Bildirim
Bu akşam Sinan Şamil Sam'ın maçı var...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu vidoz hala dövüşüyor mu ya? iyi dövüşçüydü eskiden ama şimdi bilmiyorum. sydney olimpiyatlarında hakemler bu adamın hakkını yemişlerdi çok iyi dövüşmesine rağmen üçüncü olmuştu. -
Maç birazdan başlayacak. -
Çok sağol -
Eyvallah. -
maç başladı kaçırmayın -
sumo güreşi gibi
zaten berabere bitti ikiside boşa kürek salladı -
Kardeşim yüzünden tam izleyemedim ama bişiler oldu.Sinan baya sinirlendi falan ? -
rezil bir organizasyon.organizasyonu yapan türk gidiyor hakemlere bağırıyor erkenden skoru öğreniyor en sonunda çirkeflik yapıyor falan.
gerizekalı herif.
adam geldi Türkiye'ye sinanı da dövdü.Beraberlik verdiler yine ona sevinsin.
Box'da taraflılık olurda bu kadar olmaz.Yapacağınız organizasyona atlayayım.
Maç italyanın hakkıydı.
Sinan o kiloyla sumo yapsın. -
ben sinan yenilir diyodum iyi berabere kaldı
ben zaten bu sinan şamil samın bir kere bile yendiğini göremedim hep dayak yiyor adam -
dayağı yemiştir sinan yine -
quote:
Orjinalden alıntı: Galathil
rezil bir organizasyon.organizasyonu yapan türk gidiyor hakemlere bağırıyor erkenden skoru öğreniyor en sonunda çirkeflik yapıyor falan.
gerizekalı herif.
adam geldi Türkiye'ye sinanı da dövdü.Beraberlik verdiler yine ona sevinsin.
Box'da taraflılık olurda bu kadar olmaz.Yapacağınız organizasyona atlayayım.
Maç italyanın hakkıydı.
Sinan o kiloyla sumo yapsın.
çirkeflik yapması sanki bise degistirceginimi sanıyosun bunlar dünya capında olaylar biri bagırdı diye sonucu degistirmezler
ve ayrıca sinan gayet iyi dövüstü adamı kac kere nak nakavt ın esigine getirdi italyanınsa tek yaptıgı direk vurmak baska bise yok
son olarakta iki tarafında kiloları 114 tü
-
çöp bidonu sinan -
su bidonu sinan -
Mahir Oral -
quote:
Orjinalden alıntı: Roy Fokker
çirkeflik yapması sanki bise degistirceginimi sanıyosun bunlar dünya capında olaylar biri bagırdı diye sonucu degistirmezler
ve ayrıca sinan gayet iyi dövüstü adamı kac kere nak nakavt ın esigine getirdi italyanınsa tek yaptıgı direk vurmak baska bise yok
son olarakta iki tarafında kiloları 114 tü
hoş birşeymi organizatorun sağanın kenarında durup bağırınması hakemlere fırça atması ve diğer salaklıkları yapması.
daha sonrasında sinanın yenildiğini anlayıp gitmeye kalkması.
empati yap.italyan izliyor vatandaşının maçını televizyondan.Maçın sonunda organizasyon sahibi gidip hakemlere baskı yapıyor ve o italyanda italyada evinde bunu görüyor televizyonundan.Nasıl bir duygu sence?
biz değilmiydik avrupa futbol şampiyonasında cech e sarılan hakemi eleştiren?
sinan nakavt a getirdi demişsin.maçı bende izledim eli yüzü patlayan sinandı adamda birşey yok.114 kilo olmaları sorun değil.kiloları aynı olmasa dövüşemezler zaten.Adamın fiziği sinanın yanında wcw dövüşçüleri gibi kalıyor.Bizimki sumocu direk.
bence bıraksın artık bu işleri.
Roy Fokker sende hiç kasma bilader sinanın savunulacak bir yeri kalmadı.
-
zaten bu tip ünvan maçlarında tarafların birbirlerine belirgin bir üstünlükleri yoksa hakemler beraberlik verir.bu da klasik o tip maçlardan biriydi. -
Sinan şamil'i yakından gördüm şunu diyebilirimki, Tam bir aygır bu kadarmı iri olunur ya Valla merakdan karnınada dokunmuştum demir gibi valla Tam bir devdi yani tv den küçük görünüyor ama yakından tam bir ayıptır sölemesi goril gibi Başarılar Paolo Vidoz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ££filliet -- 5 Temmuz 2008; 0:46:31 > -
Oral kazandı -
quote:
Orjinalden alıntı: ££filliet
Sinan şamil'i yakından gördüm şunu diyebilirimki, Tam bir aygır bu kadarmı iri olunur ya Valla merakdan karnınada dokunmuştum demir gibi valla Tam bir devdi yani tv den küçük görünüyor ama yakından tam bir ayıptır sölemesi goril gibi Başarılar Paolo Vidoz
Evilliet in fake i misin len sen.
Benzer içerikler
- tang içecek yasaklandı
- kördüğüm nasıl çözülür
- dın dın dırı dın dırı dırı dın dı dın dın dın dın dı dı dın dı
- alexis texas öldü mü
- araba modifiye etme
- elektrikli bebek arabası
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X