Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel sonunda bir şeyler oluyor bu konuda yalnız mevzuyu anlamadım ben ilk başta 8 mbit 50 gb akn'li paket kullanıyordum sonradan fazla ücret vererek 16 mbit 75 gb akn yaptırdım. Kaça düşecek şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    5 mbps

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde ise çok iyi yalnız benim düşincem, o saatler Akk etkilemeyecek, ama diğer zamanlarda fazla kullanıp kotayı aşarsanız, 2-8 arası da hız düşücek gibi geliyor bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

Bu şekilde ise çok iyi yalnız benim düşincem, o saatler Akk etkilemeyecek, ama diğer zamanlarda fazla kullanıp kotayı aşarsanız, 2-8 arası da hız düşücek gibi geliyor bana

Bana da oyle geliyor ama Btk nin karari bizim lehimize neyse ki. Diger saatler kotayi assak bile gece geri gelecekmis hizimiz.

• Gece 2-8 arası için benimde tereddüt lerim var, uygulamazlar ise çokta şaşırmam.

• Bu uygulama kesin 1 mayısta işleyeceğini düşünen varmı yine ertelerler bence. Hiç tarifeler paketler reklamları yapılmıyor fiyat değişimi olcak mı paketlerde olmucak mı internet sağlayacıları sessiz Türknet hariç onlar 1 ay önceden kaldırdı.
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Download hızına bak beee breh breh breh Allah nazardan saklasın 👍

• Bu uygulamanın uygulanabilirliği hakkında geçen bir üye konu açmışdı ve yazdıklarına bende hak veriyorum.Sebebi ise şu; Tamam gece 02-08 saat aralıklarında AKK kaldırılabilir ancak kotadan yememesi durumunu tam uygulayamayabilirler.Çünkü Turk Telekom kullanananlar bilir ki kullanılan kotalar 12-16 saatte bir yansıtılır ya da modem kapatılıp açınca yansıtılır.Gece saatlerinde 02-08 saat aralıklarında yaptığımız indirmeler için bunun düzenlenmesi gerekiyor.

Ancak şu şekilde bu olayı çözebilirler.02-08 saat aralıklarında AKK ve Kota sayımı işlemini devre dışı bırakırlar ve olayı komple kaldırmış olurlar.Aksi halde kotaların anında yanstılıarak yazılması Turk Telekom da olmayacak gibi düşünüyorum.
  • merhaba arkadaşlar şimdi benim bağlantım 8mbps e kadar denen illetten bu 3 e mi düşecek yoksa 5 e mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Malesef sizin için bir değişiklik yok sadece gece 02:00-08:00 arasında hızınız 8 mbit olacak ve indirmeler kotadan yemeyecek.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    1 mayısta kesin olarak uygulanacağını düşünüyorum BTK bu kararları aylar öncesinden aldı ve sitesinde duyurdu hiçbir firma buna kayıtsız kalıp müşterisi ve resmi kurumlar karşısında prestij kaybı yaşamak istemez. kaldı ki istenen şeyler çok zor değil uygulayıcılar için. reklamlara gelince birincisi tüm servis sağlayıcıları bağladığı için bir ayrıcalık unsuru değil. ikincisi de ve asıl önemlisi yüksek paketlerin satışını düşürmemesi için reklam politikası olabilir
  • NedStark2 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim

• Hadi ya , ben biraz daha artacak diye biliyorum 200 kb civarı.Neyse şu andan biraz daha iyi yinede.İndirmeleri gece yapacağız.

• hiç göremedim
    16 mbit alan biri 5 mi alacak 8 mi
  • Merhaba rys123,

Hattınız desteklemiyorsa hız yükseltmesi yapmak çok mantıklı olmayacaktır. Altyapınız eski ise Türk Telekom müdürlüklerine gidip hat yenilemesi için başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Peki diyelim benim akk girdi hizim 5 e dustu 16mb ten. Geceleri hiz olarak ben akn siz olarak mi kullanicam yani 16 mb diye verdikleri 11 mb hizlami kullanicam gece, yoksa 5 mb olan akn li interneti mi kullanicam.

• korhan4045 kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum bunu
    11
    5 olacağını düşünüyorum.Örnek verecek olursam superonline da gece aknyi kaldıran bazı paketler vardı,onda açıklamalarda şu yazıyordu eğer akn dolduysa gece de 3mbit ile indirme olacak, yine benzer bir şey olur ve 5mbit ile sınırlandırılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Houdini -- 8 Nisan 2017; 12:40:21 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.