Şimdi Ara

BTK'dan aralarında 2 büyük ismin de bulunduğu 8 farklı İSS'e ceza (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
6.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

abi ben sizi kara para aklama falan filan saniyordum cidden sizi kullanan evine baglatan falan varmis. bi insan evine neden poyraznet baglatir ahahahahahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmncyr -- 3 Ağustos 2024; 1:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Bu saat meselesi onların hatası aslında keyfi olarak biz kış saati uygulamasına geçmiyoruz dedik ama network cihazlarının üreticisi siz geçmiyorsunuz durun size özel yazılım yapayım demedi ISS'ler kendisi bu cihazlara saat uygulamamızı patchledi. Ama hata çıkabilir yani BTK'nın kendisindeki hataları listelesek nesiller boyu okunacak ansiklopedi yazarız.

Kesilen cezalardan haklı olan şey CGNAT - IP Eşleştirmesi ve loglarının düzgün tutulmaması. Kaldı ki yıllar önce de aynı sorun vardı suçsuz kişilerde Bylock kullanıyor diye gözaltına alındı adamlar yıllarca kendilerini aklamaya çalıştılar. Ülkede zaten adalet yok suçsuzluğu ıspatlamakta geçmiş yıllara göre daha da zor.

• Çok iyi karar olmuş bence her ay denetlensinler, insanlara söz verdikleri interneti vermedikleri gibi CGNAT ile milleti bir havuza topluyorlar ben bu konu için çok tartıştım, interneti kullanan herkes cimere bu gibi durumları yazsın abi bir şey olmaz demeyin olur, bu çakal internet sağlayıcıları kafalarına göre at koşturuyor, biz olmazsak kimden para kazanacaklar?

• SUPERONLINE ve TURKNET cezası sadece havadan para kazanmak için olduğunun kanıtıdır...

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    çerez parası dediğinden para saymasını bilmediğin anlaşılıyor...

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    + ip CGN yüzünden bulunması imkansız oluncadsa dellenip ceza kesip duruyorlar... 3 ay öncede ceza kesmişlerdi...

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    2.4ghz ile test ediyorsan hız kaybı 2.4ghz yüzünden...

• Listede türktelekom yok şaşırmadım olmamasına

• Şu Comnet'e ceza yok mu

• Superonline almayın aldırmayın.

Asıl sorun Superonline nın kendisi. Sansür engelleme vs ne varsa hepsi var.
    Speedtestte uçuyor kaçıyor yersen. :)
    Bazı kullanıcılar ben memnunum oyunlarda Ping yok paket kaybı yok diyebilirler ama çoğunluk şikayetçi. Çoğunluk ciddi anlamda yüksek.
    memnun olan çok çok çok nadir şanslı kişi var.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
    Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
    Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
    İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor.

Bakınız:

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Ağustos 2024; 12:59:21 >

• Bulunamaz değil ki kim dedi bulunamaz diye, bak cezalarda bilmem kaç numaralı portun logu yok diye ceza yazmışlar

Nattaki her bir port, bir kullanıcıya atanıyor, akış oradan sağlanıyor, nattaki loglama hatalarına cezalar yazılmış zaten.

• Aha zam gelecek ceza paralarını çıkartacaklar

• Zaten vatandaştan fazla fazla çıkartıyorlar. Bunlar onlar çerez parası gibi. Ama yerini doldurmak için kısa dönemde bir zam daha patlatabilirler mi bilemedim. Böyle yerli yersiz zam yapamamaları lazım bence ama hayırlısı bakalım

• Sinek ısırığı olmuş, hissettiler mi acaba?

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

bulunduğundan CGN için ceza kestiler...

• cezalar hep "5397 ve 5651 sayılı Kanunlar " diye verilmiş, sansür ve fişleme sistemlerini %100 sorunsuz çalıştıramayanlara ceza vermişler.

ülkedeki her vatandaşın ayrı ayrı internet kullanımını kaydediyorlar. dertleri suçlu falan bulmak değil, "bize laf edeni sabah evden alalım" meselesi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.