Şimdi Ara

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
20
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam harbi yazmış.Nedense 56. mesajı beni baya etkiledi.
  • Nasıl pislik bir kulüp lan bu?

Aziz Yıldırım melek bu adamın yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Nasıl pislik bir kulüp lan bu?

Aziz Yıldırım melek bu adamın yanında.

Kimle ugrastiginizi iyi bilin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

yalnız eleman acayip matrak,
    mesajım silinmesin diye bazı yerlere noktalama yapıyorum ama 3 kelimesinden biri küfür,

aziz yıldırım ile galatasaray'ı kıyaslamak rocky ile rocky'nin eğittiği cocugu kıyaslamak gibi birşey. bundan birkaç sene önce aziz kendi söyledi. maçları saha dışında kazanmayı ögrendim artık dedi. bizim kültürümüz gereği bu işi senelerdir saman altından uyguluyorduk zaten. daha ne azizinden bahsediyorsunuz. galatasaray akıllı yönetiliyor-du. fener'de aziz var, bizde bizans kültürü var.

al işte gördün aziz'i geçen sene. daha ögrenecek abisi. daha dur. biz<imkiler başkan olabilmek için şampiyonluktan daha büyük savaş veriyor. aziz yıldırım kim yani ? fener camiası aziz'i indiremedi bu kadar başarısızlığa, e bize bakın *
    2 kere son maçta şampiyonluğu kaybetti bu adam. kaldı ki denizli maçı dünyanın heryerinde tekrarlanırdı.

Adam cidden dosdoğru yazmış helal olsun.

• zamanında okumuştum bunu evet Asıl olayların her zaman baş kahramanı : inan kıraç dır.
  • Daha hepsini bitirmedim ama anladigim kadariyla Galatasaraydaki olaylarin , kaoslarin tek nedeni inan kirac. Bu adam nasil oluyorda bu kulupte bu kadar guclu olabiliyor anlamiyorum. Keske denizlideki sampiyonlugu kaybetseydik ama inan kirac gibi adamlar olmasaydi kulupte

• Kahve ağzıyla yazmış ya bide geyige vurmuş ve dedikleri de çıkmış ya adamın ibretlik resmen

• Bu yazinin yazilma tarihi ne arkadaslar

• ya bırakın bu işleri bizim millet kadar komplo delisi bir millet yoktur şu dünyada.muhakkak ki çeşitli dolaplar dönüyor bu alemde.bizde de oluyor derin mevzular belki diğer klüplere göre fazla da olabilir.yanlız öyle bir anlatım var ki kurtlar vadisine bağlanacak olaylar neredeyse.bu kadar herşeye gücü yeten bir klüp şu anda bu durumda olmaz, maddi bakımdanda sıkıntı yaşamaz açık ve net.büyütmeyin bu kadar kişileri gözünüzde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Bu yazinin yazilma tarihi ne arkadaslar

eleman, 20.03.2011 20:50 de yazmaya başlamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Bu yazinin yazilma tarihi ne arkadaslar

eleman, 20.03.2011 20:50 de yazmaya başlamış..

adam 2011'de yazmaya başlamadı, 2011'de inci sözlük çöktükten sonra yazdıklarını yeniden yazdı, bu yazı 2011'den önce başlar, tam tarih yok ama.

velev ki 2011 olsun başlangıcı, 2011'den 2013'ü nasıl gördü de yazdı ? adam 2013'de 2011'i yazmıyor, 2011'de 2013'ü yazmış. kimi de komplo teorisi bu inanmayın diyor. bre cahiller, GS kuruluşundan beri böyle, bu yazılanlar da yeni değil. inan kıraç olmasa başkası olur. ama bu olaylar esas 1970'lerden sonra başlıyor, 70'ler öncesi gerçek güç FB idi, çok da karanlık değildi sadece görsel medya olmadığı için kimse FB'ye karşı birşey kanıtlayamıyordu.

Aylar öncesinden söylediğim Fatih Terim'i karalamaya çalışıyorlar lafları şimdi sonuca vardı, yoksa Fatih Terim daha önceden gönderilmek isteniyordu ->Fatih Terim'in asıl gönderilme sebebi<-

Fatih Terim, tüm yönetimi toplasan hepsinden daha fazla GS'lidir, bu yüzden GS'ye zarar vermemek için konuşmaz ama yakınları ile konuşurken kişilere veryansın edebilir, eder de ->Fatih Terim'in yakınlarına söyledikleri<-

Benim burada üzüldüğüm ve sinirlendiğim nokta, böyle büyük bir değere bu şekilde terbiyesizlik, saygısızlık yapılması ama GS'de bunlar normal, yapıları böyle, onlar mavi kanlı asiller, gerisi avam tabakası.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

UA hakkında burda birşey yazmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_81735459/tm.htm

eleman ın son yazdıklarına baktımda aynı öngörüyü biraz kabaca vurgulamış

hll knk

• Yuh adam harbiden 2011 de 2013 olaylarini yazmis. Bomba konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Yuh adam harbiden 2011 de 2013 olaylarini yazmis. Bomba konu.

Bence bu adam Ünal Başganın ta kendisi
  • Olabilir dediklerimde var,saçma dediklerimde

ama iyi yazmış zevkli okuması
  • roman gibi yazmış adam. nefessiz okuyorum valla, ortalarına filan geldim.
    çoğu az çok tahmin edip de emin olmadığımız şeyler ama adam en ince detayına kadar yazmış, çok ilginç.
  • "Candan Erçetinception"

• Bunu dinlerken okumanızı tavsiye ederim.İnsanın tüyleri esas duruşa geçiyor.
  • Adamın söylediklerine neredeyse çogu futbol taraftarı katılır.Aysal ve diğerleri hakkında söylediklerine ise neredeyse çogu Galatasaray taraftarı katılır.
    Olay Ünal Aysalın,Polatın bilmem neyin nasıl insanlar oldugu değil,Galatasaray'dan menfaat sağlamaya çalışanın ...... diyor.Nefreti buna.Ua ilgilide sonlarda yazdıklarıda bununla alakalı.Ft,Ünal,diğerleri hepsi hakkında aynı şeyleri söylemiş zaten.Bizim hayatımız Galatasaray,Galatasaray'dan hayatını kazanmayı çalışanı giberim diyor.

Bencede öyle.Şu son tartışmalar Ünal-Ft tartışmasını açsada olay aslında sadece kimin yanlış hamle yaptıgında.Yoksa benimde umrumda değil Ünal Başkanda Fatih Terimde.Daha öncede yazmıştım burada ikiside takımın çıkarı için çalışacak,çıkar çatışmasına girilmesi saçmaydı.Ft bazı teklifleri geri çeviremeyince buralara geldi durum.

Fakat yazan arkadaşında söylediği gibi Galatasaray'da bir düzen var ve düzen işliyor.Arkadaşı takip edicem.Bilmediğim veya bana saçma gelen şeyler var,bakalım bunlar hakkında ileride neler yazıcak.

• takip
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.