Şimdi Ara

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
20
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs sözlükte gezerken gördüm adam 2011 yılından bu yana özellikle derin Gs'yi yani liselileri anlatmış.Okurken kanım dondu öngörüleri inanılmaz geçtiğimiz 2 3 yılın tamamını nerdeyse öngörmüşdo.İncelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

http://tinyurl.com/q4d7k6c Yazan lucius licinius lucullus

• Okurum akşama
  • Adam cidden mantıklı şeyler yazmış.
  • Konu güzel takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlük türü sitelere hiç bakmam girmem bile o tür sitelere takılanlarin boşa vakit harcadıkları düşüncesindeyim en iyisi her zaman FORUM dur ama yazıyı okuyacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Adam cidden mantıklı şeyler yazmış.

Hocam mantıklıdan öte Ünal Aysal'da İnan Kıraç'a Albayrak'tan Adnan Nas'a kadar 20.sayfaya kadar geldim bırakamıyorum.Ama yönetimle alakalı biri olmalı okuduklarım çok yabancı hiç duymadığım şeyler
  • Sadece bu adamın yazdıklarını okuyabılıcegımız lınk koyarmısınız mobılım halledemedım bır turlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Hocam mantıklıdan öte Ünal Aysal'da İnan Kıraç'a Albayrak'tan Adnan Nas'a kadar 20.sayfaya kadar geldim bırakamıyorum.Ama yönetimle alakalı biri olmalı okuduklarım çok yabancı hiç duymadığım şeyler

İncide yapıyorlar ya hani, bir konuda sadece bir üyenin mesajları sıralanıyor.Onu bu konuda nasıl yapabiliriz ?

Tam ciddiyetle okurken zaaa nasıl koyduk ama zaaa diye mesaj atanları görüyorum konsantrasyonum bozuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

Sözlük türü sitelere hiç bakmam girmem bile o tür sitelere takılanlarin boşa vakit harcadıkları düşüncesindeyim en iyisi her zaman FORUM dur ama yazıyı okuyacağım

Ben de çok takılmam ama bu İstisnai bir durum.Okuyunca anlayacaksın.
  • quote:

quote:

quote:

İncide yapıyorlar ya hani, bir konuda sadece bir üyenin mesajları sıralanıyor.Onu bu konuda nasıl yapabiliriz ?

Tam ciddiyetle okurken zaaa nasıl koyduk ama zaaa diye mesaj atanları görüyorum konsantrasyonum bozuluyor.

Vlla onu ben de bilmiyorum.Aynı durumdayım nick ctrl+f ile aratabilirsin bu biraz işini kolaylaştırabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Sadece bu adamın yazdıklarını okuyabılıcegımız lınk koyarmısınız mobılım halledemedım bır turlu.

Valla onu ben de bilmiyorum arkadaşım.Ctrl+f le nickini aratıp o şekilde okuyorum sayfada.Bulan bilen varsa söylesin işimiz rahatlar
  • http://tinyurl.com/q9bk6a6

Buldum.Burdan da tek o yazarın yadıklarını okuyabilirsiniz kolay gelsin
  • Çok ama çok sağol.
  • quote:

http://tinyurl.com/q9bk6a6

Buldum.Burdan da tek o yazarın yadıklarını okuyabilirsiniz kolay gelsin

Hıncal' da kovun demiş İnan Kıraç' ı

http://www.kukreyenaslan.com/gundem/inan-kiraci-galatasaraydan-kovun-h1233.html

• Arkadaş bu yazılanların nesine şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Galatasaray ezelden beri böyleydi, şimdi de böyle, sonra da böyle olacak. Diyorsanız ki, Ünal Aysal taraftarları kimin yanında olduğunu anlasın, bu yazılar faydasız, fanatiklik başka birşey.
  • adam albayrak'ı yazmış 2 sene önceden
  • İnci oto sansür mu koymaya başladı la o ne öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sonunda katil uşak çıkıyor boşa okumayın...

İşin şakası az biraz göz gezdirdim mantıklı şeyler var ama bu mantıklı şeylerin bir çoğunu buradaki üyelerde ara sıra dillendiriyor. Son sayfaya baktım beklediğim gibi uA'dan bahsetmiş... Bende bu adamla hemen hemen aynı fikirdeyim o konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendDarkKnight

Arkadaş bu yazılanların nesine şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Galatasaray ezelden beri böyleydi, şimdi de böyle, sonra da böyle olacak. Diyorsanız ki, Ünal Aysal taraftarları kimin yanında olduğunu anlasın, bu yazılar faydasız, fanatiklik başka birşey.

Biz olayların olmasına değil ne şekilde ve kimlerin yaptığına şaşırıyoruz.Asıl ilginç olan adamın isim isim ne olacağını kestirmesi hepsi bu.Yoksa biz de farkındayız
  • Mobilden iki sayfa okudum sizde okuyun baya bişeyler var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.