Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NITRO

Taahhüt den uzak durun. 1 ay kaldı zaten. Bende çok ikilemede kaldım ve taahhütsüzüm. Bana da paşa paşa 100 megabit'i 50 liradan verecek!

Kim veriyor hocam 100 mbpsyi 50 liradan afedersiniz

Adamlar 50 liraya internet bağlatmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 7 Nisan 2017; 23:0:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    CEO bulursan kendine seninde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20mbit, 75 gb akk, 62 tl, 2018 ocak ayinda bitiyor taahhutum, ocak ayina kadar hangi tarifeye gecebilirim bundan daha iyi ? Sonra ttneti iptal edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Hocam bu işin aslı ne ceo hikayesi nedir

Nerden ceo bulacaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş ceo buldu, 50 Tlye 100 mbit Akk siz interneti kaptı. @antlion O anlatsın sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 7 Nisan 2017; 23:6:24 >
  • 1000 mbs internet akk yok ceo sağolsun ;) pm atmayın arkadaşlar
  • Ne kadar Saçma Sapan kurallar alınıyor ya. 02.00-08.00 da AKN uygulanmayacakmış. Arkadaş millet parasını verdiği Steam oyununu indiremiyor.

Hadi onu geçtim Youtubeden birşey izleyemiyor. eğitim videosu izliyor belki bilemeyiz. Satın aldığı eğitimleri izleyemiyor. Çok mu zor "Steam-Youtube vsvs.." AKN serbest olması. adam gecenin bi vakti kalkıp mı izleyecek.
  • Hiç paradan konuşan yok hız düşecek verdiğimiz paralar aynı mı kalacak ....ne olacak
  • bugün telekoma gittim evet dediler 1 mayıs hızlar artıyor gece 2 sabah 8 arası akk yok hız devam felan dediler yahu birde benim konuya bir çökün beyler

https://forum.donanimhaber.com/samsung-np300e5a-laptopa-i7-2-nesil-islemci-uyarmi-arkadaslar--125348938
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Nerden ceo bulacaz

Adam twitterdan AKK şikayeti yaptı şansına Süperonline Ceosuda kendi fiber altyapısından hizmet alan bu kişiye akk durumunu kaldırdı.

Ama hemen heveslenme herkese uygulanan birşey değil forumda yazıp engel yiyenler oldu kısacası nerden ceo bulucaz sözünüde es geçiyorum sanırım uyku sersemi yazdın bakkala gidip yarım kg ceo alıcak halin yok.

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Bizim bakkal hüsnü var, onda ceo vardır

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    Anlatacak birşey yok ki şans işi retwwetleyip akn konusunda sitemler etmem , türknete dava açtıkları için neden onları engelliyorsunuz diye sormam ardından CEO'dan DM gelmesi yani ben CEO'ya ulaşmadım o bana ulaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 7 Nisan 2017; 23:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

Nerden ceo bulacaz

Adam twitterdan AKK şikayeti yaptı şansına Süperonline Ceosuda kendi fiber altyapısından hizmet alan bu kişiye akk durumunu kaldırdı.

Ama hemen heveslenme herkese uygulanan birşey değil forumda yazıp engel yiyenler oldu kısacası nerden ceo bulucaz sözünüde es geçiyorum sanırım uyku sersemi yazdın bakkala gidip yarım kg ceo alıcak halin yok.

yok hocam bulsam bile istesede veremez
    burada superonline yok

@Antlion
    ölene kadar sözleşme yap hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 8 Nisan 2017; 0:11:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyalli2

Muhtemelen şu tarihte şu kurallar uygulanacak hazırlık yapın talimatı gelmiştir, uygulamaya başlayın emri İSS'lere verildi mi? Ben verilmedi diye biliyorum, verildiyse bilgilendirirsen yanlış bilgi vermemiş oluruz.

BTK'nin yayınladığı kararnameyi bizzat okudum emir verildi.
    https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%c4%b1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%c4%b1m+Noktas%c4%b1.pdf

PDF linki de üsttedir.

• https://www.youtube.com/watch?v=KrYcHSiCMEQ&t=28s

Daha önce verildi mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 8 Nisan 2017; 1:7:20 >
  • Bi sorum olacak.

Gece 02.00 - 08.00 arası kullanılan internet AKN' den yemeyecek deniliyor.

Şimdi burada bir laf cambazlığı olabilir mi ? Benim 50gb kotam var diyelim.Eğer bu kotamı bitirdiysem hızım 02.00-08.00 arasında yine düşük mü kalacak ? Yoksa kotam bitmiş olsa bile bu saatler arasında full hızla girebilecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Bi sorum olacak.

Şimdi burada bir laf cambazlığı olabilir mi ? Benim 50gb kotam var diyelim.Eğer bu kotamı bitirdiysem hızım 02.00-08.00 arasında yine düşük mü kalacak ? Yoksa kotam bitmiş olsa bile bu saatler arasında full hızla girebilecek miyim ?

O Saatlerde yaptığınız indirmeler AKN kotanıza işlemiyecek ayrıca kotayı aşsanız dahi tekrardan o saatlerde yükselicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Bi sorum olacak.

O Saatlerde yaptığınız indirmeler AKN kotanıza işlemiyecek ayrıca kotayı aşsanız dahi tekrardan o saatlerde yükselicek.

Kotayı aşmış olsak dahi kotayı aşmammışız gibi her gece sabaha kadar full hızla girebileceğiz yani .O zaman güzel.
  • Şimdi benim hız 8 bit altyapı hiper destekliyor. Yani 16 bit hız almam lazım. Türk telekomun paketlerde 16 bite kadar geçerli diyor yan 8 bit hiç bir pakette yok .Ben yükseltmek istesem para mı ödeyeceğim yoksa arasam değiştirirler mi bir de modem eski hani şu 2010 civarlarında verilen klasik ttnet airties modeli acaba sorun ondan mı Teşekkürler
  • Tutankanum kullanıcısına yanıt
    M.h yi arayın şebekeniz Vdsl destekliyorsa geçin. Yalnız modemde değişecek. 24 mbite kadar olan tarifelerde fiyat farkı olmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.