Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem öyle söyleyin bakalım otomatik olarak belli saatte bilgisayarı açıp torenti başlatacak yöntemler neler
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    35 megabit lansman hızınız BTK nın da dediği gibi lansman hızında verilecektir yazıyor yani 35
  • Bu uygulamadan sonra torrent yapmanin mantikli olacagini sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Tabloda 35 mbit lansman hızı yok ama, 25-50 mbit lansman hızı ve düşeceği akk bilgisi var. Muallakta bir konu bence.

25 ve üzeri ne demek oluyor yani bir aralık of of . Benim Türkçek kötüdür ama forum bıktırdı yani insanlar dahil aralık kelimelerinin anlamlarını bilmiyor ya
    Bence yine btk iss lerin ekmeğine bal sürmüş.

• Alt Sınır-Üst Sınır olayından benim anladığım tüketici lehine bir şey.

Yani sana "24 mbit'e kadar" paketini satıyorsa 16 mbit'ten daha düşük hız veremez.

16-24 arası 8'e düşeceği zaten tabloda belli. 16'ya düşecek olanlar 24 üstü yani 25 ve sonrası...
  • Forum gibi kaliteli bildiğim bir ortamda bile bu kadar saçma sapan sorulur sorulması çok garibime gitti gerçekten.

Sonra tabii kitap okuma oranı bu kadar düşük olur. Millet bir tabloyu anlayamıyor daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim superonline 8mbit 50gb akk sonrası 3mbit,aradım değişen birşey yok aynı hızı alıyormuşum
  • 16 mbit kullanan benim gibi abonelerin 5 mbit çok yetersiz.Yarısı bile değil yahu.En azından taban hızı 8'e çekmeleri gerekliydi 24'e kadar.İss'ler günlerdir yemeyip içmeyip AKN uygulayacak yollar arıyorlardır.muhtemelen tedavülden kalkan 8mbit paketleri yanında çerçöplerler beraber tekrar hortlatıp sözleşmeyi dayayacaklardır.
    Ben önümüze ot tıkayacaklarını ve temmuz ayı sonrasına erteleceykelrini düşünüyorum.Geçen aydan beri iss'ler bu kondua dıngıldayıp duruyor.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Konuyu uzun zamandan beri takip edenlerdenim, Neyin ne olması gerektiğini biliyorum. Lakin Lansman kelimesi biraz hileli duruyor, daha önceki kararnamede lansman kelimesi yoktu gayet iyi ve uzun bir açıklama vardı. Sonradan değiştirildi, umarim art niyetli bir değişiklik değildir. Fakat bu İss ler o kadar uyanık ki, insanları kelime oyunlariyla kandırıyorlar, bu yüzden biraz paranoyak olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 7 Nisan 2017; 17:35:44 >
  • Akkleri yukseltecekler mi yoksa ayni mi kalacak ? Gidip dusurmezler insallah.Birde ucretler ayni mi kalacak onu da merak ettim simdi.

• Grimaniel kullanıcısına yanıt
    Profilinizdeki adam Superonline ceo ya çok benziyor Yoksa Ceo bey mi demeliydim.

• Tablodan hiçbir halt anlamayan tek ben miyim?

• İnternet hızınız kaç mbps ona göre ben size yardımcı olayım.
  • Gece 02-08 arası kotadan yemeyecek denmiş. Peki kotası dolan bır kullanıcı gece yine anlaştıgı hız uzerınden mı yoksa AKN sonrası alacagı hız ı mı kullanacak
  • KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • Türkcell superonline da gece kusu tarifesine ne olacak. Normalde 00-06 arası akk işlemeden indirme imkanı tanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Gece 02-08 arası kotadan yemeyecek denmiş. Peki kotası dolan bır kullanıcı gece yine anlaştıgı hız uzerınden mı yoksa AKN sonrası alacagı hız ı mı kullanacak

Diyelim ki 16 mbps tarife kullanıyorsun. Kotan da 100 gb.
    Gece 2 ile 8 arasında yaptığın indirmeler bu 100gb'a dahil olmayacak ve 16mbps ile indireceksin.
    Diyelim ki kotan oldu 150 gb yani akk aştın, gün içinde 5 mbps ile download yapacaksın 2-8 arasında hızın yine 16mbpsye yükselecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 7 Nisan 2017; 18:33:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

50/5 Turkcell superonline fiber 3lü tarife

İnternetiniz AKN sonrası 16 mbps'ye düşecek.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.