Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekoko54

24 mbit 75 gb akk olan paketimi 150 gb akkye çıkardım 10 tl farkla

ttnet mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

24 mbit 75 gb akk olan paketimi 150 gb akkye çıkardım 10 tl farkla

ttnet mi acaba ?

Evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes rahat olsun ama tetikte de olsun. Bakın bu yeni akk bizim baskılarımızla düzenlendi değil mi? Ne diyor btk Başkanı "ISSLER AKK DEĞİŞMESİN DİYE ÇOK DİRENDİLER" ?erefsizler bir de hep akkye karşıyız der hepsi. Nese demekki onların istediği olmadı. Yani biz tetikte olalım sürekli ters bir durumda yine teyakkuza geçelim.

Ama yok uygulamayacaklar falan deyip boşuna kendinizi strese sokmayın. E?ek gibi uygulayacaklar

• yasasin 8 mbit

• Blindfire kullanıcısına yanıt
    Tam gün olayını sen düşün. Belli saatlerde bile diretirlerken tam gün için ne düşünüyolar kim bilir...? Aşikar ama...

• 2019 başına kadar düşünme (çakallık) süreleri var, bakalım o zamana kadar ne tür adımlar atacaklar
  • Benim 35 mbps acaba kaça düşerim?

• 16

• ozgur561 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 24 Mbps 8'e 50 Mb 16'ya düşüyor. Yani 35'in 16'ya düşmesi haksızlık olmaz mı? Bence tam ortasına düşer 10-12 gibi

• Btk sitesinde 16 ya düşeceği yazıyor ama doğru tam 16 kalitesini vermez. Dediğin gibi 10-12 falan.

• 35 ler 16 ya düşüyor
  • Arkadaşlar upload kotasının kalkması ve hızlarının artması için kampanya başlattık. Desteğinizi esirgemeyin.
    https://forum.donanimhaber.com/upload-konusu-genel-hizlar-artsin-akn-kalksin--125456388#125456388

quote:

Hazırladığım metin:

Sayın Yetkililer,

Tüketiciler olarak hiç de adil olmayan Adil Kullanım Kotası (AKK)'nin kaldırılmasını talep etmiştik.
    Çağrımız yanıtsız kalmadı ve kademeli de olsa download(indirme) konusunda gerekli adımlar atıldı ve bundan dolayı memnunuz.
    Ancak, upload(yükleme) konusunda maalesef hiç bir adım atılmamıştır. Bugün bazı şirketler upload konusunda AKN uygulamaktadır. Bu konuda BTK’nın herhangi bir yaptırımı veya regülasyonu yoktur.
    Artık günümüzde upload da download kadar önemlidir. Bulut bilişim hizmetlerinden yararlanmak, youtube vb. gibi ortamlara video yüklemek, twitch yayıncılığı yapmak için upload konusu önem taşımaktadır.
    Upload konusunda Mayıs 2017’den sonra kota geçildiğinde upload hızı 1 Mbit’e düşürülecektir. Üstelik şirketler upload kotasının aşılması durumunda download hızını da düşürmektedir.
    Biz tüketiciler olarak, upload hızlarının download hızlarıyla tıpkı kotalarda olduğu gibi uyum içerisinde olmasını ve AKN’nin uygulanmamasını talep ediyoruz.
    1. Upload’ta AKN kaldırılsın. (sadece bir şirket uploadta AKN uygulamaktadır.)
    2. Upload hızları aşağıdaki şekilde download hızları ile orantılı olsun.

1000 Mbit Download/64 Mbit upload
    500 Mbit Download/32 Mbit upload
    100 Mbit Download/25 Mbit upload
    50 Mbit Download/16 Mbit upload
    24 Mbit Download/8 Mbit upload
    16 Mbit Download/5 Mbit upload
    8 Mbit Download/3 Mbit upload

Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElPoderoso -- 12 Nisan 2017; 11:28:12 >

• Az önce Türk Telekom mh.'ni aradım ve 24mbite kadar 35gb akn olan tarifemden 35mbite kadar 50gb akn olan tarifeye geçmek istediğimi söyledim. Çakallar bu tarifeye geçişi kapatmışlar. Sadece 35mbite kadar 100 gb akn tarifesine geçilebiliyor 75 TL hepsi dahil kampanyası fiyatı.

1 Mayıs'tan sonra akn aşımı sonrası 8mbit yerine 16mbit kullanırız dedik ama olmadı.
  • Bu sistemi nasıl kuracak bunlar, ayın ilk günü bile hızı normale çeviremeyen firmalar günde 2 kere nasıl hız değişikliği yapacaklar!!!
  • Arkadaşlar saat 2:00 ile 8:00 arasında kota uygulanmayacak dediler ya bu uygulama ne zaman başlayacak?

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Konu başlığını okuyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Konu başlığını okuyun.

Aynen ilk mesajda yazıyormuş. Kusura bakmayın arkadaşlar

• gençler bu gece saatlerinde yapılan yüklemeler akk kotasını etkilemeyecek ya... Diyelim normal hızımız 25 ve kotayı geçtik. hızımız 8'e düştü gün içinde... gece saatlerinde 25 olarak mı göreceğiz yoksa 8le indirmeye devam edip kotayı mı etkilemeyecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

gençler bu gece saatlerinde yapılan yüklemeler akk kotasını etkilemeyecek ya... Diyelim normal hızımız 25 ve kotayı geçtik. hızımız 8'e düştü gün içinde... gece saatlerinde 25 olarak mı göreceğiz yoksa 8le indirmeye devam edip kotayı mı etkilemeyecek?

Onceki mesajlara bakin lutfen. Cok sık cevaplandı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

gençler bu gece saatlerinde yapılan yüklemeler akk kotasını etkilemeyecek ya... Diyelim normal hızımız 25 ve kotayı geçtik. hızımız 8'e düştü gün içinde... gece saatlerinde 25 olarak mı göreceğiz yoksa 8le indirmeye devam edip kotayı mı etkilemeyecek?

Onceki mesajlara bakin lutfen. Cok sık cevaplandı.

admincim bunu da mı ben söyleyeyim sana? Tekrar tekrar yanıtlamak istemiyorsan ve çok sık soruluyorsa ilk mesaja eklenir sık sorulan sorular insanlar oradan ulaşır. 77 sayfa konu olmuş nereden buluyum şimdi ben?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.