Şimdi Ara

Bu Anakarta Nasıl Ses Kartı Takacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar. Yeni bir Ses Kart'ı almayı düşünüyorum. Fakat bir problem söz konusu. Anakart'ı kontrol ettim , Ses Kartı için uygun bir soket bulamadım. Veya ben gözden kaçırıyorum. Resmi aşağıda verdim. Bu Anakart'a ; Asus Xonar 5.1 Ses Kartı'nı takma şansım var mı ?

Bu Anakarta Nasıl Ses Kartı Takacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanYüksel -- 12 Kasım 2016; 13:32:13 >

• pci portu boş gözüküyor. pci arabirim kullanan kartlardan birini takabilirsiniz. Asus Xonar'ın 7.1 pci kartı olabilir. Genede tam emin değilim. Sadece fikir olsun diye yazdım. İyice bir araştırın. Creative'in kartlarıda çok güzel onlarada bir bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankenstein85tr

pci portu boş gözüküyor. pci arabirim kullanan kartlardan birini takabilirsiniz. Asus Xonar'ın 7.1 pci kartı olabilir. Genede tam emin değilim. Sadece fikir olsun diye yazdım. İyice bir araştırın. Creative'in kartlarıda çok güzel onlarada bir bakın.

Dediğin gibi PCI portu uygunmuş. Kart konusunda aklımda 2 seçenek var. Fazla bütçem olmadığı için ;

Asus Xonar DG 5.1
    CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1

Bu iki karttan birini düşünüyorum. ASUS isim olarak bildiğin gibi sağlam bir marka. Fakat ses kartı konusunda Creative daha iyi diyorlar. Üstelik fiyat baz alındığında Creative'nin 7.1'lik kartının aynı fiyat olması biraz beni o yöne çekiyor. Senin görüşün nedir ?
  • Bence 170 TL'en varsa Asus Xonar7.1 al daha geçen hafta creative value 7.1 satın aldım. Modlayarak X-fi extreme audio olarak kullanabilirsin. Fakat Asus Xonar 7.1 192khz/24 bit olarak çalışıyor. Creative value 96khz/24 bit olarak çalışıyor. Eax desteği Creative value'de 4.0 yazılımsal olarak, Asus'da 5.0 Eax oyunlar için önemli bir özellik, Asus Xonar pci 170 TL'ye bulabilirsin, Creative Audigy Value 100 Tl'ye bulabilirsin internet alışveriş sitelerinde. Benim tercihimi sorarsan; oyun için Asus xonar 7.1 çok fark ettirir sesleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01A6ED78F -- 13 Kasım 2016; 13:38:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.