Şimdi Ara

Bu adamlar abartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bruma ilk gs ye geldiğinde bu elaman balon tamamen abartı ne yeni Ronaldo su dediğimde beni millet kıskanmakla suçlamıştı.sonra gördük kim kıskanç kim balon.aynı şekilde telles içinde demiştim.Şimdide Emre mor için diyorum bu elamanı çok abartıyorlar bu çocukta sadece teknik var buna bi omuz atsalar yıkılır kilo alması lazım güçlenmesi lazım.Walcott adam üst kas gruplarını geliştirene kadar oynatmadılar.Neymar Barça ya gittiğinde adama kilo alıcaksın böyle olmaz dediler.Yeni messi diye piyasaya çıkardıkları Muhammed i GÖRDÜ bu ülke ama halen akıllanmadı 2 hareket yapana yeni Messi.Mesut Özil,Hakan Çalhanoğlu bu adamlara bakın kariyerlerine günden güne gelişerek bu noktalara geliyolar.Mesut sürekli gelişti.Aynı şekilde Hakan da.Bizim ülke direk adamı zirveye çıkarıyor 2 günde öyle mi olur.Sonra taraftar da inanıyor oh bizim takım süper transfer yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapasite ile ilgili mesut bremede oynarkende hayvan gibiydi şimdide öyle çocuk madride gitti bir maçta bile siritmadi

Emre mor bence oyun gorusu yüksek sağlam bir oyuncu belli ediyor kendini emre colakla tipi benziyor ama emre mor daha sağlam bence tabi Danimarka değilde bizim ligte falan bi test etmek lazım ilk

• Ülke olarak bayılırz bi günde ilah çıkarmaya.

Emre mor fos olmayabilir ama daha onun için çok erken olduğu bi gerçek. Sadece İki hazırlık maçında emreyi izleyen furbol cahilleri uçuyor kaçıyor. Emrenin aklı varsa tr e gelip kendini mundar etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin Emre Mor'u aradım. Dedim donanımhaberden Dark23 senin için balon diyor ne diyorsun dedim. Dedi Dark23 diyorsa doğrudur yarın futbolu bırakıyorum dedi. Kariyerine Kopenhagda jigolo olarak devam edecekmiş.

• Emrede yetenek var ama birden messi vs çok abartı oldu. Türklerin lanet bi huyu var bi olay olunca beklenti hep en yüksekte oluyor nedense

• walcott sakatlıktan antrenmana bile çıkamadı. 18 yaşından beri ön planda adam bu zamana kadar üst kas grubunu geliştirmesini mi beklediler? güclenmesine falan gerek yok. kişisel hayatı iyiyse her türlü gelişir o çocuk. muhammed dediğin kızlarla snap atıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.