Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoko54

2 gün önce 10 lira farkla geçmedim 35 e şimdi arıyorum altyapınız uygun değil diyor saçmalığa bak ttnet rezilliği

Büyük ihtimal 2 gün öncede 35mbit/sn desteklemiyordu geri zekalı bilgisiz bir çalışan desteklediğini söyledi. Benim başıma gelen geçebileceğim paketleri sordum mahallemde fiber olmamasına rağmen fiber desteği olduğu ve hemen geçebileceğimi söylediler hadi o zaman hemen geçelim dedim biraz beklettiler sonra yanlış bilgi özür vs. vs.
  • Arkadaslar merhaba, ben Superonline 25mbit fiber kullaniyorum. Benim hizim kaca dusecek yani akk sonrasi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

ben ttnet 8 mbit - 50gb akn olan paketi kullanıyorum. akn aşınca 3e düşüyor. 1 mayısta yine mi 3e düşecek anlamadım. eğer yine 3e düşecekse ne anladım bu işten?

Flyfiberin 8 Megabit AKK olmuyan paketine geçin hocam mantıklı olur ayda 49 TL ekstra cart curt yok diye biliyorum tek kötü yanı taahhüt var ama sorun değil diyorsanız en uygunu o şu an ADSL Kullanıcıları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 9 Nisan 2017; 10:32:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan95

Arkadaslar merhaba, ben Superonline 25mbit fiber kullaniyorum. Benim hizim kaca dusecek yani akk sonrasi?

16 megabit hızına düşüceksiniz ayrıca kotayı aşsanız dahi gece 2 ve sabah 8 arası hızınız tekrar 25 megabit olucak.
  • Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Hızınız akk sonrası 8 mbps olacak.

• 24mbs e kadar olanlar 8 e mi duscek 16 ya mi bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

24mbs e kadar olanlar 8 e mi duscek 16 ya mi bilen var mi?

8. Tabloda her şey net

• kaça düşeceğini öğrenmek istiyorsanız tek yolu ayın ilk 2 gününde kotayı bitirin ve görün.
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Maalesef 8, ben bu yüzden 10 lira fazla vererek 35 mbit tarifeye geçiş yaptım.

• halisakal kullanıcısına yanıt
    Kendimi sizin için feda edip, ilk günden kotami bitirecem

• Musty28 M kullanıcısına yanıt
    8mbps olacak.

• Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerde tahahütsüz fiyatlar yazıyor olması lazım.

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    şuan 1 yıl daha ttnet taahhütüm var. dolunca türk.net'e geçmeyi planlıyordum ama flyfiberi sizden duydum ilk defa. sitelerine baktım akn yok diyor. siz biliyor musunuz gerçekten böyle mi? güvenilirler mi acaba? yani bu zamanda akn yok deyince insan bir tedirgin oluyor ne hale geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

şuan 1 yıl daha ttnet taahhütüm var. dolunca türk.net'e geçmeyi planlıyordum ama flyfiberi sizden duydum ilk defa. sitelerine baktım akn yok diyor. siz biliyor musunuz gerçekten böyle mi? güvenilirler mi acaba? yani bu zamanda akn yok deyince insan bir tedirgin oluyor ne hale geldik

Firmada bir problem yok Türkiye`de 27 ilde hizmet veriyorlar bu yüzden fiyatları ADSL için uygun denilebilir.

Forumdan bir arkadaş başvurmuştu 8 megabit limitsize şu an hız testi böyleymiş foruma koyduğu resmi aynen paylaşıyorum.

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

• BTK Resmi Twitter hesabının attığı Tweet:
    https://twitter.com/BTKbasin/status/850999889156857856

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 9 Nisan 2017; 13:54:18 >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı, İss ler gece olayına istekli değil, Btk son sözü söyledi

• Hattım 35mbs yi desteklemiyormuş saçmalığa bak şehrin merkezinde en fazla alabildiğimiz hız 24mbs ttnet senin gibi leş bir kurum daha var mıdır acaba hırsız köpekler ancak millete geçirmeyi bilin

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. yalnız bu işlerde anlamadığım birşey var. bu firmalar türk telekomun kutusunu, altyapısını bilmem nesini kullanmıyorlar mı? ttnet akn uygularken bu firmalar nasıl akn kaldırıyorlar?

bu arada hattım 16 mbit desteklemiyor. 13 civarı görünüyor modem arayüzünde. yani 8 mbiti aknsiz kullansam şükür edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 9 Nisan 2017; 15:27:39 >
  • benim ttnet abonelik bilgimde 16 mbit'e kadar yazıyor 16 mbit mi oluyor yani hızım akk'den sonra 5 mbit mi olacak?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.