Şimdi Ara

bu alanda ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese mrbalar hayırlı sabahlar..

başlıktada belirttiğim gibi 1000 m2 şehir merkezinde bodrumumuz var kiraya vermek istemiyoruz burada ben bi iş yapmak istiyorum fakat bütçem sınırlı 60 70 bin civarı ne iş yapılabilir?

bi iş merkezinin altında bulunuyor iş merkezinde avukat vb ofisler var hemen işmerkezinin bitişinde a101,bim ve doğalgaz ödeme merkezi mevcut işlek bi cadde fakat girişi felan şatafatlı değil ama ne yapılır bilemedim.ciiddi samimi cvplarınızı iş fikirlerinizi bekliyorum herkese SAYGILAR..

• yok mu fikri olan ?
  • Çevrede okul varsa PS3 yada PS4 kafe açabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Çevrede okul varsa PS3 yada PS4 kafe açabilirsin.
    aslında kötü fikir değil ama bütçem yetersiz içerisinin komple yapılması lazım hocam ayrıca çevrede okul yok ama dershaneler bayaa yaygın
  • quote:

Orijinalden alıntı: taggest

aslında kötü fikir değil ama bütçem yetersiz içerisinin komple yapılması lazım hocam ayrıca çevrede okul yok ama dershaneler bayaa yaygın

Alıntıları Göster
    up.
  • quote:

up.

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up.

Alıntıları Göster
    Kiraya versen ne kadara kazanırsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolyFoot

Kiraya versen ne kadara kazanırsın ?

Alıntıları Göster
    kiraya vermek istemiyoruz hocam daha önce 2000 liraya kiraya vermiştik paintball yaptı kiralayan kişiler bi kaç kira ödemeden kaçtılar hukuki yollarada başvurduk bişe çıkmadı biz kendimiz değerlerndirmek istiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taggest -- 10 Şubat 2014; 12:24:02 >
  • Swinger CLUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Swinger CLUB

sanırım siz çok değiştiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Swinger CLUB

sanırım siz çok değiştiniz..

Alıntıları Göster
    up.
  • quote:

up.

Alıntıları Göster
    yok mu fikri olan arkadaşlar?
  • quote:

yok mu fikri olan arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    annen iyi ev hanımı ise gözleme börek mantı dükkanı açın moruk sabah yapar çoluk çombalak alır kira derdiniz yok iki karaköy satsanız kar
  • Mokunu yaparsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: lala23

annen iyi ev hanımı ise gözleme börek mantı dükkanı açın moruk sabah yapar çoluk çombalak alır kira derdiniz yok iki karaköy satsanız kar

Alıntıları Göster
    hocam dükkanın öyle bi cephesi yok yani içeride ne yaptığı görünmez bodrum bin metre kare alan daha uygun işler düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taggest -- 10 Şubat 2014; 18:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shozprenic

Mokunu yaparsn

adam gibi soru soruyorum neden bu tarz cvplar veriliyo anlamış değilim ? haddini bil .
  • quote:

hocam dükkanın öyle bi cephesi yok yani içeride ne yaptığı görünmez bodrum bin metre kare alan daha uygun işler düşünüyorum...

düğün dernek işlkerinde kiraya ver parayı nakit alırsın kaçma imkanlarıda olmaz yeri yurdu belli hem adamların. bodrumu kım se almaz deme kocaman alan ben ne düğpünler gördüm. tabi her gün düğün olmayacağı için yine kullanmak için bir fikir lazım
  • quote:

quote:

düğün dernek işlkerinde kiraya ver parayı nakit alırsın kaçma imkanlarıda olmaz yeri yurdu belli hem adamların. bodrumu kım se almaz deme kocaman alan ben ne düğpünler gördüm. tabi her gün düğün olmayacağı için yine kullanmak için bir fikir lazım

düğün salonu açmak istedim aslında çokta uygun alan bunun için fakat bütçe lazım ona hemde bayaa bütçe..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Beyaz eşya deposu olarak kullanılır çevrende var ise büyük markalar git bir danış

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Beyaz eşya deposu olarak kullanılır çevrende var ise büyük markalar git bir danış

ikinci el eşya felan mı satsak acaba olur mu ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.