Şimdi Ara

Bu alınır mı? XACTI VPC-CG9 SANYO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
22.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mrtetik beni anlamamışsınız ben kırmızı gözleri düzeltme ayarı yok demedim video çekiminde pause özelliği yok diyorum yani gözlerin kızıllığını düzeltme ayarı varken en basit bir özellik yok bunu kastettim ayrıca 300-400 tl civarında sanyonun bu ürününden daha iyi video kamera cihazları var onların alınması bence daha makul şu fiyata bu ürün bence o kadar cazip değil...
  • Bİ PAUSE TUŞUNA +250 MİLYON DAHA VERME ZİHNİYETİDE ÇOK İLGİNÇ. SADECE PAUSE TUŞU YOK DİYE GİDİP 250 MİLYON DAHA KATIP DAHA BAŞKA Bİ KAMERAMI ALALIM YANİ ONUMU DEMEK İSTİYOSUN KÖTÜÜ? BENCE ÇOK SAÇMA YANİ Bİ DURDURMA TUŞUNA 250 MİLYON DAHA FAZLADAN VERMEK...
  • bu ürünü bende aldım bimden, çok memnunum hem video hem fotoğraf makinası bir arada isteyenler için ideal..
  • ben de bu makineden aldım. ilk kameram herşeyi yeni öğreniyorum. kamera çekiminde zoomu arttırdıkça görüntü sabitlenmiyor. sürekli sallanıyor. bu normal midir ? yoksa bir arıza var mıdır ? zoomu arttırdıkça ayrıca tıkır tıkır sesi de artıyor. aydınlatırsanız sevinirim.
  • emre2072 canım benim bu işler böyledir o bir tuş birçok şeye bedeldir bu cihazlarda bir özelliğin olmaması fiyat olarak çok farkeder ayrıca bu cihazın çözünürlüğü de düşük yani video özelliği için alınmamalı
    şimdi kalkıp 9.1 mg ve 5 optik zom için 250 tl vermek daha da saçma burda önemli olan mg değil çözünürlüktür bilmem aanatabildim mi pilader...pause özelliğinin olmaması senin için hiçbir anlam ifade etmiyorsa sen bu işlerden aanamıyosundur aanamına gelir pilader....hayde selamtle
  • kötüü arkadaş bu makinayı alanlar profesyonel değil heralde sen konuyu yanlış anlamışsın.. bunu alacaklar normal çekim yapmak istiyen amatör arkadaşlar gidip bununla düğünlerde profesyonel videolar çekmicekler heralde sadece ufak anılarını ölümsüzleştirmek için normal bi video veya resim çekecekler bunu bukadar büyütmen saçma bence.neyse alan arkadaşlar hayırlı olsun diyorum güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.