Şimdi Ara

'Bu anı ölümsüzlestirmek istiyorum' dedi ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  'Bu anı ölümsüzlestirmek istiyorum' dedi ve...

Fethiye'de bir ganyan bayiinde çıkan tartışmada bıçakla yaralanan şahıs, ambulansa bindirilirken basın mensuplarına, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyerek poz verdi.

Bugün saat 14.30 sıralarında Çarşı Caddesi 54. Sokak girişinde bulunan bir ganyan bayiinde çıkan kavgada, Mustafa Yeni (42) isimli şahıs bacağından yaralandı.

İlk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaparken, Yeni 112 acil yardım ekiplerinin gelmesiyle sedyeye bindirilerek ambulansa taşındı.

Bu sırada kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere, "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" diyen yaralı, 3'ten geriye sayarak objektiflere poz verince çevredekileri güldürdü.

Yaralı, daha sonra ambulansa bindirilerek Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri şahsı yaraladığı iddia edilen 45 yaşlarındaki G.A.'nın peşine düştü.

Kaynak =http://haber.mynet.com/detay/yasam/bicaklanmasini-olumsuzlestirdi/500171

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DenizdenGelenAdam* -- 14 Mart 2010; 11:38:15 >

• fazla türk filmi izlemiş
  • Adam bıçaklanıyor bir de poz veriyor helal
  • Ss alarak bende bu ani olumsuzlestirdim
  • Hep bunu yapmak istemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Recep ivedik sendromu
  • untaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppotun1st_

Recep ivedik sendromu

• FAİL
    quote:

mrt.yldrm - 14/03/2010 14:09:17

saat şu anda 14:08 ama adam bugün 14:30'da bıçaklanmış!... Gelecekten gelen bir haber:)

quote:

Bugün saat 14.30 sıralarında

quote:

Güncelleme:14 Mart 2010 11:00
  • konunun başlığına tıkladım, anasayfaya yönlendirildim. en son mesaja tıklayarak girebildim konuya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.