Şimdi Ara

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
20
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Adamın söylediklerine neredeyse çogu futbol taraftarı katılır.Aysal ve diğerleri hakkında söylediklerine ise neredeyse çogu Galatasaray taraftarı katılır.
    Olay Ünal Aysalın,Polatın bilmem neyin nasıl insanlar oldugu değil,Galatasaray'dan menfaat sağlamaya çalışanın ...... diyor.Nefreti buna.Ua ilgilide sonlarda yazdıklarıda bununla alakalı.Ft,Ünal,diğerleri hepsi hakkında aynı şeyleri söylemiş zaten.Bizim hayatımız Galatasaray,Galatasaray'dan hayatını kazanmayı çalışanı giberim diyor.

Bencede öyle.Şu son tartışmalar Ünal-Ft tartışmasını açsada olay aslında sadece kimin yanlış hamle yaptıgında.Yoksa benimde umrumda değil Ünal Başkanda Fatih Terimde.Daha öncede yazmıştım burada ikiside takımın çıkarı için çalışacak,çıkar çatışmasına girilmesi saçmaydı.Ft bazı teklifleri geri çeviremeyince buralara geldi durum.

Fakat yazan arkadaşında söylediği gibi Galatasaray'da bir düzen var ve düzen işliyor.Arkadaşı takip edicem.Bilmediğim veya bana saçma gelen şeyler var,bakalım bunlar hakkında ileride neler yazıcak.

Şunuda eklemek lazım.Ne kadar sevmesemde günümüzde klüplerin bu şekilde yönetilmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

bazı at gözlüklülerin gözlükleri çıkmış bu yazı sayesinde
    İnan Kıraç gerçek hayattaki Tywin Lannister dir beyler:)

adamın işi gücü inlik cinlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

İnan Kıraç gerçek hayattaki Tywin Lannister dir beyler:)

adamın işi gücü inlik cinlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax*

Bunu dinlerken okumanızı tavsiye ederim.İnsanın tüyleri esas duruşa geçiyor.

Alıntıları Göster
    Herkes inan kıraç'a giydirmiş inan kıraç gibi etkili adamlar olmasa galatasaray fenerle başa çıkamazdı.her klübe gerekli böyle iş bitirici heryerde bağlatısı olan adamlar, ulan fenerde ne adamlar var eğer inan kıraç gibi adamlar olmasaydı fener hegomonya kurardı Türkiye liginde.
    Eğer fenerde Aziz gider şunların biri gelirse yine inan kıraça muhtac olacaz göreceksiniz

Murat Ülker (hükümetin adamı serveti 2 milyar $ ülker'in sahibi)
    Ferit Şahenk (hükümetin adamı serveti 4 milyar $ doğuş holding başkanı) en tehlikelisi gelirse ucurur feneri
    Ali Koç ( serveti 2 milyar $ koç ailesinin toplam serveti 80 milyar $ )
    nihat özdemir ( hükümetin has adamı serveti 2 milyar $ )

Anlatmak istediğim Rakibimizde daha büyük baronlar var bunlara karşı galatasarayda inan kıraç olmasına şikayet etmemeliyiz daha çok inan kıraçlar olmalı hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax*

Bunu dinlerken okumanızı tavsiye ederim.İnsanın tüyleri esas duruşa geçiyor.

Bunu ne zaman dinlesem Ertem Şener ve şok diye tabir ettiği saçma sapan iddialar aklıma geliyor. Geldikçe de gülüyorum.
  • hakan şükür bugün bizim antrenörümüz olsa, biz cok başarılı oluruz. ama bakan olacak sanırım.

(cemaat olaylarını uzun vaktim olursa daha kapsamlı anlatacagım)
    (lucius licinius lucullus ?, 28.04.2011 17:06)

Gerçekten şaka gibi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

bazı at gözlüklülerin gözlükleri çıkmış bu yazı sayesinde
    mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

ama bir de ayak oyunları var mesela. biraz da onlardan bahsedeyim. misal ribery transferi.
    ribery'i adnan öztürk'ün getirdiği bilinir. e galatasaray'ın da fransa'daki gücü malum.
    yahu nasıl oluyor da, bu adam fransa'ya kaçıyor. zaten gerizekalı ribery. hani geçirdiği trafik kazası yüünden beyinin bi kısmı hasar görmüş adamın. herif klozette elini yıkıyormuş ya. öyle mal bi herif yani. bu malı kaptırdık işte.

Bu ne lan Bundan sonra okumayı kestim sonra devam ederim belki.

Alıntıları Göster
    402'den sonrasını okuyun, fatih terim hakkında yıllardır dediklerimi söylemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

Herkes inan kıraç'a giydirmiş inan kıraç gibi etkili adamlar olmasa galatasaray fenerle başa çıkamazdı.her klübe gerekli böyle iş bitirici heryerde bağlatısı olan adamlar, ulan fenerde ne adamlar var eğer inan kıraç gibi adamlar olmasaydı fener hegomonya kurardı Türkiye liginde.
    Eğer fenerde Aziz gider şunların biri gelirse yine inan kıraça muhtac olacaz göreceksiniz

Ferit Şahenk (hükümetin adamı serveti 4 milyar $ doğuş holding başkanı) en tehlikelisi gelirse ucurur feneri

Anlatmak istediğim Rakibimizde daha büyük baronlar var bunlara karşı galatasarayda inan kıraç olmasına şikayet etmemeliyiz daha çok inan kıraçlar olmalı hatta

bu kadar çok şey bilip İnan Kıraç a laf eden adam anca bir inci ci olabilir zaten herşeye sallamak zorunda hissediyor eleman kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

bu kadar çok şey bilip İnan Kıraç a laf eden adam anca bir inci ci olabilir zaten herşeye sallamak zorunda hissediyor eleman kendini

Alıntıları Göster
    not : Şike sürecin GS koruyan kimlermiş bir araştırsın bakaim o Inan Kıraç a laf eden çok bilmişler , Türkiyenin 3 büyük kulubunun de olaylarda adı geçip sonunda suçlu bulunurken GS a tek bir leke bile sürülmedi bunlarla uğraşmak en büyük zorluktu işte

• quote:

eyvallah inan kıraç bizi fb baronlarına karşı kurtarıyor hatta evohan'ın dediği gibi şikede adımızın geçmemesini sağlayan belki de odur (hoş ben o sezon "bu takıma şike yapsan bile şampiyon olamaz." düşüncesi yüzünden şike yapılmadığına inanıyorum orası ayrı mesele) ancak aynı zamanda başımızdaki birçok kötü şeyin sorumlusu da o, en azından o adamın söylediğine göre.

bu arada düzgün bir link yok mu beyler? inci'nin sayfası da tinyurl linki de çöküyor, 3. sayfada kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

eyvallah inan kıraç bizi fb baronlarına karşı kurtarıyor hatta evohan'ın dediği gibi şikede adımızın geçmemesini sağlayan belki de odur (hoş ben o sezon "bu takıma şike yapsan bile şampiyon olamaz." düşüncesi yüzünden şike yapılmadığına inanıyorum orası ayrı mesele) ancak aynı zamanda başımızdaki birçok kötü şeyin sorumlusu da o, en azından o adamın söylediğine göre.

bu arada düzgün bir link yok mu beyler? inci'nin sayfası da tinyurl linki de çöküyor, 3. sayfada kaldım.

Alıntıları Göster
    @Droogie

kardeşim çoğu kişi şike süreci o yönde düşündü zaten Polat vs. şike bile yapamaz gibi ama olay bambaşka ... fazla yazmak istemediğim şeyler am ageçmiş bitmiş yani GS , hatta Aysal başkan gelirken bu sürecin başlayacağını biliyordu , Kıraç başkanı ikna etti 1 ay sonra gizli şike operasyonlar başlıyor İnan Kıraç çok iyi gizlenen bir kişidir ayrıca şike başlangıcını da bir TS li milletvekli üstüne yıktılar , adam bile şok olmuştu o dönem şike düzenlemeleri vs. yapılırken Aziz Yıldırımın bilmediği bir çok madde yerleştirildi yani bunları kimlerin avukatları yapmış , UEFA nın vereceği cezaları ilk söyleyen kimdi yani Rahmi Koç la ilgili de yazmak lazım ama şimdi konu dağılır Fenerliler toplanmasın birde :)

• quote:

@Droogie

kardeşim çoğu kişi şike süreci o yönde düşündü zaten Polat vs. şike bile yapamaz gibi ama olay bambaşka ... fazla yazmak istemediğim şeyler am ageçmiş bitmiş yani GS , hatta Aysal başkan gelirken bu sürecin başlayacağını biliyordu , Kıraç başkanı ikna etti 1 ay sonra gizli şike operasyonlar başlıyor İnan Kıraç çok iyi gizlenen bir kişidir ayrıca şike başlangıcını da bir TS li milletvekli üstüne yıktılar , adam bile şok olmuştu o dönem şike düzenlemeleri vs. yapılırken Aziz Yıldırımın bilmediği bir çok madde yerleştirildi yani bunları kimlerin avukatları yapmış , UEFA nın vereceği cezaları ilk söyleyen kimdi yani Rahmi Koç la ilgili de yazmak lazım ama şimdi konu dağılır Fenerliler toplanmasın birde :)
    Bakayım şu İnan Kıraç kimmiş dedim. Heralde orta yaşlı, tehlikesi görünüşünden belli olan bir adamdır diye hayal ediyordum.

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !!

Bu adam bildiğin bayramda elini öp, parasını al kıvamında bir adam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bakayım şu İnan Kıraç kimmiş dedim. Heralde orta yaşlı, tehlikesi görünüşünden belli olan bir adamdır diye hayal ediyordum.

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !!

Bu adam bildiğin bayramda elini öp, parasını al kıvamında bir adam

Alıntıları Göster
    Alıntı yapanlara laf söyleyenler...

Bırakın alıntılar gelsin
    Ben ne olursa olsun forum sayfalarında okumaktan ve görmekten ve can alıcı şaşırtmalı bilgileri burdan almaktan keyif alıyorum
    Forumdan diğer sitelere geçince okuyasım gelmiyor o kadar uzun yazıyı.
    Üstelik okumayı denedim bolca küfür var
    Sadeleştirenin klavyesine sağlık
    Ne olmuş da 2011 de hangi 2013 olaylarını bilmiş.
    Terimnin gitceği 6 aydır belliydi herkes yazıyordu zaten
    Başka neler var.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bırakın alıntılar gelsin
    Ben ne olursa olsun forum sayfalarında okumaktan ve görmekten ve can alıcı şaşırtmalı bilgileri burdan almaktan keyif alıyorum

unal aysal in basa gececegi, klubun icinde kavga cikacagini, candan ercetin in yonetime katilacagini. ilk 2 sayfayi ve buradaki birkac seyi okudum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bırakın alıntılar gelsin

unal aysal in basa gececegi, klubun icinde kavga cikacagini, candan ercetin in yonetime katilacagini. ilk 2 sayfayi ve buradaki birkac seyi okudum sadece.

Alıntıları Göster
    şike sürecinde GS ı inan kıraç kurtardı demiş birisi

GS şike sürecinde ceza yememesinin tek nedeni tarihinin en kötü sezonlarından birini oynamış olması. Hiçbir iddaası olmadığı için bu işlere girmemesidir. Bütün enerjimizi stad işini bağlamak için devletle müzakerelere vermiştik.

Türkiye de futbol pis. bütün takımlar az veya çok bulaşmıştır.

arkadaşın derin gs hakkında yazdıkları doğru ama bazı noktalarda duygusal yaklaşıyor bence. benim fikrim tabiki. terim için söylediklerini ben terim in yapacak kadar karaktersiz biri olduğunu sanmıyorum..Ulan lukunku dallamasının transferinden alsan alsan ne komisyon alırsın. birkaç yüzbin dolar alırsın. Terim buna tenezül edecek adam mı ? yapmayın Allah aşkına. Kariyerini bunun için riske atar mı? Terim in adanalı sert tavırlarını sevmeyebilirsiniz eyvallah ama terim harbi delikanlı mert dürüst adamdır. bu konuda hakkını vereceksin. böyle yolsuzluklarla işi olmaz bu adamın. milli takımı bedava çalıştırıyor. hatırı sayılır bir mebladan vazgeçerek. yapmayın abicim vurun ama arada hakkını verin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

UA hakkında burda birşey yazmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_81735459/tm.htm

eleman ın son yazdıklarına baktımda aynı öngörüyü biraz kabaca vurgulamış

hll knk

http://sporaktif.dha.com.tr/kill-for-you-fenerbahche-carsi-asya-kartallari-uyelerine-gozalti_531380.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

UA hakkında burda birşey yazmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_81735459/tm.htm

eleman ın son yazdıklarına baktımda aynı öngörüyü biraz kabaca vurgulamış

hll knk

http://sporaktif.dha.com.tr/kill-for-you-fenerbahche-carsi-asya-kartallari-uyelerine-gozalti_531380.html

Alıntıları Göster
    esasında bu adamın derdi başkan olmak da, şu aşamada mümkün gözükmüyor. muhtemelen başarılı bir aysal döneminden sonra yeni başkanımız olması yüksek bir ihtimal.

Adnan öztürk için demiş bu cümleyi. Ünal aysaldan sonraki başkan bu adam adnan öztürk vede çok yakın biğ zamanda çünkü başarılı olomuş bir ünay aysal dönemi demiş yani ünal aysal döneminin başarılı olucağını bilmiş ve bu terim olayı sonrası büyük ihtimal aysal gidicek yeni başkanda öztürk. bu adam kesin yönetimden hayretle okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville*

esasında bu adamın derdi başkan olmak da, şu aşamada mümkün gözükmüyor. muhtemelen başarılı bir aysal döneminden sonra yeni başkanımız olması yüksek bir ihtimal.

Adnan öztürk için demiş bu cümleyi. Ünal aysaldan sonraki başkan bu adam adnan öztürk vede çok yakın biğ zamanda çünkü başarılı olomuş bir ünay aysal dönemi demiş yani ünal aysal döneminin başarılı olucağını bilmiş ve bu terim olayı sonrası büyük ihtimal aysal gidicek yeni başkanda öztürk. bu adam kesin yönetimden hayretle okuyorum

Alıntıları Göster
    4 şubat 2012'de yazılmış bir bölümü;
    ---alıntı---
    şakiri'yi istesek alabilirdik. gerçekten alırdık, zaten
    oyuncuyla anlaşılmıştı. kulüple de anlaşılmıştı
    lakin o vakit terim-dürüst ikilisi çok güçlenecekti.
    kulüp şu an dürüst'e dolayısıyla terim'e de kazık
    atmış oldu. bunların hepsi adnan öztürk'ün
    dayatmalarıdır. aysal ne terimi ne dürüstü ne de abdulü seviyor.
    şok bi kararla terim bile gibtir edilirse şaşırmam.
    ---alıntı---

Adam Haldun beyler.DH ifşa timi yeteneklerime güvenerek söylüyorum ki bu adam 3 ihtimal var;

Ya Haldun Üstünel kendisi ya da birisine yazdırıyor.

Ya da adam Haldun Üstünel'i çok iyi tanıyan birisi.Ve onun serzenişlerini yazıyor.

Sallıyor diyenler var.Ulan sallasan bu kadarı nasıl tutacak ? Adamın birisi oynanmamış maçta sana dakikalarına kadar golleri söylese ne dersin.Şike yapsalar bile Dakikayı tutturamazlarken hemde.Oha dersin.Buda böyle birşey harbiden Oha.

• Tiple olsa Aziz de sempatik adam ama...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.