Şimdi Ara

Bu 3 Kart Arasında Kaldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakır boru her zaman daha soğuk tutar ama tabi tercih meselesi oc yapmam asusun kalitesi ve 3 yıl garantisine güveniyorum meselesi 5 dkda bir karar değiştiriosun hadi bakalım hayırlısı ben sana bütün testleri falan sundum
  • bence biraz daha yüklen bunu al

SAPPHIRE
    R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran
    528 TL

eski kartları aldırmak içime sinmez hiç nvidia da 760 altına çok iyi bakmıyor
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    evet çok karar değiştirdim ben normalde böyle değilim ama kartlar birbirine yakın olunca insan böyle karar değiştirebiliyor sen araştırmada iyisin bu alacağı asusun alacağı güç çıkışını bulabilirmisin kaç pin güç kablo istiyo bende ekran kartı için 6 pin pcı exprees güç kablosu var eğer daha fazla istiyorsa dönüştürücü alacam da ondan sordum buluverirmisin ?
  • hocam teşekkürler ama o kadar bütçeyi arttıramam malesef daha ssd ve hdd alacam asus 750ti alacağım zaten 760 a yakın pek sorun çıkarmaz inşallah ti yardımcı olur diye düşünüyorum.
  • tomyvercekti kullanıcısına yanıt
    Walla sitede tam güç zorlamışlar 80-90 W çekiomuş 6 Pindir o 150 W çekmesi zor 8 pin alasın
    bir tane resim buldum ama doğru mudur ki bide güç kaynağım 450w sorun çıkarır mı ?
     Bu 3 Kart Arasında Kaldım
  • Benimde 19 inc monitörümde asus gtx 660 ti ekran kartım dalgalanma yapıyor sadece hd 7850 ye özel bir durum değil ki bu !
    Sitesinden baktım 6 pin güç kablosu istio psu olarakta psunun üstündeki güç tablosunu çekip yüklemen yada sölemen lasım 12 V kanalında kaç Amper güç verdiğini ama yeter gibi dandik psu değilse sorun çıkmaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

hocam teşekkürler ama o kadar bütçeyi arttıramam malesef daha ssd ve hdd alacam asus 750ti alacağım zaten 760 a yakın pek sorun çıkarmaz inşallah ti yardımcı olur diye düşünüyorum.

tmm hocam hayırlı olsun
  • vga çıkış olduktan sonra ekran kartında sorun çıkarmaz heralde eğer çıkarırsa bunun çözümü ne olabilir ?
  • Tmm hocam ne kızıosun hd7850 ye yapıştı bu olay forumda çok konu var herkes bunu aldığı için ordan bi örnek verdim
    4 yıl önce 85 tl ye aldım içinde 4 farklı renk veren ledleri var kasayı aydınlatıyor ama hiç tablosuna dikkat etmedim bildiğim bilgileri bunlar psu ile ilgili
  • teşekkürler kart iyi değilmi bi sorun ortaya çıkarmaz oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Tmm hocam ne kızıosun hd7850 ye yapıştı bu olay forumda çok konu var herkes bunu aldığı için ordan bi örnek verdim

Estağfurullah hocam ne kızması , kendimden örnek gösterdim
    Sorun yokta dalgalanma yapıomuş özellikle karanlık yerlerde ve renklerde ne kadar rahatsız ettiğini bilmiyorum bazılarında olmuomuş biras şans işi anlayacağın 10-15 tl lik kablolarda çözenlerde var ama tam olarak 40-70 Tl arası satılan dönüştürücüler var sağlam onlarla tam olarak çözüldüğünü okudum bi kaç yerde bende tam olarak bilmiyorum hd 7850 alcam bende bu olay kafamı karıştı bekliom ölece
  • Hazır bulmuşken sorayım bende hd7850 alcam dalgalanma olursa nasıl rahatsız ediomu gözü yorumuo sıkıntılımı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Sorun yokta dalgalanma yapıomuş özellikle karanlık yerlerde ve renklerde ne kadar rahatsız ettiğini bilmiyorum bazılarında olmuomuş biras şans işi anlayacağın 10-15 tl lik kablolarda çözenlerde var ama tam olarak 40-70 Tl arası satılan dönüştürücüler var sağlam onlarla tam olarak çözüldüğünü okudum bi kaç yerde bende tam olarak bilmiyorum hd 7850 alcam bende bu olay kafamı karıştı bekliom ölece

Rahatsız edici bir durum değil oyun oynarken fark edilmiyor bile , dalgalanmayı düşünmezseniz farketmezsiniz , pc yi ilk aldığımda birkaç hafta takıntı oldu sonra nasıl unuttum bilmiyorum , ek olarak hiç bir para harcamadım halen öyle kullanıyorum.

Kartın vga çıkışı varsa bir sorun çıkıcagını zannetmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

teşekkürler kart iyi değilmi bi sorun ortaya çıkarmaz oyunlarda

iyide eziliyor 7870'e bence o kadar güçlü değil

HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7870-vs-GeForce-GTX-750-Ti

http://anandtech.com/bench/product/1034?vs=1130

bunu almanı öneririm

burda boş yere nvidia fanlığı yapmak bize birşey kazandırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Nisan 2014; 20:39:36 >

inşallah asus 750ti bu sorunu ortaya çıkarmaz vga çıkışıda var bekliyeceğiz artık
  • ancak bütçe sorunum var malesef bana ultra ya yakın 1366x768 de açsın oyunları bana yeter hocam bu arada işlemcim hakkında ne diyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.