Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Bence insanları yanıltmaya ve ikilemeye sokruran hemde kendi firmanıza söven bir şirket çalışanısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Hocam madem biliyorsunuz tutmayalım sizi forum enayi zaten adamların ekmeğine 80 liradan bal sürelim ne dersiniz.

kardeşim ne 80 i adamlar bize 25 mps(24de olabilir orası muamma) 75 akk yı 50 t.l. ile 2 sene sabitlemekden bahsediyorlar ki piyasa düşünüldüğünden pekde kotu bir teklif sayılmaz he soylede bir alternatif var ben ofisde uydunet kullanıyorum kablo tv ses + 24-25 mps 50 akk 40 lira fatura ödüyorum ve inanın hızınında fiberden hic geri kalır yönu yok. acaba uydunete gecerek 42 t.l ye ses+ tv hizmeti gibi ek avantajlarıda kullanarak birde daha az faturamı ödesem onun terreddütü icindeyim
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Geçen martta aktif oldular . İlk takıldıklarında üzerinde shell 1 ve 2 için ayrı ayrı local ip atanmıştı (10' lu :D) o etiket zamanla söküldü
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    O 50 lira dediğiniz tarifeler 10 lira + kdv olduğunu gerisinin issnin kasasına gömüldüğünü biliyormuydunuz. Hemde 0 (SIFIR) yatırımla!

• Firmada arkadaşım vardı hatta kendisi demişti milleti keriz yerine koyup 50 liradan 8/16 mbps çakıyoruz diye ;))

• Yetercell kullanıcısına yanıt
    Ben Superonline çalışanı değilim inanıp inanmamak sana kalmış.. Peki benim durumum hakkındaki yorum nedir ? Ben kendim zaten ikilem içindeyim doğru, ama başkası da girer girmez onu bilemem..
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Bizim burada malesef uydunet yok.. Ve Uydu.netin hızı 25 mb ise, ben olsam geçerdim..24 mb ise superonline... 8 mb nere 16 mb nere..
  • kimin ne kar ettiği benim pek ilgilendirmez benim kriterim piyasa ya baktıgımda hangi hizmeti hangi iss den daha uyguna alacagımdır superonline ile en ufak sorun yasamadım internetim kesilse cebime internet tanımladılar oyunlarda yüksek ping aldıgımı soyledim ertesi gün modemi yenilediler 25 mps hızıda dibine kadar alıyorum saf olursan sana her an her yerde çakarlar bu dışarda ki hayatta da boyledir. su an benim icin uydunetde superonline da aynı hissedilir bir hız farkı yok ofisim ve evim arasında, ama yine de 1 mayısı bekleyerek durum değerlenirmek de fayda var bu işden zararım en fazla 46 t.l. olur

p.s.: hızı 24 değil 25 mps taahüt ederlerse 1 mayısıda beklemem veririm taahhütü
  • Bu lansman karmasasi ne? 1 mayistan sonra keske akk kalkmasaydi diye soylenecegimiz komik hizı ve kotasi olan paketler hazirlamasinlar? Beklenir bu sömürücülerden

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Bu lansman hızı mantığı bence, millet: ya bana 25 mps dediler ama gerçekte 20 mps hız veriyolar geyiğini önlemek için..
  • Lansman kelimesine bende ayar oldum.

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Eğer böyle birşey olursa taahhütlü kullanıcıyıda etkiler. Eğer kazanılmış hakınız varsa şikayet edersiniz yoksa öylece kalırsınız.

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    Bilerek seçilmiş

• Haklısınız hocam ayriyeten bende by fiyatlara DUR DİYORUM! 50 LİRA UCUZ DEĞİL yurt dışında bu fiyata 10 katı hizmet alınıyor

• Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Evet benimde hatırladığım 4 le 8 arası paketler 3 değil de 4 yazıyor diye hatırlıyordum o da değişmiş olabilir

• Üst kaynaktan aldıgım bilgiye göre kesinlik yok. İssler kullanım şartlarının keyfiyetlerince değişime sokma haklarını elde bulundurduklarından çogu uygulamayacak ve uygulayanların da 25 mbit paketleri 24 mbite indirileck.

• Bence 1 mayista bu hizmet decreye sokulurken issler yeni paket tanitimlarini yapacak. Ileride taahhütü bitenler zorla bu paketlere gecirecekler.

• Paketim alırken 76 Mb/sn 76 megabit yani buda lansman paketi oluyor ve 76 tekabül ediyor.
    AKN dolunca 24 megabite düşeceğim.
    gece 2-8 arası download yaparken bu akn dahil edilmeyecek . AKN aşsam bile gece 2-8 arasında LANSMAN da duyurulan hız olan 76 kullanmaya devam edeceğim.

Yukarıda herşey açık ve belirgin bir şekilde yazılmış farklı yorumlamaya çalışan firmalar hakkında işlem yapılmalı bence

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor
  • Telekom'un sahibi olsam ve vatandaşların fikirlerini merak edip araştırsam utanırım ..şirketime güven 0 diye.düşünün btk kararı var uymak zorunlu ama yinede güven yok..tam rezillik.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.