Şimdi Ara

BTK' YA TEŞEKKÜRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet +dsmart abonelik iptali için dilekçe kimlik fotokopisi vs.istediler.bende BTK ya mail attım.anında arayıp iptal ettiler.helal olsun diyorum.

• iptal için en garanti ve hızlı yol bu galiba.

mailde neler yazıyorsun dostum şikayet falanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaplinn

iptal için en garanti ve hızlı yol bu galiba.

mailde neler yazıyorsun dostum şikayet falanmı?

mailde iptal için evrak istiyorlar yazdım.hemen kapatılmasını talep ediyorum yazdım.
  • BTK çok iyi çalışıyor.Bende Metronet firmasıyla 390 liralık cayma bedeli kavgasına girmiştim.Hakları olmadığı halde bende zorla 390 lira istiyorlardı ve kesinlikle ödemem gerektiğini yoksa mahkemeye vereceklerini falan söylüyorlardı.Bende hemen BTK'ya dilekçe yazdım 1 hafta sonra Metronet'ten arayıp cayma bedelinin iptal edildiğini söylediler..

Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız kesinlikle BTK'ya başvurun.Kısa sürede cevap alırsınız..
  • Arladaşlar selam. Btk iletişim mail adresini verirmisiniz.
  • helal olsun btk ya
  • BTK bildirme ile sorun çözülüyorsa güzel
    bu şirketler yakında yeni cezalara mahkum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK gerçekten çok iyi çalışıyor. Türkiye'de böyle çalışan bir devlet kurumu görmek beni umutlandırıyor.
  • Ben de bugün d-smart ile ilgili bütün islemlerimi btk sayesinde hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 13-14 aydır d-smart maxi hd + internet kullanıyorum.24 aylık taahütüm var. Adreş değişikliği için başvurdum max. 7 iş günü demişlerdi bugün doluyor 7. iş günü.Hala internet nakil yapılamadı.Acaba bunu bahane edip cayma bedeli olmadan iptal ettirebilirmiyim.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz Alper -- 29 Mayıs 2013; 17:26:39 >
  • Neden iptal ettirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

internet +dsmart abonelik iptali için dilekçe kimlik fotokopisi vs.istediler.bende BTK ya mail attım.anında arayıp iptal ettiler.helal olsun diyorum.

iptal olduktan sonra cayma bedeli vs toplam kaç lira fatura geldi?
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.