Şimdi Ara

Bu Adamın Yazdıklarını Kesinlikle Okumalısınız !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
20
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 a kadar geldım adam çoğu konuda bilgi sahibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

İncide yazıyor derken ? inci sözlük bir şeyler yazmak için en iyi yer.Anan zaa tayfasını bir kenara bırakırsan gayet zeki ve kültürlü adamlar var.

İddia ediyorum İnci'deki adamların bilgi birikimi diğer tüm sözlüklerden fazladır.

Fakat altını çizerek söylüyorum.anan zaaa diyen liseli ergenlerini bir tarafa bırakırsan.

Çünkü kural yok.Entry kolay kolay silinmez.O yüzden incinin potansiyeli daha fazladır.

Geyik ortamı olmasından dolayı vurguladım
  • quote:

İncide yazıyor derken ? inci sözlük bir şeyler yazmak için en iyi yer.Anan zaa tayfasını bir kenara bırakırsan gayet zeki ve kültürlü adamlar var.

İddia ediyorum İnci'deki adamların bilgi birikimi diğer tüm sözlüklerden fazladır.

Fakat altını çizerek söylüyorum.anan zaaa diyen liseli ergenlerini bir tarafa bırakırsan.

Çünkü kural yok.Entry kolay kolay silinmez.O yüzden incinin potansiyeli daha fazladır.

İncide Şırnak askerlik hikayesi ile birlikte gördüğüm en ciddi konu.
  • Şimdi aklıma gelmiyor ama çok sağlam siyasi konular da vardı.Özellikle gece liseliler yatınca açılıyor.Gece 2 gibi gir.Daha ciddi şeyler konuşulur.

Ayrıca ben ne zaman işim düşse inciye konu açarım muhakkak cevap veren çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Aynen o da çok iyiydi

• Sanki kulubün içinden biri üye olup bilgi sızdırmış gibi
  • quote:

Şimdi aklıma gelmiyor ama çok sağlam siyasi konular da vardı.Özellikle gece liseliler yatınca açılıyor.Gece 2 gibi gir.Daha ciddi şeyler konuşulur.

Ayrıca ben ne zaman işim düşse inciye konu açarım muhakkak cevap veren çıkar.

İlk başlarda evet çok iyiydi ama çoluk çocuk doldu
  • GS'li değilim ama kanım dondu lan
  • hala okuyorum. Vay bee agizim acik kaldi
  • arda nın transferini ünal aysal başa geçmeden yazmış

http://inci.sozlukspot.com/e/36506902/
  • zaman zaman yazıyorum bu tarz şeyleri ama fazla kurcalamaya da gerek yok çünkü bu sistemler GS da hep var hep de var olacak yalnız arkadaş iyice kafayı kırmış maalesef
  • türkiye'de futbol, hagi'nin monaco'ya 35 metreden attıgı gol değil. türkiye'de futbol
    galatasaray'ın en efektif zamanında 90 + 6 'da istanbulspor'a karşı kazanılan penaltıdır.

he bu anlattıklarım etik mi, değil mi o ayrı. ama bu heryerde böyle.
    uefa'da da böyle. kupa kura çekimlerinde de böyle. kulübün önde gelen isimleri, kupada
    kiminle eşleşeceğini bilir. o kutucuklar, küçük toplar işin yalanıdır. içinde titreşimli bir zımbırtı oldugu için kurada titreyen toplar cekilir. ve ona göre kura şekillenir.
    şampiyonlar liginin kuraları belliydi mesela. real ile barca'nın eşleşme nedeni, hem gelir hemde ingilteredeki finale en az 1 ingiliz takımı sokabilme ihtiyacıdır.
    ben bunları anlattıktan sonra şampiyonlar liig kuralarına göz gezdirebilirsiniz. fener ile sevilla eşleşir birini yer, sonra çelsi gelir küçük takımı yutar.

2011-Ahmet Çakar aynısını geçen sene söylemişti.

• Okurum daha sonra.
  • yorumsuz...
  • Biraz zaman ayırıp okudum. Yazdığı bir çok şey bildiğim şeyler yalnız ''oha'' dediğim hiç duymadığım şeyler de yazmış. 70 sayfa entrysi var adamın. Sabah olur bitirene kadar. Okuyabildiğim kadar okuyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Aynen o da çok iyiydi

Tam okumadım onu, okurum diye ayırmıştım ama fake diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

Okuduğum kadarıyla bu inanç kıraç denen şahıs ayarlıyormuş, baron gibi bi şey galiba. Vay anasını ya.

aron degil mason demek istedin heralde
  • UA hakkında burda birşey yazmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_81735459/tm.htm

eleman ın son yazdıklarına baktımda aynı öngörüyü biraz kabaca vurgulamış
  • bazı at gözlüklülerin gözlükleri çıkmış bu yazı sayesinde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.