Bu kulaklik alinir mi ? Is yerinde habire telefon geliyor sabah 7 aksam 4 tel gorusmesi icin beni gotursun yeterli. Birde sadece tek kulaklik kullanilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BT bu alınır mı ?

-
-
Bunlar ile konuşma zor olur hocam, anca yükses sesle yani bağırarak konuşma yapabilirsin, JBL marka bir kulaklık bakabilirsin, onunla rahat görüşme yaparsın. (Kendimden biliyorum)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi modeli ? 150 tl mi fiyati ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar biraz pahalı maalesef, ama ses konusunda şüpheniz olmasın.
Ben de Tune Flex modeli var, 2000₺ küsür hemen hemen şuan.
Ama size bunları tavsiye edebilirim, hem biraz daha uygunlar;
https://www.ciceksepeti.com/jbl-tune-220-tws-bluetooth-50-kulak-ici-kulaklik-kcm14542337?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=urun_listeleme&adjust_tracker=22xusiw_mek6g3x&adjust_campaign=urun_listeleme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Lenovo lp1 aldim 200 tl ye getirdim kuponla memnunum basslari biraz fazla veriyor lakin ses kalitesi, yuksekligi güzel. Mikrofon için kotu yorumlar var lakin ben sorun yasamadim sokakta telefon gorusmesi yaptim karsi tarafla anlastim sesim normal gitti. Tek problem uygulamasini baglayamadim kulakliga hafif kulaga rahat oturuyor fiyat/performans urunu
Usb type c giriside ses yuksekligi yuksek 150 tl ye cin mali kulaklik iyiki almamisim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun hocam, memnun olmanıza sevindim, güle güle kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkur ederim benim merak ettigim sadece tek kulakligi nasil aktif kullanabilirim ? Birde kutusunu sarja takiyorum dolunca kirmizi isik hala yaniyor tasima kutusu dolunca sarj fulleyince sonmuyor kesmiyor galiba.
Yaklaşık iki katına QCY T13 aldım ses kalitesi, bataryası iyi ama telefon görüşmesi çok sıkıntı. 500 lira altı telefonla rahat rahat konuşturabilen
kulaklık zor.
-
Alla alla sasirdim benimkindr bi problem yok arabada giderken kullandim cam acik parkta yuruyus yaparken sesim biraz uzaktan geliyormus gibi gidiyormus ama anlasiliyor t13 mu alsam diye bende dusundum baktim yorumlari olumlu sonra bosverdim bunlar 14 gun icinde iade olmuyor galiba isimi goruyor basslari fazla.veriyor tek kusuru
300 liraydı 50 lira kuponla 250'ye geldi n11'den. Anker'in bu modelini bilmiyorum.
Youtube'da Enes Özen diye bir kanal var hem Qcy T13 modeli hem Anker R50i'nin incelemesini yapmış.
BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ Mİ ? UYGUN FİYATLI Anker R50i incelemesi - YouTube
UYKU MODLU? QCY T13 TWS Bluetooth Kulaklık incelemesi - YouTube
-
Bu kulakligi lenovoyu 15 gun icinde iade edebilme hakkim varmis galiba benim kablolu philips 6850 hi-fi gibi ses verebilir mi ???
Tabii ki vermez o kulaklığın sürücüsü 40mm Anker'in ki 10mm. Ses kalitesinde ki genel kural sürücü çap uzunluğu olmasa da
40mm 10mm'den iyidir.
-
Yanlis yazmisim pardon bu kulaklik olacak bendeki kablolu kulakici olan link birakiyorum.
https://www.philips.com.tr/c-p/PRO6305BK_00/6000-series-kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik/destek
Yani 300 tl daha fazla para verip ankeri alsam bile bundaki ses kalitesini alamam dogru mu ? Hi-fi destekliyor bu kulaklik linkteki.
Pro6305 philipsin zamaninda 200 tl ye almistim evde kullaniyorum halen.
Haylou T15 Gaming Bluetooth 5.2 Kablosuz Kulaklık Fiyatı (hepsiburada.com)
Ben de bu var. Ses kalitesi bence süper. Airpodstan çok farklı değil. Arkadaştan denemiştim. Ama mikrofon berbat. Airpodsun mikrofonun yanında bunun mikrofonu yok gibi bişey :D
Baya da pahalanmış yaw. 150 TL'ye almıştım 2021'de.
-
Kullananlar bu kulaklıktan çok memnun büyük ihtimal Anker'in üzerindedir.
-
Aynen ben buna devam edeyim disarida lenovo evde philips kullanirim artik 300-400 tl fazla vermeye gerek yok bunun ses kalitesini yakalamayacaksam parayi cope atmis olurum.
Lenovo da fiyatina gore cok iyi basslari biraz yuksek ama ses yuksekligi, canliligi ideal iş goruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X