Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri temsilcilerinin dünya'dan haberi yok ki
  • snipercis S kullanıcısına yanıt
    İss ler gece olayına pek sıcak bakmiyorlar, bakalım ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

35 mb akk den sonra kaça düşecek arkadaşlar benim paket şuan 24 mbs şimdiden 35 lik olana geçeyimmi sizce ne dersiniz

Ben geçen aydan geçtim bile, 10 tl farkla, beklemen hata

• quote:

Orijinalden alıntı: snipercis

Merhaba Arkadaşlar,

Tek tek bütün yorumları okuyamadım.Konuyla ilgili direk TTNET Müşteri hizmetlerini arayarak gece saatlerinde AKN yemeyeceğini hakkında sorumu yönlendirdim.Müşteri temsilcisi 1 Mayıs 2017 itibariyle Gece 02.00 - 08.00 arası kullanılan internetin AKN' den gideceğini böyle bir değişikliğin olmayacağını tarafıma belirtti. Bunu da sizinle paylaşmak istedim.

Bunları duyuyorum.. Olur mu olur.. eskiden taahhüdü devam edenleri değiştirmezler.. BTK her şeyi çok açık şekilde yazması gerekirdi... Mesela uymayanın lisansını elinden alırım desin de o zaman göreyim...
  • Süperonline müşteri hizmetlerini aradım, bu akk uygulamasını sordum, şuanlık bizde bir şey yok dedi. Bize öyle bir bilgi gelmedi dedi. 1 mayıs itibari ile yürürlüğe girerse biz bilgilendiririz filan dedi.

• Selamlar Hocam,

1 mayıstan sonra hızlar yavaşlatılır mı? Yani ben 35 mbps alıyorum(sözde) bana 22 mbps geliyor. Buna bile eyvallah diyorum(zorla) bu hız dahada düşer mi? Bariz belli siz düşürüyorsunuz, her gün her saat mi hat yoğun olur bölgede?

Ek olarak mevcut ve ya yeni çıkacak paketlerde fiyat artışları olacak mı?

Daha önce buna benzer sorular sorulduysa kusura bakmayın foruma pek bakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Süperonline müşteri hizmetlerini aradım, bu akk uygulamasını sordum, şuanlık bizde bir şey yok dedi. Bize öyle bir bilgi gelmedi dedi. 1 mayıs itibari ile yürürlüğe girerse biz bilgilendiririz filan dedi.

bana da öyle dediler.. Hatta her zaman aradığım call center dün yoğunluk nedeniyle bekletti..
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Tekrar aradım, şuanlık bize gelen bir bilgi yok dedi.

• Arkadaşlar taahhütlerinizi ve hız yükseltimlerinizi mayıstan sonra yapınız. Değirmenlerden çok su döndü iss taraflarında. Acele etmeyin. 1 ay 10 lira fazla ödeyin ondan sonra taahhüt yapın.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    hocam 50mbite kadar olanlar 16ya düşüyor 50 üstü 24. ama akn baya yüksekmiş zor biter aslında en mantıklısı şöyle 16mbite düşecek bir pakete gireceksin ucuz fiyata, tüm downloadları 1 güne toplayacaksın, yapacağın zaman kablonetin 24 saatlik 100mbit aknsiz servisi var 4 tlye onu alıcaksın. çatur çutur indir ondan sonra
  • Bu arada bu yazı nedir ? Kanun değil, tebliğ değil, yönetmelik değil.. Düzenleme basın duyurusu... yoksa başka birşey mi... ISS lere yaptırımı nedir bilemedim..
    BTK ISS lere de bununla alakalı bir yazı göndermiş ve düzenleme yapılmasını istemişlerdir Ancak onların reaksiyonu nedir bilemiyoruz .. Acaba bu duyuru tek taraflı mı yapıldı, ISS lerin onayı var mıdır ? Iss ler bununla alakalı kanuni bir girişimde bulun du mu ? Kanuni girişimde bulunsa bile, bu sürede buna uymak zorunda mıdır ? Bilen varsa aydınlatsın bizi...
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Ne zaman bir bilgi geldiki onlara hocam. Alayı palavra.

• Türk telekoma birçok yaptırım uygulandı hala da ayakta

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Süperonline müşteri hizmetlerini aradım, bu akk uygulamasını sordum, şuanlık bizde bir şey yok dedi. Bize öyle bir bilgi gelmedi dedi. 1 mayıs itibari ile yürürlüğe girerse biz bilgilendiririz filan dedi.

Bende sabah aramıştım farklı bir konu için ama aramışken sormak istedim. Bana çalışmalar devam ediyor dendi. Yani bildiri kendilerine ulaşmış. Kısacası müşteri hizmetlerinin bildiklerine inanmayın, siz resmi kurumların yayınladıkları belgelere bakın. BTk açıklamasında yeni tarife için SON GÜN 1 MAYIS 2017'ydi.
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla soru işareti var? Sanırım 1 Mayıs gelmeden cevapları net olarak alamayacağız. Gece olayı ise biraz gri gibi, oradan bir gol yiyebiliriz.

• Adamın kazandığı kaz, kesilen ceza ise civciv. O yüzden etkilenmiyor.

• sanırım bu şekilde demek istedi btk . daha mantıklı bence. sonucta verebıleceklerı ust degerı veremıyor zaten fırmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birseyadam -- 7 Nisan 2017; 14:46:47 >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geliyor...
    13 nisan da taahhüdüm doluyor napcam bilemedim..
  • Size güzel bir soru, 4 mbite kadar ve Akk 1 mbit olan güya ucuz tarifeler duyuruldu, bunların akıbeti 1 Mayısta ne olacak

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    Yeni hızlara taahhüt verilmemesi gerek. Biz topluluğumuz olarak internet servis sağlayıcılarının interneti fahiş fiyatlardan vermesine karşıyız. 8 mbps internetin gerçek fiyatı 5 lira bile değilken vodafone'un 25 liradan vermesi (6 ay boyunca) sonra tekrar kazık fiyata çekilmesi etik değildir. (69.90)

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.