merhaba aşağıdaki anakart listesindne bir anakartı twinmos 512 DDR 400 mhz ram ve Amd 2500 veya 2400,2600 bunlardan biriyle kullanıcam sizce hangisi daha uyumlu olur yada farkedermi.. teşekkürler
VIA-KM400A Ses/VGA-64MB/LAN/SATA/DDR400 AMD Anakart MSI MAB SC-A MSI KT6V-LSR VIA KT600 AMD ANAKART MSI KT6V-LSR Via KT600 LAN Sata Raid MSI MAB SC-A MSI KT6V-LSR VIA KT600 AMD ANAKART varmı bunların bir farkı üstünlüğü..
birde AMD 2500+ XP satın alabileceğim bir site biliyormusun? piyasada yok sanırım.. şimdiden teşekkürler
hepsi olur
nforce2 chipsetli bir anakart dusunmemenin ozel bir sebebi var mi?
+1 nforce2 chipsetli anakartlar daha iyi olur. eger illa via dersen kt600 işlemcini 2500+ al. eger bulamazdan 2600+ barton al. 640 kb bellekli
merhaba öncelikle cevapalrınız için teşekkür ederim... pek faza bilgim yok ben bu pc yi oyun amaçlı kullanmayacağım gunluk internet kullanımı yani grafikle çok alakam olmayacak...
başka öneriniz varsa onlarıda alırım benim için önemli olan AMD olması DDR slotu olması bu kadar birde 20-40$ arası bir kasa tavsiye edermisin bu arada anakarta 60-80$ arası bir bütçe ayırdım..
tekrar teşekkür ederim..
bence gigabyte 7VM400M-RZ kodlu anakart senin için yeterli olur.. on board grafik kartı mevcut anakartta..
67+kdv Epox KRAI var. Tavsiye ederim. KT-600. Serial Ata sı da var. Verimli bir anakart.