Şimdi Ara

BTK yıkılsın yerine cami yapılsın? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

upload hızım: 0,82

Söyleyeceğim çok şey var da bu hızdan utanmayana benim söyleyeceklerim iltifat gelir. utanmadan bir de bakanlığı kurumu vs si var teknolojinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelinalist -- 12 Kasım 2020; 15:18:17 >
  • çok yerinde bir düşünce. din iman olmadan kuru bilgi neye yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOMBOM41 -- 12 Kasım 2020; 15:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Bence öncelik sıran çok kötü önce Adalet yıkılıp cami yapılmalı. BTK yıkılsın yerine cami yapılsın? 

https://forum.donanimhaber.com/adalet-yikilsin-yerine-cami-yapilsin--146453730#146453730

• Gelişemiyoruz bugün ethernet seviyesinde VAE için son gündü teklif yine uçuk kaçık olmuş sanırım telkodere bakarsak

• Bence BTK binasına hani fidan ekme kampanyası da başlamışken fidanlık yapsak. Nasıl olsa ordakilerin saksılar çalışmıyor. Pardon sulanmıyor. Etrafa bakarlar bakarlar yeşil yeşil ne güzel deyip oturular.

• cami çok daha lüzumsuz olur. keşke hiç cami olmasa ülkede. yazık gügnah harcanan paralara. olmayan şeyler için

• BTK yıkılsın yerine kütüphane yapılsın. Başımıza ne geliyorsa cahillikten geliyor.

• Bir ara rgb'li cami konusu vardı. Gaming cami olacaksa duble rgb'li cami iyi gider BTK ne oliyir.

• BTK'nın hala ne işe yaradığını tam olarak anlamış değilim. O bina boyu adamın içeride ne yaptığını da anlayabilmiş değilim. BTK yıkılsın yerine cami yapılsın? 

Bildiğim bir şey var: Ankara'da şehir merkezinde, oturmuş iyi bir muhitte şans eseri Telekomun ana hizmet binası yakında olduğu için sadece Türksat'tan yüksek hızlı internet alabiliyorum. Başka alternatifi yok. Upload hızı 5mbit ile sınırlı. 100gb kota ile upload'u 10mbit'e çıkarmak için aylık 20TL ücret ödüyorum. BTK yıkılsın yerine cami yapılsın? 

Pinti bir internet servis sağlayıcısında upload hızı download'un 1/8'i kadar olur. Yani, 100mbit internete 12.5mbit upload doğaldır. Fazlası olabilir. Daha azı hayvanlıktır. Ancak Türkiye'de upload konusunda takıntılı olmayan sadece bir firma var. O da kendi altyapısının olduğu bölgelerde bunu yapabiliyor.

Telekom'un altyapı tekeli feci bir durum. Asap bozucu. Yakında binadan komşular birleşip Voltran kurmaya başlarsak şaşırmayın. Dandik internetlerimizi birleştirip ortak kullanacağız falan... Bir VPN ve bir server gerekiyor. VPN zaten şart Türkiye'de. VPN ücretini de kırışırız aramızda, maliyeti düşürmüş oluruz. Böyle çözümlere mi gidelim yani illaha? Anlamıyorum ki? BTK yıkılsın yerine cami yapılsın? 

• kargo firmasının dolandırıcının mallarını taşıdığını kapıda ödeme ile iş yaptığını yazdım adamın bilgilerini istedim vermedi mng
    şikayete cevap olarak hiçbir işlem yapılmadı ve hala dolandırmaya devam ediyor mng de taşımacılığını yapıyor

btk harbiden çay corba yatıyorlar boşuna yazmayın

• https://www.dailymotion.com/video/x7a2q3h

İlk zamanlarındaki net fiyatlandırması hakkında sözleri vardı fakat bulamadım. ... daha çok kişi girerse abone olursa ucuzlar gibi esnaf tarzı ağız yapmıştı, oysa ucuz olsa zaten daha çok kişi satın almaz mı? Bu anlayışı anlamak hakkaten güç!

• Cami mi yapılsın. saçmalıyorsun. Türkiye'de 150 bin tane cami var zaten. Bence camilerin 141 bini yıkılmalı. 9 binden fazla cami olmamalı.

• btk kapatalıp 56gb kurumu kurulsun.

• Konudan bağımsız söylüyorum, herşey yıkılsın yerine cami yapılsın diye isteyen çok insan var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amin,ezanlar susmasın

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Kimdir o, kanıt var mı?

• Bu çileyi çekmek zorunda mıyız? Kafayı yiyeceğim artık. Hiç bir yere derdimizi anlatamıyoruz. Götü boklu bir oyun için ben hayatımdan 7 buçuk saat vermek zorunda mıyım? Zaten eve tıkanmışız, psikolojimiz bozuk. Bari böyle kafamızı oyalayalım diye uğraşıyoruz ama bana diyor ki 7 buçuk saat bekleyeceksin.

BTK yıkılsın yerine cami yapılsın?
  • Zamanında CİMER'e şikayet ettim bunları ama nafile kimi kime şikayet ediyorsun ortada hukuk yok ki.

BTK yıkılsın yerine cami yapılsın?
  • Btk yandaş lar için ballı arpalık kapısıdır tıpkı rtük devlet bankaları yöneticiliği ve bir sürü çapsız ve kul hakkı yiyenlerin dolustugu !!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.