Şimdi Ara

Bu alınır mı? XACTI VPC-CG9 SANYO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
22.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya birileri ban bu programı nasıl kullanıcagımı anlatabilirmi?
  •  Bu alınır mı? XACTI VPC-CG9 SANYO

quote:

Orjinalden alıntı: papik

Ya birileri ban bu programı nasıl kullanıcagımı anlatabilirmi?

Direct linki alacaksın ve image kodunun arasına yerleştirecen, hepsi bu...
    [image]http://img73.imageshack.us/img73/365/141ea3.jpg[/image]

Birileri yine bana kızacak ama geri vermek için çok geç değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 25 Temmuz 2008; 15:58:18 >
  • Niye gayet iyi olmuş bence
  • @teknikkonular

Bu konuda sana katılıyorum ciddi şekilde.. Bu kadarı pek ayarla veya ortam şartlarına göre aşılacak gibi görünmüyor.. Daha önce incelediğim sanyo modellerine dayanarak bir öngörüde bulunmuştum, yanılmışım sanırım.. Sanyo'nun bu modeli video'ya yönelik üretildiğinden olsa gerek fotoğraf kalitesi şaşılacak derecede kötü..
    Gece çekimlerini biryere kadar anlayabilirim, ama yukarıdaki bauhaus tabelasının pek de gece çekilmiş gibi bir hali yok doğrusu.. Keskinlik yok, griye çalan bir gökyüzü rengi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 25 Temmuz 2008; 19:12:14 >
  • Açıkca söylemek gerekirse şu son fotografa ben bile şaşırdım...
  • arkadaslar bugun son gunum acıkcası cekilen fotograflardan bende pek memnun kalmadım,bugun hala geri verebiliyorum BİM,e ne onerirsiniz son dusuncelerinizi alabilirmiyim kullanan arkadaslardan,dun Teknosaya gittim orda baktılar cihaza cok begendiler,Bimeks,te bi sanyo sorumlusu vardı o cok iyi videoda sorun yasamazsın seklinde yorum yaptı,kullanan arkadasların yorumları daha onemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: jestemo

arkadaslar bugun son gunum acıkcası cekilen fotograflardan bende pek memnun kalmadım,bugun hala geri verebiliyorum BİM,e ne onerirsiniz son dusuncelerinizi alabilirmiyim kullanan arkadaslardan,dun Teknosaya gittim orda baktılar cihaza cok begendiler,Bimeks,te bi sanyo sorumlusu vardı o cok iyi videoda sorun yasamazsın seklinde yorum yaptı,kullanan arkadasların yorumları daha onemli

Video'da size sorun yaşatmaz ama sadece gündüz çekimlerinde... Fiyatına bakıldığında kabul edilebilir bir düzeyde...Amaç anı videoları ve fotoları çekmekse işinizi görür. Ama ince eleyip sık dokuyan bir kişiliğiniz varsa sizi tatmin etmez...Burada amaç cebinizde size yük olmayacak bir kamera+fotomak taşıyabilmek...2 si 1 arada...2 işide tam olarak yapsa zaten bu paraya vermezler, 2 işide yarım yarım yapıyor işte karar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 26 Temmuz 2008; 16:39:35 >

• Sizde kabul edersinki 375 Ytl'ye çok iyi alternatifler var.

Videosu için dersek bile Sony'nin alt düzey video kameralarının eline su bile dökemez. Onun için geriye vermeniz bence uygundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Sizde kabul edersinki 375 Ytl'ye çok iyi alternatifler var.

Videosu için dersek bile Sony'nin alt düzey video kameralarının eline su bile dökemez. Onun için geriye vermeniz bence uygundur.

Sony'nin alt düzey video kameraları malesef cepte taşınmaz...Bunun iyiliği pratik ve dertsiz olması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoWeR

quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Sizde kabul edersinki 375 Ytl'ye çok iyi alternatifler var.

Sony'nin alt düzey video kameraları malesef cepte taşınmaz...Bunun iyiliği pratik ve dertsiz olması...

Özel cep dikeriz hocam.
  • Selam!
    tartısma sona erdi ve makinayı bugun aksam iade ettim arkadaslar,verdiginiz tavsiyeler icin cok tesekkur ederim.
    makinayı kullandıgım 1 hafta boyunca daha cok fotograf cekmeyi sevdigimi dusundum video agırlıklı degil foto yonunde kaliteli makina almaya karar verdim,
    Makinaya sogumaya baslamıstım,200 milyonluk makina kullanan arkadaslarımın cektigi fotolar benim makinanın cektiklerinden daha guzel gorunuyordu bu durumda en mantıklısı sansım varken geri vermekti.
  • Doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum.. Hayırlı olsun..
  • arkadaşar şimdi sanyo bu fiyata hafıza kartına kayıt yapan makina yapmış üstelik 9mp foto çekiyor.
    şimdi olay marka imajından kaynaklanıyor.
    1. sanyo panasonicle birlikte japanyada pazarda ikinci. zatan japon markası
    2. objektif olarak konica minolta kullanır. kendi objektif üretmediğinden ordan alır ki sony panel üretmez ama kaliteli sony televizyonlar vardır. bu onun gibi kalite teknoloji tasarım, yazılım, üretim süreçleri bunlar da etkili
    3. sanyo ccd de iyidir ama bu düzey videolarda birçok firma gibi cmos kullanıyor.
    4. özelliğine göre gayet iyi bir makina orite gibi ne idiğü belirsiz ürünlere para vermeyin. bu şuna benziyor mp yükselince fotoğraf kaliteli olur zannedenler var.sanyo orite ile kıyaslanamaz. o zaman sony1000 ytlye fotograf makinası satıyor. millet kerizmi aynı özlelikteki makinayı 200e alacakken. demekki çok fark var
    5. sonuç olarak sanyo kaliteli markalar arasında fiyat performans açısından en iyisidir.

• Canon sx100 ıs vardı fotoğraf makinesi olarak kullanıyorum, ama bugün bimde 250 ytl ye bu makineyi görünce hemen aldım...Bilmiyorum iyimi ettim kötümü ettim; sadece video çekim için kullanacağım. Yeterince inceledikten sonra geride verebilirim tatmin olmazsam. Kullanan arkadaşlar bukadar süreden sonra memnunlarmı acaba?Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quasi522

Canon sx100 ıs vardı fotoğraf makinesi olarak kullanıyorum, ama bugün bimde 250 ytl ye bu makineyi görünce hemen aldım...Bilmiyorum iyimi ettim kötümü ettim; sadece video çekim için kullanacağım. Yeterince inceledikten sonra geride verebilirim tatmin olmazsam. Kullanan arkadaşlar bukadar süreden sonra memnunlarmı acaba?Teşekkürler...

Arkadaşlar yokmu bu makineyi kullanan ya da hakkında bir fikri olan?
  • ARKADASLAR BU MAKINAYI DUN BIMDEN ALDIM OZEL FIYATTAN MAGAZA INDIRIMI 175 TL ..COK UCUZ GELDI 9 MEGAPXELI VAR 2 GB KARTI..DUN RESIM CEKTIM VIDEO KAYDETTIM ..TV YE BAGLADIM TV DE GORUNTULER COK KOTU CIKIYOR HELE VIDEO BERBAT..AMA MAKINADAN İZLNDIGI ZAMAN HARIKA GORUNUYOR AYNEN RESIMLERDE KEZA OYLE MAKINADA GUZEL AMA PC YE BAGLADIN ZAMAN NORMAL OLAN RESIM PC DE KARANLIK CIKIYO ANLAM VEREMEDIM .TEK BI GUZEL YANI VAR ODA FIYATIYDI AMA 175 DE AZ DEIL O FIYATA MAKINA BULMAK ZOR DEIL YADA EN AZINDAN USTUEN KOYAR BIRAZ DAHA IYI BISI ALIRIM DIYE DUSUNUYORUM ..YARIN GERI IADE EDICEM MAGAZAYA ..TAVSIYE ETMIYORUM ..
  • PC' de karanlık çıkması monitörün ayarlarından olabilir.
    Ben denemek için PC'de karanlık çıkan bir fotoyu tab ettirdim,
    başında bekledim, fotoğrfçı hiçbir düzeltme yapmadan doğrudan bastı,
    gayet güzel çıktı.

Canon S-3 IS makinam var
    çektiği fotolardan çok memnunum.
    Çocuğumuz olduğunda kısa videolarını da çektim,
    pek tatmin etmiyor.
    Video için gerçekten video kamera gerekiyor.
    Fotoğraf makineleri video konusunda hiçbir zaman tatmin edici olmaz.
    Çünkü çalışma mantıkları farklı.

Video çekeyim diye
    Sanyo nun HD 1000 modelini ABD' den getirttim. 700 TL' ye maloldu.
    Burada bazan internet mağazalarında 1200-1600 TL fiyatla bulunabiliyor.
    CMOS sensörlü ve gerçekten kaliteli HD çekim yapıyor.
    Doğal olarak Canon' un 2000 dolarlık HD video cihazları ile
    karşılaştıramazsınız.
    Fakat beklentilerimi fazlası ile karşıladı.
    Diğer taraftan çektiği fotoğraflar iyi olsa da
    Canon S-3' ün yanına bile yaklaşamıyor.
    Sanyo sitesini incelerseniz adamlar tabanca kılıklı bu serileri
    video kamera diye satıyorlar, zamanında tasarım ödülü almışlardı.
    SANYO' nun fotoğraf makineleri farklı.
    Yani bunlar video çeksin diye üretilmiş,
    fotoğrafı da vasatın üzerinde çekiyorlar.
    Kusursuz değil yani.

Almak isteyenlerin bunları düşünüp de karar vermesi gerekir.
    video amaçlı cihazlarda CMOS iyi iş görür.
    CCD-CMOS olayına fazla takılmayın derim,
    Birçok üst düzey DSLR' de de CMOS sensör bulunur.
    SANYO gibi bir firma da yüzünü kara çıkartacak ürünler üretmez.

Bunlar küçük ve kompakt cihazlar olduğu için
    olumsuz şartlar altında yüksek performans beklemeyin.
    Bunun için prof. cihazlar gerekir.
    Benim ilk digital makinam 3.1 megapiksel bir datrondu.
    2003 yılında almıştım hala evde durur.
    İyi ışık altında süper foto çekerdi
    ama evin içine girince çuvallardı.
    şimdiki teknolojide 200 liralık bir makine ile
    idare eder fotolar ve videolar çekebilirsiniz,
    ama ev içinde gene çuvallarsınız, cihazın sınırları bellidir, onu aşamazsınız.

Ben arada sırada eş dost, tatil vs. kullanırım
    diyorsanız 200 TL' lik oyuncaklar alabilirsiniz.
    Ben bu işe meraklıyım, elime alır dağ tepe gezerim,
    börtü böcek, park bahçe çekerim,
    amatör ruhluyum kalite isterim derseniz SLR-Like veya SLR alacaksınız.
    Özetle;
    ne kaa para o kaa memnuniyet.

• sanyo J2 modelini kullandım harika bir makina bulabilirsen al kompaktların en iyisi diyebilirim..
  • bu aleti ben de bimden aldım. Bi ton ayarı var. özellikle iso ayarını karanlık ortamlarda 800 1600 felan yaparsanız karalıkda loş ışıkda felan gayet güzel çekimleri var. bu makine de farkettiğim sıkıntı ayarlarını otomatik yapsak da tam ayarını kendi yapamıyor. ayarları elle yaparsak daha iyi sonuç çıkıyor. hatta ben çocuğun gözünü bozmasın dye flaşssız çekim yapıyorum ayarlarını iso yo felan kendim ayarladım süper çekiyor valla... Videolarda da karanlığa göre ayar çok faydalı.
  • Beyler bu urun su an ıtıbarıyle bımde 249 lıraya satısa sunulmustur bılgınıze.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.