Şimdi Ara

BS Player Ses Problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bs playerda bi problemim var biçok filmde ses alamıyorum daha doğrusu konuşma sesleri dışında diğer sesler var ancak konuşmalar yok.Görüntüde bi problem yok.Ancak sesini alamadığım videoları kantaris media player da açıyorum orada gayet sorunsuz çalışıyor.Neden olabilir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsiforza -- 1 Şubat 2009; 16:25:58 >

• BS Player ın kendi içindeki kodeklerde sorun olabilir.Önce BS player ı kaldır, sonra K-lite Codec Pack yükle daha sonra BS player ı yükle, muhtemelen sorunun hallolur.K-lite kodek paketlerinin bazılarının içinde direk BSPlayer geliyor zaten, ona göre tekrardan yüklemene de gerek kalmayabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: degno

BS Player ın kendi içindeki kodeklerde sorun olabilir.Önce BS player ı kaldır, sonra K-lite Codec Pack yükle daha sonra BS player ı yükle, muhtemelen sorunun hallolur.K-lite kodek paketlerinin bazılarının içinde direk BSPlayer geliyor zaten, ona göre tekrardan yüklemene de gerek kalmayabilir...

dediğini yaptım k lite ve bs player ı kaldırdım sonra ilk önce k lite mega codec pack sonrada bs player free yi kurdum ancak malesef bişi değişmedi hala aynı..
  • AC3 Filter programını yükle.
  • Gom player kullan bs playerı oldum olası sevmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthskywalker

AC3 Filter programını yükle.

k-lite mega codec pack ile birlikte yüklendi AC3 Filter.

quote:

Orjinalden alıntı: dabbemre

Gom player kullan bs playerı oldum olası sevmem

Aynı hatayı gom player dada veriyor bu ses hatasının olmadıgı tek program kantaris media player ama oda çok fazla kasıyor pc yi o yüzden kullanmıyorum..
  • Arkadaslar internetten indirdiğim video realplayer seklinde flv sanırım,ben bunu prsim converterla avi yada wmv'ye cevirince Bs playerda yada power dvdde calıştırıken görüntüde sorun yok ama ses olmuyoo,ses gidiyo,ne yapmam gerekir acil yardım edin lütfenn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bs player sorun
    18 yıl önce açıldı
    Müzik Cd'si sorunu
    11 yıl önce açıldı
    BS Player Alt Yazı Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kanayan yara burada da çözülememiş. biraz hort oldu ama taktım çözünce yazacağım.
  • VLC media player ya da Gom player kullanın.
  • sorunu çözdüm. yani bir çözüm yolu olmasa bile BS player ibilgisayarımda çalışıyor en azından.

your uninstaller ile BS kaldırılır,
    bilgisayar yeniden başlatılır,
    BS nin hata veren sürümü dışında herhangi başka bir sürüm kurulur ve mis gibi kullanılır.

VLC ve GOM bilgisayarımda mevcut. ama ben illede BS kullanmak isteyenler için özetle anlatmak istedim.
    heralde bundan sonra konu hortlamaz
  • Bs player ilk göz ağrım hala vaz geçmedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.