Şimdi Ara

Btk 4.çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/pazar-verileri/4-ceyrekraporu-2019.pdf
    İlgili adreste yayınlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Nisan 2020; 23:53:10 >

• Btk 4.çeyrek pazar verileri raporunu yayınladı 2019

Turkcell yatırımları neredeyse TT yatırımlarından fazla.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Tt mobil ve telekom sabit pazar yatırımlarını birlikte sayabilir miyiz abi? Yani tt mobil in bazı yatırımları sabit pazar payı içerisinde yer alıyor mudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Beraber sayıyorum ben zaten ki Turkcell'in toplam yatırımının TT toplamına yakın olması ilginç.
    Yakında değil kıl payıyla geçmiş muhtemelen veri merkezi yatırımlarından dolayıdır. Bari bu veri merkezlerinin bir yararını görsek şu ana kadar kayda değer bir gelişme olmadı.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Kafadan kabaca hesapladım, geçmiş gibiydi ama yanlış olmasın diye geçmiş diye yazmadım, tam hesaplamadım yani.

Veri merkezlerinin faydasını Turkcell görecektir eminim de, bize ne kadar faydası olur bilmem. Bir tane buraya da inşa ediliyor. Binanın kabası iskelet baya bitmiş gibi, başka bir şeylerini yapıyorlar. Radyolinkler ve baz istasyonu için kulesi de dikilmiş durumda ama baz devrede değil sanırım henüz.
    Son yıllarda turkcell ciddi atak yaptı veri merkezi konusunda ama daha icraat görmedim hiç, bir ara microsoft gelicekti ama turkcell yeterli kapasite sağlayamadığı için geri gitti diye söylenti vardı forumda ne oldu acaba.
    Valve decix istanbulda görünmüştü ama oda bir anda yok oldu şuan sadece facebook var sanırım bir şeyler yapmaya çalışan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Kapasite olayını duymadım, orada yoksa bir yerde yoktur da, Microsoft Turkcell'in Gebze Veri Merkezi'ne gelmek istemiş ama Turk Telekom şebekesinden çıkış yapmak istemiş gibi bir söylenti vardı o zamanlar. Anlaşamadıkları için de güle güle tabi. Buraları Turkcell kendi iç ihtiyacı için bile kullanır. Temelli Veri Merkezi'nden ülkenin doğusunun işlerini yapacak diyorlardı.
    Burada şimdi Kapaklı OSB'de bir veri merkezi kuruyor. Burada ne yapacak bilmem.
  • vodafone aldığı parayı hak etmiyor.
    yatırım yapmaya bile tenezzül etmiyor.

sadece ideolojik olarak vodafone kullanıyorum.
    ama o da bir yere kadar.
    böyle giderse küçüğün rızası falan dinlemeyip malum'a geçerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    İngiliz mandası mısınız ?
  • hayır tabiki de şeriatçı değilim.

"Vodafone'u ideolojik olarak kullanmak" ne anlama geliyor ?
    Eğer gidersen bir gün fotoğrafını çekebilir misin abi Kapaklı veri merkezi inşaatının?
    Vodafone'un kalitesizliğinin yanında diğeri kusur sayılmaz benim için.
  • tt depremden sonra tercih edilecek bir operatör değil.
    bugün deprem olsa gene gider. bina altında kalsan ölürsün.
    onun dışında kişisel bir görüş bu. herkesin seçimi kendine.

TT o olaydan sonra önlemini sağlam bir şekilde almıştır bence. Bundan sonra depremde TT giderse şaşarım. Tabi şu da var, Türk aklı ne çıkarır ortaya bilinmez. Baktın rüzgar esmiş TT kesilmiş, şaşırmam.
    Böyle zamanlarda yarım bir saatlik yoğunluk problemleri yine anlaşılır bir nebze de, komple çökme ayrı bir şey...
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Çekerim ama artık Pazartesi'den sonra. Yeni bir sanayi bölgesinde, yolları bile toz toprak çakıl çukur daha bölgenin.
    Anladım abi.
    Teknik olarak çok fazla yapabileceği bir sey yok, o yüzden bi önlem aldığını düşünmüyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.