Şimdi Ara

Bu adama bu formayı nasıl giydiriebilirm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sadece bir örnek, bunun gibi daha çok kişi var. Bu futbolcuya fenerbahçe formasını nasıl giydirebilirim? Duvar kağıdı yapmaya çalışıyorum fakat daha önce hiç yapmamıştım. Şimdi bu adam bu formayı nasıl giyecek ?

• bombacimulayim52 B kullanıcısına yanıt
    mülayim, bu işler için photoshop kullanman gerekiyor. iş tasarımın yapılması ile başlıyor ama
    önce formanın olduğu kısmın temizlenerek ayrı bir katmana taşınması gerekiyor.

Aşağıda bir örnek gösterdim, neler yaptım tek tek yazıyorum.
    en alt katmana resmi aldım. sonra sadece formanın olduğu kısmı lasso aracı ile tek tek hassas
    bir şekilde seçerek işaretledim ve bunu bitirir bitirmez copy paste ile bir üst katmana taşıdım.
    bir sonraki aşamada yakasında siyah kısmı da aynı şekilde lasso aracı ile seçip, bir üst katmana kopyaladım.

sonra forma üzerindeki yazı, logo, vs ne varsa hepsini Spot Healing Brush ile temizledim ve sade formayı elde ettim.
    bir sonraki adımda yazıyı yazdım, yazıyı rasterize layer'e çevirdim, distort ile eğip, büktüm (aslında displace ile yapmak daha iyi olur)
    ve yazının duruşunu bitirdim. Sonra altına bir şekil çizip süsledim.

son aşamada da formanın rengini değiştirmek için Gradient Map kullandım ve bunu temizlediğim formaya Clipping Mask ile bağladım.

Karışık geleceğini biliyorum ama başka alternatifin pek yok gibi, umarım işin içinden çıkarsın.
    Bu arada, yukarıda anlattıklarımdaki işlem 4-5 dk sürerken, bu yazıyı yazmam daha uzun sürdü.

Kolay gelsin.

•  Bu adama bu formayı nasıl giydiriebilirm
  • Çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.