düşüyo
sayılar aralarında asal olmayacak diyor. 6 ve 35 aralarında asal
6 10 15 bu olur mu hocm
evet şimdi oldu ben de yanlış anlamışım herhangi bir küme derken bu şart tüm kümeler için sağlanır demek istiyor galiba o yüzden cevap A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 24 Mayıs 2020; 20:41:14 >
Az önce konuşan arkadaş nerde cevap anahtarına göre sıyrılmaya çalışıyor filan dedi bide yorumunu silmiş sana demiyorum hocam teşekkürler seninle yaptık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 24 Mayıs 2020; 20:45:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X