Şimdi Ara

Bu 3 Kart Arasında Kaldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    w arttıkça kapladığı alan artıyomuş benim bir akrabam 500 w mı ne kullanıyodu tam hatırlamıyom 1000w a geçince kasa değiştmek zorunda kalmıştı
  • tomyvercekti kullanıcısına yanıt
    Minimum bunu al he herkesin tavsiye ettiği ürün bende duymuştum bi kaç kişiden vatandaki yorumlarada bakabilirsin

500 W Sessiz Kaliteli Psu Tıkla

Ya 1000 Watt biras abartı benim bundan evvelki psu 400 W mesela 500 W aldım 400 W daha büyüktü mesela bence sorun çıkarmaz ama sorun çıkarcağını düşünüosan kasanın psu giren yerini ölç alcağın psudaki genişlik uzunluk boyutlarıyla karşılaştır en kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Nisan 2014; 21:47:53 >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    onun sistem 4.000 tl tuttu ondan 1000w güç kaynağı aldı neyse konumuz o değil kardeşim ben o 2. attığın güç kaynağını beyendim ancak kasama girer mi acaba aklıma takıldı sen araştırıverirmisin 450w giren kasaya 500w psu takılır mı diye kusura bakma ya çok şey istiyorum senden
  • Son çıkan kartlar hakkında bilgim yok ama bi çift fan muhabbeti geçmiş

Olayın fan sayısıyla alakası yok xfx 6870 almıştım resmen uçak sesi, isterse 5 tane fanı olsun o dandiklikle bi yere gitmez. 0 ses istiyorsan asus ve msiden başka marka alma. Sapphire kötü değil ama 0 ses de değil.
    Hocam büyük ihtimal girer hatta snn psu baya geniş bu yeni alcağın küçük bile gelebilir eski psular yenilere göre biras daha ufak bi sıkıntı olursa vatana geri götürürsün başka alırsın kasaya sığmadı diyip ama ben rahat gireceğine inanıyorum ürün bilgisini bulamıyorum yoksa bakcaktım boyutlarına burda iş sana düşüo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Nisan 2014; 21:56:02 >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    Hocam bende onu anlatmaya çalıştım tek fan çapı büyük olan her zaman daha iyi oluo saten ısınmayan kart almadınmı heatsinki sağlam fanda fazla dönmüo haklısın o konuda
    msi da kullanılabilir.
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    hocam ya ben kasamı vatan a götüreyim yada sıfır kasa alayım daha mantıklı gibi görünüyor
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar
    bunu almaya karar verdim kardeşim pişman olurmuyum psu konusunda ?
    Burda da incelemişler
    http://forum.donanimhaber.com/m_81967725/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomyvercekti -- 26 Nisan 2014; 23:22:05 >
  • Yavaş yavaş yeni PC dizmeye doğru gidiyorsun
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    Aslında Ben Zaten Yeni Bİr Pc Dizecektim Ancak Bu İşlemci Beni Bu KArarımdan Vaz Geçirdi Şu Anki Sistemi mi Güçlendirmeye Karar Verdim
    9550 yanına rahat 7850 takılır yada GTX750Ti yada GTX650Ti Boost.
    hocam işte bana şu anda bu ekran kartı nı kaldırcak psu lu kasa lazım önerebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hd 7850 Pcs 2 Gb OC

Şu anda en fp ürün bu denilebilir 350 tl civarı alabileceğin en iyi kart tek fanı var ama çok ısınmıyor dio kullananlar internetten araştırıp bir sürü yabancı sitelerde incelemeleri var kart rağabet görüyor baya bence tercih olarak aklında bulunsun

sorunlu kart uzak durun... ( ilk çıktığında aldım 3 kere değişti, 3 de ekran dalgalanması sorunu )

Eğer kasamdan memnunum diyorsan OCZ Fatality 550w öneririm.
  • 660 iyidir kardeÅŸim al gitsin ama akakçeye bir bak istersen fiyat konusunda daha uygun örnekler bulabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasam Sorunsuz Ama Artık Yenilesem İyi Olur NErden Baksan 10 yıldan Eski
    http://www.vatanbilgisayar.com/zs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi.html#genel-bakis
    bahsettiğiniz güç kaynağı bu mu birde benim kasama sığar mı ki ?
    BU değil ama buda güzel güç kaynağı rahatlıkla alınabilir. Güç kaynağının boyutu değişmiyor hepsi standart o yuzden her kasaya sığar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.