Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: experince

benim superonline 8mbit 50gb akk sonrası 3mbit,aradım değişen birşey yok aynı hızı alıyormuşum

Bende 8Mbit sol aynı durumdayız en azından gece 02-08 sınırsız

BENCE 4 OLMALI BARİ 4 OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Gece 02-08 arası kotadan yemeyecek denmiş. Peki kotası dolan bır kullanıcı gece yine anlaştıgı hız uzerınden mı yoksa AKN sonrası alacagı hız ı mı kullanacak

Diyelim ki 16 mbps tarife kullanıyorsun. Kotan da 100 gb.
    Gece 2 ile 8 arasında yaptığın indirmeler bu 100gb'a dahil olmayacak ve 16mbps ile indireceksin.
    Diyelim ki kotan oldu 150 gb yani akk aştın, gün içinde 5 mbps ile download yapacaksın 2-8 arasında hızın yine 16mbpsye yükselecek.

Umarım dediğin gibi olur (:
  • Az önce müşteri hizmetlerinden aradılar. 24Mbit/sn 35GB AKN olan paketimi +6 TL aylık ödeme karşılığında 50GB AKN verelim dediler.
    Burada bahsedilen 1 Mayıs 2017 itibariyle yapılacak olan değişiklikler olduğunu söyledim. Kendilerine böyle bir bilgi verilmediğini söyleyip kabul etmedi Müşteri temsilcisi hanımefendi. Sanırım 15 dakika falan konuştuk. Son derece iddialı bir şekilde böyle bir şeyin olmayacağını söyleyip ikna etmeye çalıştı beni. Ben de 1 mayıs bi olsun hele, sonra karar veririz şu an için böyle bir değişiklik istemiyorum dedim. Ama müşteri temsilcisi kesinlikle böyle bir şey olmayacağı konusunda iddialıydı :)
  • Beyler bence herkes BTK üzerinden şikayet yazmalı, TTnet ile dün konuştum, adamlar kabul etmedi.

Herkes kendi internet sağlayıcısı için şikayet yazsın böyle bir şey yok diyorlar diye.

Uğraştıracaklar bizi, dün farkına vardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    1 mayıstan sonra görüşün şimdi görüşünce çağrı merkezine bilgi gitmemiş olabilir.
  • jedi_master kullanıcısına yanıt
    boşuna para verme 6 tL :D nereden para sıyıralım diye bakıyorlar
  • Bağlatın 50mbit ucuz interneti kafanız rahat takılın.

*Vodafone düşünüyorum ben. 50mbit pakete 4mbit upload veriyor vdsl'de.
    AKN düşünce upload hızı yine 4mbit kalıyor. Bir de vadettikleri hızları kısıtlamadan direk veriyorlar.

*Turkcell vdslde download hızını sıkıntısız doğru değerde verebiliyor ama aknden sonra uploadu kısıyor ve fiyatlar 5-10 lira daha pahalı

*TTNET desen download/upload hepsini kısıyor. Yeni akn sisteminde ilk dalavereleri bu şirket yapar bence. O yüzden uzak durmakta fayda var.

*Turknet ucuz ve yüksek hız vadediyor ama yoğun saatlerde hızları 2-3mbite düşen adamlar var ve normal hızları gördüğüm kadarıyla kafalarına göre düşürüp arttırıyorlar.

Bunun dışında bir de modem faktörü var. VDSL2 için 150 liralık giriş seviyesi bir modem alırsanız birşey beklemeyin. Modemler konusunda hala araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 7 Nisan 2017; 19:7:8 >
  • Hocam merhaba. Bir sorum olacaktı.

Diyelim ki 5 mayıs tarihinde AKK'yi doldurdum. 6 mayıs sabah 02'de hızım yükselecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Bağlatın 50mbit ucuz interneti kafanız rahat takılın.

*Vodafone düşünüyorum ben. 50mbit pakete 4mbit upload veriyor vdsl'de.
    AKN düşünce upload hızı yine 4mbit kalıyor. Bir de vadettikleri hızları kısıtlamadan direk veriyorlar.

*Turkcell vdslde download hızını sıkıntısız doğru değerde verebiliyor ama aknden sonra uploadu kısıyor ve fiyatlar 5-10 lira daha pahalı

*TTNET desen download/upload hepsini kısıyor. Yeni akn sisteminde ilk dalavereleri bu şirket yapar bence. O yüzden uzak durmakta fayda var.

*Turknet ucuz ve yüksek hız vadediyor ama yoğun saatlerde hızları 2-3mbite düşen adamlar var ve normal hızları gördüğüm kadarıyla kafalarına göre düşürüp arttırıyorlar.

Bunun dışında bir de modem faktörü var. VDSL2 için 150 liralık giriş seviyesi bir modem alırsanız birşey beklemeyin. Modemler konusunda hala araştırıyorum.

Ttnet en iyisi

13 yıldır kullanıyorum

35 mbps pakette 34.90 mbps alıyorum ping 6 upload 2.20 mbps

Fiyat da 63 tl:) 10 lira da telefon 73 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Hocam merhaba. Bir sorum olacaktı.

Diyelim ki 5 mayıs tarihinde AKK'yi doldurdum. 6 mayıs sabah 02'de hızım yükselecek mi?

Akk doldursan bile her gece 2-8 arası hızın düzelecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Gece 02-08 arası kotadan yemeyecek denmiş. Peki kotası dolan bır kullanıcı gece yine anlaştıgı hız uzerınden mı yoksa AKN sonrası alacagı hız ı mı kullanacak

Diyelim ki 16 mbps tarife kullanıyorsun. Kotan da 100 gb.
    Gece 2 ile 8 arasında yaptığın indirmeler bu 100gb'a dahil olmayacak ve 16mbps ile indireceksin.
    Diyelim ki kotan oldu 150 gb yani akk aştın, gün içinde 5 mbps ile download yapacaksın 2-8 arasında hızın yine 16mbpsye yükselecek.

Umarım dediğin gibi olur (:

Btk kararı böyle olacak zaten

• Benim superonline 25mbit. Turkcell laga luga yapmadan umarım 16mbit hiz alirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bi aralar tarife bakiyodum mantikli geliyodu iyikide almamisiz bu akn olaylarini gorunce aklima geldi merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

boşuna para verme 6 tL :D nereden para sıyıralım diye bakıyorlar

Kabul etmedim zaten. 15GB +AKN için 6TL fiyat nedir öyle.
  • Türksat'ı aradım biraz önce, mayıstaki akk düzenlemesi ile ilgili bilgimiz yok dediler. BTK tüm servis sağlayıcılara iletmiş dedim, henüz tarafımıza bilgilendirme yapılmadı dedi.

• firmaya gelmiş olabilir ama müşteri hizmetlerine böyle bilgi gelmemiş olabilir
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam doğru diyorsunuz. :) Benim paket 25 mbit 25 gb akk'li. Hızım 1 mayıstan sonra 8'e mi düşecek 16'ya mı düşecek diye soracaktım. Sözleşmem 25 mbit olarak sonuçta, 16'ya düşmesi gerekiyor ama emin olmak istedim. Heyecan yaptım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfawise -- 7 Nisan 2017; 19:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal genç

Türksat'ı aradım biraz önce, mayıstaki akk düzenlemesi ile ilgili bilgimiz yok dediler. BTK tüm servis sağlayıcılara iletmiş dedim, henüz tarafımıza bilgilendirme yapılmadı dedi.

Tabi bilgileri yok o yüzden 25 mbit tarifelerini 24mbite düşurdüler sırf akk sonrasi hız 16mbit değil de 8mbit olsun diye

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Öyle değil gece 2-8 arası akk den yemeyecek. Yani kotayı aştıysan gece 2-8 arasıda hızın düşük kalır.

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    yani mesela benim 8mbit akk doldu 3mbit'e indi diyelim gece 2-8 arası yine 8mbit mi olacak?
    ben aynısını superonline'a sordum akk dolduysa gece 3mbit hız olacak dedi
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.