Şimdi Ara

Bu 2 ibiza arasında kaldım. Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu iki ibizadan biri 1.0 ecotsi diğeri 1.2 tsı.
    1 yakıt olarak hangisi daha az yakar.
    2 performans olarak
    3 iç donanım olarak
    Hangisi daha iyi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2016-seat-ibiza-1.0-tsi-otomatik-567328547/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-efece-car-otomatik-vites-2015-kirmizi-seat-ibiza-1.2-tsi-style-573676998/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Km ye gore fiyat cok yuksek. Senin yerinde olsam fiesta 1.0 ecoboost arastiridim..

• 3 silindirli motorlar titresimli çalistiklarindan tercihim 4 silindirli uniteden yana olurdu.

• 1.2 tsi ibiza az yakmıyor. Aşırı yüksek de değildir yakıtı ama az değil.

• Daha az yol yapmış araç tercih etmenizde fayda var.
  • Bu kilometreler ne böyle, şanzıman için sıkıntı... Adamlar kontak kapatmamış, motor bakımları zamanında yapılmış mı, yorulmuş mu bilinmez. Ben başka modellere bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

1.2 tsi ibiza az yakmıyor. Aşırı yüksek de değildir yakıtı ama az değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisinin de sanzimani birbirinden saglam.

• 3 silindirli araçlar çok ses çıkarır ve titreşim fazladır.Ayrıca 1.2 tsi daha az yakar.Ben seçecek olsam 1.2 tsi dsg yi secerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICES NMB

3 silindirli araçlar çok ses çıkarır ve titreşim fazladır.Ayrıca 1.2 tsi daha az yakar.Ben seçecek olsam 1.2 tsi dsg yi secerim.
    105 hp 1.2 tsi motor ortalama 1, 1.5 litre daha fazla yakar 1.0 tsi motora göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Haziran 2018; 11:28:6 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde evet haklısınız.2 aracı uzun süre kullanmış bir üyenin mesajina istinaden yazmıştım bunu.Bende test edemedim.Ama mantıklı gelmişti.

• İkisi de var bende şuanda ve bariz 1.0tsi diyorum.(araclar leon ama olsun aynısı neredeyse)

Nedenine gelince

1. titreşim olayı falan yok şehir efsanesi

1.0tsi 0.6lt ortalama az yakıyor

1.0tsi 0-100ü de daha az ama kullanım esnasında çok çok daha seri.

1.0 daha yeni ve daha iyi bir ünite; sıfır leon fiyatlarına bakarsan daha pahalı olduğunu görürsün

1.0 200 1.2 175tork ciddi ciddi farkediyor.

1.0 Sesi çok daha güzel (altı üstü 110hp bi gti falan değil tabi de daha hissiyatlı)

İç mekan olarak yenisinde diz mesafesi bi 7-8 cm fazla dış ölçüler ayni şase iz düşümü daha büyük haliyle yeni kasaya bak.

• O siyah folyo kaplı stoplar her şeyin kısa bir özeti. Diğerini alın.

• Bende 1.4 benzinli var,atmosferik,İbiza yı her yönden beğenir ve tavsiye ederim.Ama bu iki araçta bana pek iyi gelmedi,hele ki 1.0 olan,tavanı kaplama yapmış,bel altı boya diyor kesin tavandan aşağıya boya vardır onda,jantlar filan değişmiş o fiyata alabileceğin hem düşük km hem de daha güzel ibizalar vardır.

Tsi araçlar atmosferiklere göre daha az yakıyormuş,benim araç ortalama 7lt yakıyor.Turbolar 5.5 filan diye duymuştum.Biraz kullanıcı ile de ilgili...Ama malzeme kalitesi olsun,görüntüsü olsun,sağlamlık olsun fiyatına göre iyi bir araçtır İbiza,hele ki kullanıcıdan bulursan tadından yenmez:)

İşin özü bu attığın iki ilandaki aracı da tavsiye etmem,birde araçların iç donanımında buradaki araçlar gibi ise araç 2014 kasadır.Ondan sonra bir makyaj yaptı ibiza ve en son yine bir tam anlamıyla değişikliğe gidip model çıkarttı.Haberin olsun.Benim araçta da 2015 yazıyor ama 2014 kasayla aynı...Birde style plus bulursan kaçırma derim.

• İlk ilan : filmli arka stop + kocaeli izmit + 2016 model 100 küsür binde. O ilandan koşarak uzaklaşın hocam. Benim araç 2015 daha 32 binde. Bunlar arabanin poposunu hiç soğutmamiş galiba.
  • Millet dizelde bu kadar yol yapmıyor. Bu nedir?

• Kilometreler çok fazla ancak illa ikisinden biri diyorsanız net 2. seçenek.İlk araca bakınca aklımda gereksiz yanlayan keko bir tip belirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar. Yorumlar için tesekur. Bu arabalardan vaz gectim

• 4 silindirliyi al (1.2)
    3 silindire gore daha az yıpranmıs olacaktır.
  • 100bin km deki araçtan neden bukadar korkuyorsunuz arkadaşlar? Bi aracın ömrü gözünüzde max 100bin mi bu kmde ki araca bile bu muamele yaparsanız daha çok km düşürülmüş araç satın alırız millet taksi çıkması albealara linealara biniyor 700 800 bin km

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.