arkadaşlar sağ alt köşedeki köpeğe bakar mısınız sanki sapığı görmüş sahiibine bu ne ya tipiyle şaşırmış şkilde bakıyo ayrıca süpersin
kusura bakma ama charın berbat 50+ olmadan bence yeni char aç ve ya full str yada full int yap veya hybrid işte(hybridin belli oranları vardır misal 9/1, 8/1,9/2,7/2,7/1 ve 11/3) 11/3 pek tercih edilmez onun yerine hybrin en fazla 7/1 yada 9/1 şeklinde yapılır tabii isteğe bağlı bi hybrid sen de oluşturabilirsin.Ayrıca: Hybrid str ağırlıklı olması çok mantıksızdır her zaman int ağırlıklı hybrid yap ama tavsiyem benim 11/3'tür arkadaş öyle bir char kasmakta şuan çok iyi
Hep aynı konu, aynı tema...
ayarı vermiş ......
yenı actım zaten ozaman soyuyodum adamı o adam oldu katıl artık yenı adam full ınt glavıer
quote:
Orjinalden alıntı: IIo0oII
Heyyy burası sokak deil laflarına dikkat ettttt!!!!!!!!!!Admin or mod. him plss
+1967
quote:
Orjinalden alıntı: silkroadmania:::
yenı actım zaten ozaman soyuyodum adamı o adam oldu katıl artık yenı adam full ınt glavıer
full int glavier nasıl oluyo full in spear olmasın
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
yap bakalım nere kadar
güzel poz
superrrrrrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
coştum bende yapıcam ama benim yeni charım kadın
olsun benimkide kadın bende arkadaşımın erkek çarının önünde kadını diz çöktürüyom çıkan görüntüyü tahmin ediyosunuz demi fotosunu çekmiştim gönderirim bi ara