Hocam bana nviada fanboyu diosan ben ona yarım saattir hd7850 al en aşaı diorumda dinlemio Takmış nviadaya adam
tomyvercekti
kullanıcısına yanıt
Yeter sıkıntı yapma bnmde 3.0 ghz 4 çekirdek ki snnki intel daha iyi olur o çözünürlük zorlamaz işlemciyi ve alcağın ekran kartını kafan rahat olsun
qaanx
kullanıcısına yanıt
ben amd yi daha çok istiyorum etrafımdaki arkadaşlara da amd alın diyorum ama güncel oyunların hep reklamlarında nnvidia olunca insanın aklı oraya takılıyor ve bütçe olarakta uygun yoksa nvidia ısrarcılığım yok
qaanx
kullanıcısına yanıt
teşekkürler yardımların için bugün senin beya bir vaktini aldım kusura bakma
quote:
Orijinalden alıntı: qaanx
Hazır bulmuşken sorayım bende hd7850 alcam dalgalanma olursa nasıl rahatsız ediomu gözü yorumuo sıkıntılımı sizce
Alıştık diyelim , kişiden kişiye değişir benim gözüm yorulmuyor.
qaanx
kullanıcısına yanıt
kasayı açıp tablonun fotosunu çekip atayım mi kardeşim gerek var mı ?
tomyvercekti
kullanıcısına yanıt
Walla 7870 alırsan ezer geçer o kartları söleyim o fiyata akar gidersin istersen at tabloyu bakalım için rahat olsun
Kardeşim Ekran Kartı İle İlgili Kasadan Bir Kaç Fotoğraf Çektim Buyur Kaldırır mı Psu Ekran Kartını ?
tomyvercekti
kullanıcısına yanıt
Psu pert tek kanal 18 A dio yani 12x18=216 W içeriye sağlıklı veriyor snn işlemci + gtx750Ti 170-180 W falan çalışır ama sistemi riske sokarsın söleyim yeni psu almaya bak
qaanx
kullanıcısına yanıt
bu psu götürmez mi yani ekran kartı takınca mesela bilgisayarı böyle çalıştırdım ne olur ?
qaanx
kullanıcısına yanıt
bir de o 18a yazdığı yellow un altında içindeki o ışığın ne kadar güç yediği galiba o değer
Eğer psunun akım koruması varsa yada var olupta çalışıyorsa güç yetmedimi kapatır kendini.Fakat çalışmazsa sistemi eline alırsın fakat genede bu psuya güvenme derim belli olmaz sistemine zararda verebilir çift kanal psu almaya bak çift kanal derken +12 V altında 18 A yazioya bu 1 kanal oluo mesela bnm psuda 2 tane +12 V kanalı var 20 A böle psu kaldırır tek kanal psu o kadar kaldırmaz + 18 A yazioya psunun verimliliği düşükse 18 Amperde vermez yani içeriye 210 W verir diomya daha azda verebilir riske girme derim
qaanx
kullanıcısına yanıt
hiç bir şey anlamadım :) sen benim kasama sığabilecek bir psu önerirmisin kardeşim vatandan kasaya sığıp sığmıcağını nasıl anlarım ?
quote:
Orijinalden alıntı: tomyvercekti
bir de o 18a yazdığı yellow un altında içindeki o ışığın ne kadar güç yediği galiba o değer
18 A=18 Amper oluo psunun gücü verdiği amper x 12 olarak bulunuo bu senin psunun içeriye verdiği güç bu daha azda olabilir Maximum 450 W verir die yazmış snn psuda ama teneke psuya benzio malı yüksek Watt gösterip millete satmak için yapılmış gibi bişeye benzio yeni bi psu alman iyi olur buna pek fazla güvenme derim
qaanx
kullanıcısına yanıt
ben bunu alırken pc den fazla nalmıyodum gerçi hayla psu ile ilgili pek bir bilgim yok mesela
qaanx
kullanıcısına yanıt
bana o zaman kaliteli bir psu önerirmisin vatandan olsun bide kasama sığıp sığmıcanı nasıl anlıyacağız ?
tomyvercekti
kullanıcısına yanıt
Psu lar benim bildiğim boyutları standart aldığın oraya uyuo die biliyorum çünkü 4 psu değiştirdim aldığım hepsi farklıydı hepside oldu oraya marka olarak everest ve frisby psu alma kalitesiz onlar vatanda güsel ucuz psu lar vardı kalkmış nere gittiler bilmiyorum şu psu ucuz gigabyte ın gtx750ti kaldırır