Şimdi Ara

Bu anakart bu işlemciyi çalıştırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bugün sipariş verdim 500 w powersupply , intel pentium g3220 , işlemci soğutması ve termal macun aldım.

Anakart : PEGATRON IPX41-D3 1.02

ŞUANKİ İŞLEMCİM : PENTİUM E6700

SORUM ŞU ARKADAŞLAR BENİM ANAKART G3220 Yİ ÇALIŞTIRIR MI ALDIMDA BUGÜN KARGODA BOŞUNA GİTMESİN LÜTFEN YARDIM

• Yanlış anlama ama google' a yazsan çıkar zaten.
    Senin anakartın kaç pin? Hadi onu bilmiyorsun işlemcinin(E6700) bacak yapısı ney?
    Ben cevap vereyim LGA-775.

Almak istediğin işlemcinin(G3220) bacak yapısı ney? --> LGA-1150

Son soru,
    Sence 775 bacak yapısını destekleyen bir anakart(elindeki anakartın), almayı düşündüğün 1150 bacak yapılı işlemciyi destekler mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkersaglam

Merhaba arkadaşlar , bugün sipariş verdim 500 w powersupply , intel pentium g3220 , işlemci soğutması ve termal macun aldım.

SORUM ŞU ARKADAŞLAR BENİM ANAKART G3220 Yİ ÇALIŞTIRIR MI ALDIMDA BUGÜN KARGODA BOŞUNA GİTMESİN LÜTFEN YARDIM

kargo çıkmadıysa siparişi iptal et,çıktıysa sıfır aldıysan kutusunu açmadan iade et yada kullanacaksan anakart değiştirmen gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

Merhaba arkadaşlar , bugün sipariş verdim 500 w powersupply , intel pentium g3220 , işlemci soğutması ve termal macun aldım.

kargo çıkmadıysa siparişi iptal et,çıktıysa sıfır aldıysan kutusunu açmadan iade et yada kullanacaksan anakart değiştirmen gerekir

Hepsiburada.com'dan BENİM ANAKARTIM ŞEKLİNDE MAXİMUM 150 TL LİK BİR ANAKART BULABİLİRMİSİNİZ ? KASAYI BİLMİYORUM CASPER NİRVANA KASASI.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayakliPC

Yanlış anlama ama google' a yazsan çıkar zaten.
    Senin anakartın kaç pin? Hadi onu bilmiyorsun işlemcinin(E6700) bacak yapısı ney?
    Ben cevap vereyim LGA-775.

Almak istediğin işlemcinin(G3220) bacak yapısı ney? --> LGA-1150

Son soru,
    Sence 775 bacak yapısını destekleyen bir anakart(elindeki anakartın), almayı düşündüğün 1150 bacak yapılı işlemciyi destekler mi???

Hepsiburada.com'dan BENİM ANAKARTIM ŞEKLİNDE MAXİMUM 150 tl LİK BİR ANAKART BULABİLİRMİSİNİZ ? KASAYI BİLMİYORUM CASPER NİRVANA KASASI.
     Bu anakart bu işlemciyi çalıştırır mı ?

• MSI H8m-p33

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hepsiburada.com'dan BENİM ANAKARTIM ŞEKLİNDE MAXİMUM 150 TL LİK BİR ANAKART BULABİLİRMİSİNİZ ? KASAYI BİLMİYORUM CASPER NİRVANA KASASI.

http://www.hepsiburada.com/msi-h81m-p33-intel-h81-1600mhz-ddr3-lga1150-matx-anakart-p-BD304287

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için hangi işlemci?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ANAKARTI ALDIM ÇOK SAOLUN UMARIM OLUR
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/msi-h81m-p33-intel-h81-1600mhz-ddr3-lga1150-matx-anakart-p-BD304287

abi birde tekrar hepsiburada dan g3220 ye uygun bir fan bakabilirmisin ?

http://www.hepsiburada.com/akasa-k32-92mm-pwm-fanli-intel-lga775-1155-1156-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc7117ep01-p-BD101357

Ben şunu buldum benim anakartım ve işlemcime uyarmı ?

• quote:

abi birde tekrar hepsiburada dan g3220 ye uygun bir fan bakabilirmisin ?

http://www.hepsiburada.com/akasa-k32-92mm-pwm-fanli-intel-lga775-1155-1156-uyumlu-islemci-sogutucu-ak-cc7117ep01-p-BD101357

Ben şunu buldum benim anakartım ve işlemcime uyarmı ?

Uyar uymasına da,
    G3220'nin içinde stok fan var zaten, ayrıca bunu almana gerek yok.
    Yani ayrıca bir işlemci soğutucusu almanı gerektirecek bir durum söz konusu değil.
    Stok fan fazlasıyla iş görür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.