Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -sKypeR-

Dakik olarak saate uyacaklarını sanmıyorum ben. Yapar yine bir çakallık firmalar

atladağınız bir nokta var iss ler bağlantı kurduğunuz saati baz alırlar.

yani siz saat 21:00 de modemi açıp bağlantı kurduysanız eğer bence gece indirme yapsanız bile bunu paketinizden düşecekler. bence en garantisi akn siz saate gelince modemi kapatıp açmak ki bağlantı yenilensin.
  • UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

ULTRANET LİMİTSİZ 75GB AKN(ADSL)_Çiftetelli Kampanyası 75 GB Kota . Bu paket 1 mayıs değişikliğe ile 8 hızına mı düşecek arkadaşlar kotayı aştığımda ?

( Yalnız şu an 16 demesine rağmen bölgede altyapı hiç olmadığı için bakır telefon kablosu üstünden maksimum 8 olarak alıyorum hızı zaten . Benim için hep 8 olacak artık )

Bir de önceden sözleşme yaptığımız için çiftetelli kampanyası ile acaba 1 mayıs geldiğinde siz eski hükümlere tabisiniz sizin için BTK kararı uygulanamaz . 2019u beklemek zorundasınız derler mi ne diyorsunuz ? ( türk telekom sağlayıcı )

açtığım konuyu oku

https://forum.donanimhaber.com/btk-1-mayis-akn-uygulamasi-detayli-aciklama--125390101#125390101

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Bu kez yapacaklar, umarım yarım yamalak yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Bu kez yapacaklar, umarım yarım yamalak yapmazlar.

İnşAllah hocam

• ben ttnet 8 mbit - 50gb akn olan paketi kullanıyorum. akn aşınca 3e düşüyor. 1 mayısta yine mi 3e düşecek anlamadım. eğer yine 3e düşecekse ne anladım bu işten?
  • Choqo kullanıcısına yanıt
    8 e kadar tarifelerde değişiklik yok 3 e düşecek yine. gece 2-8 arası hızınızı tam alacaksınız
  • Choqo kullanıcısına yanıt
    En çok mağdur edilen sizlersiniz maalesef

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    taahhüt dolsun türknete geçecem ya. Allah belasını versin bu ttnetin
  • Telekom 24 MBit FiberNet kullanıyorum. 24Mbit 75GB AKN 60 TL diye onu almıştım. 35 Mbit ise 70 TL idi. Mayıs'ta AKN sonrası hız biraz daha yüksek olsun diye 35Mbit'e online işlemlerden geçeyim dedim fakat fiyatı 93 TL gözüküyor.

Daha uygun bir şekilde müşteri hizmetleri arayıp mı geçebilirim, acaba onlarda mı aynı fiyatı verirler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevizli.Lokum

siz bana pm den bi adres bilgilerinizi yada hizmet numaranızı yazın yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam forumdan yazmıştınızda Hizmet numarası nedir. Yollayayım hemen zira netim gerçekten daha 600 700 kb sn hiç görmedi.

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

ben ttnet 8 mbit - 50gb akn olan paketi kullanıyorum. akn aşınca 3e düşüyor. 1 mayısta yine mi 3e düşecek anlamadım. eğer yine 3e düşecekse ne anladım bu işten?

bu durum kötü adsl kullanıcıları pek dikkate almamışlar adsl de kaldır işte direk kotayı niye uğraştırıyorsunuz insanları eğer altyapınız 16 yı destekliyor ise geçin 16 ya akk aşım sonrası 5 mgbit alırsınız 5 mgbit le 720 p yi rahat izlersiniz en azından
  • en son ne zaman zamlandı bu tarifeler farkında değilim ama bu akn ler uygulanmaya başladıktan sonra muhtemelen yılın 2. yarısı için zamlar gelmeye başlar bu durumda 8 mb lere pek dokunmasalarda üst paketlerin fiyatı artar tahminim
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olay biraz şehir efsanesi gibi ama bilemiyorum. Elektrik kesintisi ve bir sorun olmadığı sürece modemim evde hep açık durur
  • Ozaman kullanim detaylarina bir bak senin kullanimini neye gore detaylandirmislar.

• Ttnet şuan çakallığa başladı beyler 24mbs paketten 35 liğe geçmek için fiyat istedim şuan veremiyoruz sistemde çalışma var diyorlar kesin fiyat değişecek 2 gün önce fiyat verdiler ben geçmedim o zamanda

• 50 den 16 düşüyoz iyi ama

Keşke 25 e falan düşse yarı yarıya olsa hepsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdürlüklerle görüşün falan diyorlar ben altyapınızın destekleyip desteklemediğini göremiyorum diyor halbuki 2 gün önce hattım destekliyor demişlerdi

• iş akn geçip hız düşürme olunca işlerini biliyorlar. GEce akk kalkmasını nasıl yapacaklar bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.