|
BTK'dan aralarında 2 büyük ismin de bulunduğu 8 farklı İSS'e ceza
-
-
Firmamıza yönelik lisans iptal kararı ilgili mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı alınarak ilerlemektedir. Hizmet sunumu ile ilgili herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
-
"Kullanıcıları mağdur eden TurkNet’in CGNAT sistemine ceza
TurkNet, havuz IP sistemi olarak bilinen CGNAT sistemini kullanıyor. Birden fazla abone aynı IP’yi kullanarak internete bağlanıyor. Havuz IP sisteminden çıkmak isteyen kullanıcıların aylık belirli bir ücret karşılığında statik IP hizmetine abone olması gerekiyor."
iyi de bu TurkTelekom, Superonline'da da olan bir uygulama niye sadece TurkNet uyguluyor gibi lanse ediliyor haberde onu anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Ağustos 2024; 18:8:5 > -
Böyle saçma sapan şeyler bir tek bizim ülkemizde olur. İnternet gibi hiç bir sarf değeri olmayan şeyin, bizde hem pahalı hem de sorun olması gerçekten bizim kalitesiz bir toplum olduğumuzun belgesi. BTK bunlarla uğraşana kadar gidip mobil firmalarla uğraşsınlar, yüzde 150 zam yaptılar. Ben zam mı aldım ki, sen zam yapıyorsun!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu Metin olayın ne kadar kötü içler acısı olduğunu ibretlik olduğunu gösteriyor. Aşağıdaki metinde sadece ismi geçen firma için geçerli değil yani Superonline içinde geçerli. en sorunlu iss Superonline dır.
IP havuzundaki eşleştirme hataları büyük problemler yaşatabilir. Örneğin bir kişi internet üzerinden bir suç işlediğinde yetkili kurumlar tarafından internet servis sağlayıcılarından kullanıcının IP adresi isteniyor. TurkNet’in başka kullanıcının IP adresini iletmesi, suçu işleyen kullanıcı yerine masum bir kullanıcının mahkemede yargılanmasına neden olabilir. Ayrıca online oyunlarda hile kullanan oyunculara oyun firması tarafından IP ban cezası uygulanıyor. Bazı TurkNet kullanıcıları, yanlış IP eşleştirmesinden kaynaklı olarak hile kullanmadığı halde bazı online oyunlara erişim sorunu yaşıyor.
Özellikle Superonline Beter olsun.
Taparcasına önerenlerin gizli Superonline çalışanların göze yaşlı
Superonline almayın aldırmayın
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
https://forum.donanimhaber.com/superonline-call-of-duty-online-sorunu--157497510
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 1 Ağustos 2024; 18:17:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akıyor maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Habire zam yapıyorlar bunları çözün bize yansıtıyorlar ceza alıp rezillik
Onlar için çerez parası. Sürekli zam yaparak kat kat fazlasını kazanıyorlar zaten. Yine böyle devam. Btk da haracını alıyor. O da rahat. Vatandaş? Ne gibi bir şey oldu yararımıza? Hiç...
Enflasyonun %200 olduğu ülkede zam yapmaları çok garip gerçekten. Oysa ki başka hiçbirşeye zam gelmiyor.
Aylık 400-500 TL gibi saçma bir rakamda internet ödüyorum. Ki tesla Türkcell sınırsız interneti aylık 150 TL ? Üstüne birde haksız yere yargılanma şansım var.
Fıkra bu kadar
Türknet firması 1 aydır 70 mbit vaadettiği hızı 12 vererek rekor kırıyor
Yazık cidden kzandıkları paralar haram
İşin komik tarafı ben yıllardır Telekoma söyledim tınlamadılar beni bu cgn muhabbetini. Ama bak şimdi onlar ceza bile yememiş. Telekomda cgn kullanıyor. Statik IP kitlemeye çalışıyor. Gerçi müşteri hizmetleri delilerin cgn den haberi bile yok. Ne olduğunu bile bu bimiyorlardı. İp V6 ya geçmeye tenezzül etmeyen telekom nat havuzunda bizi boğuyor ceza bile yemiyor. Komik işte
Alla alla alla alla speedtestte uçuyor kaçıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yürütmeyi durdurma kararı onanmış.
Herhangi bir lisans iptali söz konusu değil firmaların.
Sazanlık yapmayın.
Aynen yıllar oldu sesimizi duyan olmadı rezillik valla.
Enflasyondan bağımsız aşırı zam yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PARAYI kazananlar sağlayıcılar kazandığı paranın bir kısmını ceza diye alan devlet. kullanıcıya ne var hiç bişey :)
-
Enflasyondan bağımsız %300-400 yapan var mı?
Ceza cgnat sistemine değil, (zira bu sistemi tüm operatörler kullanıyor) cgnat sisteminde eşleştirme hatası yapıldığı için. Bu hata kullanıcılara büyük sorunlar yaşatabilir.
Yıllar önce bf4 online da durduk yere banlanmistim sebebi buymuş demek
Turknet kullanicisiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 1 Ağustos 2024; 19:48:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Onlar için çerez parası. Sürekli zam yaparak kat kat fazlasını kazanıyorlar zaten. Yine böyle devam. Btk da haracını alıyor. O da rahat. Vatandaş? Ne gibi bir şey oldu yararımıza? Hiç...
|
İşin komik tarafı ben yıllardır Telekoma söyledim tınlamadılar beni bu cgn muhabbetini. Ama bak şimdi onlar ceza bile yememiş. Telekomda cgn kullanıyor. Statik IP kitlemeye çalışıyor. Gerçi müşteri hizmetleri delilerin cgn den haberi bile yok. Ne olduğunu bile bu bimiyorlardı. İp V6 ya geçmeye tenezzül etmeyen telekom nat havuzunda bizi boğuyor ceza bile yemiyor. Komik işte
|
gençler BTK, sizi bizi düşündüğü için değil, her portumuza her paketimize kadar ISS'lere kayıt tutturtmak isteyip ISP'ler o işi düzgün yapamadığı için onlara ceza kesiyor. |
Böyle saçma sapan şeyler bir tek bizim ülkemizde olur. İnternet gibi hiç bir sarf değeri olmayan şeyin, bizde hem pahalı hem de sorun olması gerçekten bizim kalitesiz bir toplum olduğumuzun belgesi. BTK bunlarla uğraşana kadar gidip mobil firmalarla uğraşsınlar, yüzde 150 zam yaptılar. Ben zam mı aldım ki, sen zam yapıyorsun!
|
Gözler comnet’i aradı şikayetlere devam.
Telekom melake mi onuda anlamış değilim. |
"Kullanıcıları mağdur eden TurkNet’in CGNAT sistemine ceza TurkNet, havuz IP sistemi olarak bilinen CGNAT sistemini kullanıyor. Birden fazla abone aynı IP’yi kullanarak internete bağlanıyor. Havuz IP sisteminden çıkmak isteyen kullanıcıların aylık belirli bir ücret karşılığında statik IP hizmetine abone olması gerekiyor." iyi de bu TurkTelekom, Superonline'da da olan bir uygulama niye sadece TurkNet uyguluyor gibi lanse ediliyor haberde onu anlamıyorum. |
Şu Metin olayın ne kadar kötü içler acısı olduğunu ibretlik olduğunu gösteriyor. Aşağıdaki metinde sadece ismi geçen firma için geçerli değil yani Superonline içinde geçerli. en sorunlu iss Superonline dır.
IP havuzundaki eşleştirme hataları büyük problemler yaşatabilir. Örneğin bir kişi internet üzerinden bir suç işlediğinde yetkili kurumlar tarafından internet servis sağlayıcılarından kullanıcının IP adresi isteniyor. TurkNet’in başka kullanıcının IP adresini iletmesi, suçu işleyen kullanıcı yerine masum bir kullanıcının mahkemede yargılanmasına neden olabilir. Ayrıca online oyunlarda hile kullanan oyunculara oyun firması tarafından IP ban cezası uygulanıyor. Bazı TurkNet kullanıcıları, yanlış IP eşleştirmesinden kaynaklı olarak hile kullanmadığı halde bazı online oyunlara erişim sorunu yaşıyor. Özellikle Superonline Beter olsun. Taparcasına önerenlerin gizli Superonline çalışanların göze yaşlı Superonline almayın aldırmayın https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162 https://forum.donanimhaber.com/superonline-call-of-duty-online-sorunu--157497510 |
En tehlikelisi CGNAT'ın düzgün yönetilememesi yıllar önce bu Bylock olaylarında da yaşanmıştı hala ders alıp sorunu çözmemişler. Yanlış CGNAT yönetimiyle suçsuz yere hapse düşüp derdini anlatmak için aylarca uğraşıp durulur. Ki hepimizin malumu ülkede adalette düzgün işlemiyor. |
Ceza kesin iyi hoş da habire yılda 2 kere zam yapılmasına neden engel olmuyorsunuz?
|
Benzer içerikler
- instagram hdr kapatma
- youtube arka planda oynatma iphone
- ea play pro fiyat
- mobil imza nasıl alınır
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X