Şimdi Ara

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
20
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam çoğu şeyi doğru tahmin etmiş 2 sene öncesinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

İnci oto sansür mu koymaya başladı la o ne öyle

**** yüzünden oldu diye biliyorum.
  • Başladım okumaya, 8.sayfaya geldim, %60'ı bildiğim şeyler bende az çok araştırırım derin Galatasaray'ı ama bu eleman cidden sağlam bilgi sahibi.

Mesela şu yazdığı çok enteresan.

abdurrahim'i yönetime aldırmayan da kendisidir. ama yeni oluşumda yine
    abdurrahim gelecek. çünkü sevilen adam. ve saftirik. yönetime alınmadıgını ögrenince arabayı kenara cekip salya sümük ağlamış bir adamdır kendisi. çok iyi niyetli.
    ama yine kullanılıp sonra da s....tiredilecek.

mesela yeni oluşumda göreceksiniz futbol ile idari işler ayrılacak.
    futbolun başına sevilen adamlar getirilecek; haldun, abdul, bi' kısım eski topcular.
    böyle bir şeker gözükme filan. ama bir yandan da galatasaray holdingleşecek.

Bunları daha Aysal gelmeden yazmış olması gerçekten tüyler ürpertici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

İnci oto sansür mu koymaya başladı la o ne öyle

**** yüzünden oldu diye biliyorum.

A DNAN O KTAR yazınca burda da sansür varla

La bakıyim bidaha

• Okuduğum kadarıyla bu inanç kıraç denen şahıs ayarlıyormuş, baron gibi bi şey galiba. Vay anasını ya.
  • ...

abdurrahim'i yönetime aldırmayan da kendisidir. ama yeni oluşumda yine
    abdurrahim gelecek. çünkü sevilen adam. ve saftirik. yönetime alınmadıgını ögrenince arabayı kenara cekip salya sümük ağlamış bir adamdır kendisi. çok iyi niyetli.
    ama yine kullanılıp sonra da gibtiredilecek.

mesela yeni oluşumda göreceksiniz futbol ile idari işler ayrılacak.
    futbolun başına sevilen adamlar getirilecek; haldun, abdul, bi' kısım eski topcular.
    böyle bir şeker gözükme filan. ama bir yandan da galatasaray holdingleşecek.

...
  • Aynen idari ve mali işlerin ayrılması
    Abdurrahim konusunda söyledikleri
    Mali konudan çok daha iyi yerlere geleceğimizi belirtmesi
    Ve hatta tekrardan düşüşe geçeceğiz demesi daha niceleri.Okuduklarıma mı şaşırayım ,adamın bilgisine mi yoksa hepsinin gerçekleşmesine karar veremedim
  • ...

ben şizofren olabilirim, arkaümden uyduruyor da olabilirim.
    ama araştırın abiler. riva projesi, su ada olayları ve stad projesi.

niye sürekli bu isimler cıkıyor kutudan ?

bahsettiğim şeyler bir futbol kulübü için müthiş meblalar. milyar dolarlardan bahsediyorum.
    niye galatasaray hep bi nefes almaya cıkacakken, aşağı cekiliyor ?

ortada acayip bişiler var. 15 senedir fsüren'i cansun'u, canaydın'ı ve polat'ı getirten adam, işaret eden adam nasıl oluyor da şimdi kurtarıcımız oluyor ? yahu muhterem senelerdir sen varsın zaten. başarılı olanı da indiriyorsun aşağıya.

...

• Ağzım açık kaldı bunu okuduktan sonra. Özellikle Candan Erçetin kısmı kan donduruyor.

teker teker bu isimlerden bahsedeceğim.
    yönetime dikkat ettiyseniz. zıpcıktı bir kişinin bile olmadıgını görebilirsiniz.
    mesela bundan önceki yönetimlerde bir şekilde, muhalefet kanadının adamı da yerleştirilirdi.
    işler kötü gittiğinde o önplana atılırdı.

bu galatasaray'da hep böyle oldu. mehmet cansunun gelişini hatırlayın.
    adnan polat'ı hatırlayın. mehmet helvacı kamilini hatırlayın.

ama dikkat ettiyseniz bu yönetimde öyle bir isime rastlayamazsınız.
    1 kişi hariç. adnan öztürk. konuşursa o konuşur diyeceğim ama
    inan kıraç ile ilişkileri malum. kıraç onu vakfın yönetim kuruluna aldıracak kadar
    tutar. keza aysal'da vakfın içerisindeki yöneticilerdendir.
    hatta şimdilerde candan erçeytin bile seçimlere müdahil olmaya çalışıyor, neden acaba ?
    çünkü o da ayunı vakfın yönetim kurulundadır * burası bizans a......

• Bulunsun. Pcye gecince okuyayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş başka bir konuda da yazmıştım dün.. Kıraçları, Koçları, Nahumları, Haim nahum'u bilmezsen Galatasaray tarihin bilmezsin.. Hatta Türkiye tarihin bilmezsin, ve hatta osmanlıyı yıkıp parçalayan bürokratların hırslarından nasıl yararlandıklarını da bilmezsin.. Osmanlın kağıt para karşılı olan altınlarının isviçreden nasıl iç edildiğini filan da bilemezsin.. vs vs.. Kan emici sülükleri hiç ama hiç bilemezsin.. Şeytan melek kılığında ortalıkta geziniyor.
  • Ananı avradını...Kanım dondu bu ne lan ?
  • Hayır bu adam kim bu kadar içerden bilgileri biliyor?Üstüne inci de yazıyor
  • 20. sayfaya geldim bırakamıyorum yazdığı şeylerin nerdeyse hepsi çıkmış.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    İncide yazıyor derken ? inci sözlük bir şeyler yazmak için en iyi yer.Anan zaa tayfasını bir kenara bırakırsan gayet zeki ve kültürlü adamlar var.

İddia ediyorum İnci'deki adamların bilgi birikimi diğer tüm sözlüklerden fazladır.

Fakat altını çizerek söylüyorum.anan zaaa diyen liseli ergenlerini bir tarafa bırakırsan.

Çünkü kural yok.Entry kolay kolay silinmez.O yüzden incinin potansiyeli daha fazladır.
  • inan kıraç gibi adama hakeret ediyor elaman bunu savunuyorsunuz.
    Aig olayinda alinan 20 milyon dolarin 100 milyon dolara patladigini üstelikte bu Sayman adalarindaki sirkete senelik kar payi verirken hic bir giderin düsülemediginide bilmiyorsunuz.
    Polatin klubu asiri borclandirma olayi sonunda Riva ve Frloryadan gelecek bütün gelirlerin bilmem nerelere gidecegini düsünmekte bile zorlaniyorsunuz.

Elaman bir ton sacmalik zirvalamis son 2 senede bu kadar cosuyorsaniz inan kiranca baglisiniz bunu onun gibi Galatasaray klubune sahip cikan birisi olmasaydi bugun hala Polat ile peri masallarini yasardiniz.
    üstelikte hakeret edilmeye calisilan üye sözü geciyor cünkü camia kendisini biliyor ve bu adamin Riva ve Floryadan gelicek paraya ihtiyaci yok üstelikte oradan cikarida yok.
    Bütün kluplerde secim ve kongrelerde cesitli kisilerin oy potansiyeli ve agirligi vardir bu her takim icinde gecerlidir.

Canaydin döneminde sampiyon kadro dagitilip klup asiri para harcama ve sonunda basarisizlik geldiginde bunun üstüne Aig sorunuda cikinca bunlari bilmeden helal demek nasil Galatasarayliliktir ilginc.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hayır bu adam kim bu kadar içerden bilgileri biliyor?Üstüne inci de yazıyor

Ya içeridendir yada tanıdığı vardır yoksa mümkün değil bu kadar bilgi, tahminle olacak iş değil.
  • Okudum şaşkınlık verici , Sadece adamın yazdıklarını okudunuz sanırım , Adamla ilgili GSstor tasarımlarda görev aldığı fikrini edindim. Belki bu şekilde bilgi edinebiliyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.