Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

CS GO'da 20.00 ile 01.00 arası çok ping oluyordu bi ara yakın serverlarda bile, aradığımda modemle alakalı diyolardı direkt olarak netle alakası olmasına rağmen. En son onuncu arayışımda bayağı sert çıktıktan kısa bi süre sonra düzelmişti. Arada nadir de olsa bazı akşamlar ping yüksek oluyor. Neyle alakalı bu, nasıl düzeltildi.

datacenter'in içinden cat 7 kablo çekmek lazım 0 pingle oynamak nasıl bi duygu en iyisini biz biliriz :D:D
    3 tane cisco sertifikamız var nerdeyse adsl+ da sürünüyoruz 200 küsür lira para veriyorum 16mbitDown 1mbitupload :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalli2

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

arkadaşlar kesin olarak geliyo dimi ayın 1.de

Bugün Süperonline müşteri hizmetleriyle görüştüm, çalışmalarımız şuan sürüyor BTK'dan yazılı olarak yeni sistemi uygulamaya başlayın yazısı geliğinde yeni sisteme geçeceğiz dediler.

btknın resmi açıklaması var dimi
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    Bant genişliği kısıtlayan uygulamalar var internetten bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kikocan K kullanıcısına yanıt
    Tepki gösterilirse düzeltirler 50 mbps >>> 24 mbps alır 100 mbps >>>> 32 alır o zaman.

Neden hakkınızı tam kullanmak varken ÜÇE BEŞE şükür diyorsunuz. Neden 8mbps 25 ten daha fazla ücret ödüyor? Sizi düşünmeye davet ediyorum!

• Türk Telekom sanki bir yamukluk çıkartacak gibi geliyor bana..24 mpbs fiber kullanıyorum. Sanırım 8 mbps düşecek.

1 Mayıs'ı bekliyorum. Eğer Türk Telekom çamura yatarsa, sitede Superonline var Buraya taşımayı düşünüyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resE kullanıcısına yanıt
    Sadece o değil 25 ile 24 arasındaki 8 mbps tam fiyasko!

• Lene kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa bu fırsatcı firmalara taahütte vermeyin. Alım oranı düşük olursa hazirandan sonra büyük indirim gelecek

• quote:

quote:

quote:

Bugün Süperonline müşteri hizmetleriyle görüştüm, çalışmalarımız şuan sürüyor BTK'dan yazılı olarak yeni sistemi uygulamaya başlayın yazısı geliğinde yeni sisteme geçeceğiz dediler.

btknın resmi açıklaması var dimi

Şakamı bu ilk sayfada paylaşılmış işte kafamızdan uydurmuyoruz elbet tabikide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Neden hakkınızı tam kullanmak varken ÜÇE BEŞE şükür diyorsunuz. Neden 8mbps 25 ten daha fazla ücret ödüyor? Sizi düşünmeye davet ediyorum!

Hakkımızı arayarak bu noktaya geldik zaten... O yüzden buna da şükür diyorum.
  • quote:

quote:

Geldi zaten çoktan o emir
  • Hala 24 ün 16 ya düşeceğini zannedenler var. Düşmeyecek arkadaşlar. Baskı uygularsanız sizede 16 verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Türk Telekom sanki bir yamukluk çıkartacak gibi geliyor bana..24 mpbs fiber kullanıyorum. Sanırım 8 mbps düşecek.

1 Mayıs'ı bekliyorum. Eğer Türk Telekom çamura yatarsa, sitede Superonline var Buraya taşımayı düşünüyorum..

Superonline varsa beklemeye gerek yok
  • Arkadaslar super fiber 25 mps 75 a.k.k kota kullanıcısıyım taahütüm bitti bana 75 t.l. fatura cıkardılar aradığımda ise superonline 24 ay taahütle 49.90 t.l.den devam edebileceğimi söyledi acaba mantıklı bir tercihmi olur yoksa 1 mayısı beklemek mi gerekli benim durumumda olanlardan yada fikri olanlar tavsiye verebilirmi ne yapmak daha avantajlı olur saygılar ve teşekkurler
  • quote:

25 ila 50 Mbit/s arasındaki bir hızda (25 ve 50 Dahil) bulunan bir abone, AKN veri miktarına ulaştığında AKN sonrası indirme hızı asgari 16Mbit/s olacak.

25 ila 50 arası bu kampanyaya 16 ya düşerek katılacak ise kötü. 50 ve 100 arasına girdim diye seviniyordum 50 mbit tarifeyi kullanırken. max alınacak olan baglantı 49.999 muş meger yani 50 degil...
    16 da iyi deger ama akşamları zaten kota yok akşamları indiririm bende.
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Taahhüt yapmadan 1 mayısı bekleyin

• 05.12.2017 de bitecek sözleşme Türk Telekom ile. Bu tarihe kadar kullanayım diyorum ..Şimdi cayma hakkını kullansam yaklaşık 500 ₺ ye kadar cezai bedel çıkartırlar..Superonline yetkilisi, biz karşılarız diyor ama .ben devam etmeden yanayım..Sonuçta bu para cepten çıkacak..Onun için sözleşme bitsin bakalım ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen öyle sen 100 mbit abone olursun ama altyapı sana 50 kullandırır, akk geçersen yeni kanuna göre 24 e düşer 24 kullanmaya devam edersin. senin alt yapın 50 kullandırıyor die 8 e yada 16 ya düşmez kullanım hakkın
  • 8 mbit internetim var normal indirme hızı 800-900 kb'larda , kota aşıldıktan sonra da 250-300 lere düşüyordu.Mayıstan itibaren kotayı aşarsam indirme hızı 400-500 kb olacak ve gece 2-8 arası kotayı aşsam dahi 800-900 kb'larda indiricem , böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 7 Nisan 2017; 13:15:1 >
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Evet

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.