Bildirim
Bu 2. el Mac book fiyatı nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran ? -
2.4 ghz çift çekirdek
4 gb ddr3
256 mb paylaşımsız 320 m ekran kartı
13 inc
250 gb hd
üstünde sıfır çizik olan 10 cycle da ürünü 1500 liraya aldım senin dediğin ürünü 1550 liraya sahibindende geçen gün gördüm klavyeler ingilizce ama biliyosun önemli değil içerden türkçe yaparsın klavyede tuşların yerini ezbere biiyosan sıkıntı çıkmaz.
birde ddr2 galiba ram 667 mhz yok diye biliyorum macbook modelinde 2.6 ghz in ama tam emin değilim ddr 2 ise zaten eski model verilmez o para ararsan 2010 modelini alabilirsin 1500-1600 gibi fiyatlara teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesis85 -- 13 Eylül 2011; 12:25:34 > -
teşekkür ederim... -
cok pahalı son nesil i5 islemcili cihazları yurtdısı 2000 2200 arası bulablrsn ben sıfır tr garantili 2300e i5 2.3 13inc olan modeli aldım -
İkinci el alırken çok dikkatli olmak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X