Bildirim
Bu araba alınır mı? link içerde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Alinmaz. Zaten araba kazaliymis su anda. Bu temiz hali. Eski resimleri koymuslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen araba temiz olsa bile alma derdim birde arabanın 2 kapı değişecek 1 parça boyanacak ohooooo -
teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: rapçi doktor
teşekkürler..
Usta kriterlerini yazip oyle bir konu acarsan daha dogru bilgilere ulasabilirsin. 30A aklima araba gelmiyor. Dusunursen laguna, mondeo gibi araclar onerebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
quote:
teşekkürler..
Usta kriterlerini yazip oyle bir konu acarsan daha dogru bilgilere ulasabilirsin. 30A aklima araba gelmiyor. Dusunursen laguna, mondeo gibi araclar onerebilirim?
aile arabası olucak hocam fiat,dacia falan degilde saglam marka istiyorum yaşı büyük olabilir
edit : birde az yakması ve vergisinin az olması önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 23 Ağustos 2015; 22:26:07 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
quote:
teşekkürler..
aile arabası olucak hocam fiat,dacia falan degilde saglam marka istiyorum yaşı büyük olabilir
edit : birde az yakması ve vergisinin az olması önemli
O zaman dedigim gibi. Laguna ve mondeoyu listeye ekle. 30 bin civari pek duzgun araba yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam B5 Passat (2001-2005) Bulunabilir
Passati passat yapan kasadir birde 1.9Tdi ise Tadindan Yenmez
Az yakması lâzımsa mondeo ve laguna silinir.O paraya focus 2,corolla 2004-2005 lpg li ya da dizelleri iyidir.Aile için uygundur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az yakar bu model Ortalama 5 - 5.5 lt civarı. Ama temizine bakın. 3 Sene kullandım. Yalnız fotolar toplama Comfort Modelin içi Kahve görünen yerler Gri Direksiyon da düz plastik tir. Yapıştırma kullanılmış. 2 sene önce 2007 modelini 29 buçuğa 90 binde satmıştım. -
Focus veya corolla iyi olur. Masrafsızda...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X