Şimdi Ara

Bu adam DH gençlerine edilmiş bir Küfürdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz elimize kız eli değmeden gençliğimizi geçirirken bu 40 yaşındaki TÜRK
    JAPONYADA genç kızları hoplatıyor bu mu adaletin dünya????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @pakkaji
    hocam ne düşünüyorsunuz bu arkadaş sizinde üst konumunuzda hem para hem kız hem iş olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

o elemanı biliyorum, türkiyeden s. olup gitmek diye videoları var bazı videoları hoşuma gitmişti dobra konuşuyor ve bazen güzel noktalara değiniyor.ama 3 videosu yeterli. genelde ana tema birbirinin aynısı.bana göre elemanın hayatı 56 olmuş. kurulu düzeni yok ve 3-5 fakirin verici kızıyla moral depoluyor... bi amerika denedi bi japonya denedi.ben evliyim 2 çocuğum var çocuğumun biri 10 yaşına geldi nerdeyse ve karı kız olaylarına doyalı yıllar oluyor. virüslü kızlarla kaçak işler yapmıyorum o da bazen dilime vurmasına sebep oluyor. para konusunda da o elemanı sollarım.feriştahı ayda 10bin dolar kenara atamaz ben önümüzdeki ay 12bin dolar kenara atıcam çünkü ikramiye alıcam dahası bankadaki hesap milyon dolara ulaştı yaşımda 35 civarı.iş konusunda da işteyken dh forumda takılıorum.. fakat şunu söylemek isterim ki,yaptığın çok yanlış. birileriyle birilerini yarıştırmak çok kötü. herzaman bizden daha iyileri ve daha kötüleri olacaktır.insanlarla birşeyleri yarıştırmaya gerek yok. herkes kendi yoluna bakmalı. eğer benzer hareketi yaparsan bloklamam gerekir seni. yani sen kendini başkasıyla kıyaslamamalısın. sen kendi yoluna bakmalısın... sen başkasıyla kendini kıyaslamaman gerekirden sen ne yapıyorsun? pakaji ile japonyadaki elemanı yarıştırma derdindesin.sana ne faydası olacak bunun? ben japonyadaki elemandan daha iyi durumda olsam ne olur olmasam ne olur. herkes kendi hayatında mutlu ise ne güzel hepimiz ömrümüzü mutlu geçirelim.bu kıskançlık kibir ve eziklik döngüsüne girme.ne senden iyi birisine ezil, ne de senden kötü birisine kibirli davran. zoraki insanları çekişmenin içine de sokmaya çalışma. herkesle herşeyi yarıştırmak yıpratıcı ve gereksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakkaji -- 25 Aralık 2021; 10:8:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pakkaji P kullanıcısına yanıt

Hocam fazla abarmışsın 1 yıl önce sürekli para konuşan, ben böyleyim şöyleyim diyen sendin.

Benim karşılaştırmam oldukça normal. Pakaji demek para demek başka bir konuşulacak yönü yok.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

para insanları köle eder. bende insanları paraya karşı dikkatli olmaları için uyarırım.

tasarruflu olmaları gerektiğini söylerim altın gümüş ve bakıra yönlenmelerini asıl paranın onlar olduğunu söylerim. çünkü benim altın gümüş bakırı keşfetmem biraz zaman aldı. bende kardeşlerimi uyarıyorum. fakat pakaji hava atıyor diye algılanıyorum. burada ciddi anlamda geleceğinden endişelenen insanlar var. bende öyleydim. kenarda 200tl param olmadan yaşıyordum bazen bozuklukları biriktirip ekmek alıyordum.yokluktan biryerlere gelinebiliyor.ben bunu insanlara göstermeye ve umut ve azim pompalıyorum. sen bloğu hakettin çünkü sen uyarıma rağmen eziklik kibir terazisine binmişsin.

• Sormadan kenara attığı parayı yazan pakaji kudurdu bloklamış yazık awk.
    Karısını aldattığını anlatan, banka hesap dekontunu dhye atan i adama göre ben kibirliymişim, ezikmişim hahah yazık
    Neyse bizde bloklayalım hala değişmemiş aynı akıl seviyesinde arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 25 Aralık 2021; 10:41:43 >
  • kubi insanlara tavsiye verdiğim,onlara zaman ayırdığım için, birşeyleri başarabileceğinizi gösterdiğim, ben yaptıysam herkes yapabilir dediğim için

hakareti hakettim değil mi?
    o yüzden beni Alt etmek için onu bunu buluyorsun değil mi?

işte böyle insanlarsınız.
    ne haliniz varsa görün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pakkaji P kullanıcısına yanıt

sen dinleme bunlar üstat kıskanıyorlar mükemmelliğini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.