Şimdi Ara

Bu 3 Kart Arasında Kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunun tam performans olarak emin nasıl karar verebiliriz emin olmak için ? Birde Sistem Özelliklerim Gerekli Mi ?
  • tomyvercekti kullanıcısına yanıt
    Sistem özelliklerini yazsan iyi olur nviada takıntın yoksa amd ekran kartlarınada bakabilirsin ordada iyi ürünler var
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    ben aslında amd yi daha çok tercih ediyorum ama herkes nvidia önerdiği için nvidia ya döndüm
    bi oyunlar için özel olarak tasarlanmış ekran kartları vardır. birde normal bir bilgisayar için grafik performansı orta düzeyde olan ekran kartları vardır. ekran kartlarının çift fanlı olması tercihimdir. bunu göz önünde bulundur. ekran kartı fazla ısınmaz. onun dışında fazla önemli birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Sistem özelliklerini yazsan iyi olur nviada takıntın yoksa amd ekran kartlarınada bakabilirsin ordada iyi ürünler var

bana göre nvidia ge force daha mantıklı geliyor amd ye göre.
  • Sistemim Resimdekinden Bİraz Farklı Olacak Ram 8gb 1333 mhz olarak değiştirilecek ve ekran kartı takacağım işte şu anda on board kullanıyorum eski ekran kartımı yaktım rivals oynarken :D atiydi o
     Bu 3 Kart Arasında Kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomyvercekti -- 26 Nisan 2014; 18:53:28 >

• BigFactory kullanıcısına yanıt
    3 ü de çift fanlı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

Sistemim Resimdekinden Bİraz Farklı Olacak Ram 8gb 1333 mhz olarak değiştirilecek ve ekran kartı takacağım işte şu anda on board kullanıyorum eski ekran kartımı yaktım rivals oynarken :D atiydi o

bence de değiştirirsen daha iyi olur.

• Hd 7850 Pcs 2 Gb OC

Şu anda en fp ürün bu denilebilir 350 tl civarı alabileceğin en iyi kart tek fanı var ama çok ısınmıyor dio kullananlar internetten araştırıp bir sürü yabancı sitelerde incelemeleri var kart rağabet görüyor baya bence tercih olarak aklında bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Nisan 2014; 18:54:03 >
    aynen alacaksan çift fanlı alacaksın zaten. gerisi kurtarmaz. tekrar söyleyim GTX650Ti Boost tercihimdir.
  • aslında üçü de güzel bence. düşün taşın karar ver.
    İşlemci Fiyat Olarak 400tl Ye Satılıyor 2. Eli Bazı i7 İşlemCilerden Artısı Var araştırdım da bu İşlemci Beni Yarı Yolda Koymaz Değil mi 7.2 Veriyor Windows 7 İ7 de 7.2 veriyor bu işemci 12m önbellekli o işlemciler 8 veya 6 m önbellekli yani demek istediğim bu işlemci iyi mi ? eskiden ram e verdiği derecelendirme 6 iken işlemciyi değiştirince 7.2 çıktı bu işlemciye bağlıymış bide bunu öğrendim
    Bende Kararsız Kaldım :) Bir Türlü Karar Veremiyorum Pişman Olmaktan Da korkuyorum.
    tabii ki 12m önbellek daha iyi. i7 işlemci paylaşımlıysa pek sıkıntı çekmezsin. şu anda zaten i7 işlemciler tercih ediliyor yakın çevreme baktığımda.
    Asus'ta ısrar etmeniz mantıksız olucaktır.

Tavsiye olarak Powercolor 270x turboduo tavsiye ederim.
    Bu İşlemci Güncel Demekki i7 lerden bir kaç + sı olduğuna göre
  • Hocam işlemciyi falan bırakın bir ayrıntıyı kaçırıosunuz 1366x768 çözünürlük var demişssiniz vga girişli ise monitörünüz ekranda titreme dalgalanma falan olma ihtimali olabilir yeni kartlar dvi çıkışlı olduğu için ona dikkat edin derim bi sorun olursa die monitöre para ayırın bence
    aslında ben i7 yi tavsiye ediyorum.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    alacağım ekran kartında vga olmasa dönüştürücü olarak kullansam sorun çıkarır mı evet monitörüm vga çıkışlı ama daha yeni aldım 1 yıl olmadı
    http://www.samsung.com/ar/consumer/monitor-peripherals-printer/monitors/led/LS19B150NSCZB
    Ama i7 almaya kalksam istediğim özellikli i7 800-900 tl ona para verince sistem toplayamıyacağım ki bu işlemci onla birbirine yakın ken bunu kullanmayı düşünüyorum heleki bedava gelmişken işlemci
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.