Merhaba arkadaşlar 2. el araç satın alıcam da bayadır bakınıyorum şu aracı şimdilik gözüme kestirdim. Ama bu fiyata bu model biraz az geldi ustalardan yorum alabilir miyim?
Siyah olmasından dolayı uzak dur derim ben ama yinede sana kalmış
Bu arabalar fena değil motor iyidir tabi orjinal km ise
Bu renk için tek avantajın ne olur filo aracı olma ihtimali biraz düşük. Bu araçlar çok dolaştı filolarda alırken dikkat etmen gerekli
Sınıfının en geniş aracı. Benzinlisini kullandım. Benzinlisi bile 30 kuruş civarında yakıyordu. Dizel muhtemelen 20-22 arası falan yakar. Troy sanırım en boş paketi ama dolusunda da pek bir şey yok.
Ses sistemi iyi. İzolasyonu iyi denebilir. Kilolu, uzun boylu birisi isen sürüşü çok rahat ettirmeyebilir ama içi geniştir. Süspansiyonları güzel. Araba çıt çıkarmıyor giderken. Rahatsız etmiyor fazla. Direksiyonu da oldukça iyi.
Ben tavsiye ederim açıkçası. 6 senede 138 000 km de dizel bir araç için çok değil. Bu aracın en sevdiğim yanı kliması. Çok çabuk ısıtıp soğutuyor.
Piêr Dé Sans
kullanıcısına yanıt
Sahibine sordum 22-30 kuruş yakıyor dedi şehir için o yüzden vazgeçtim bundan çok da hoşuma gitmişti.
kheldar3131
kullanıcısına yanıt
dizeli 30 kuruş yakmaz. Benzinlisiyle ben 30 kuruş civarında gidiyordum.
Ayrıca 22-30 kuruş nasıl bir ortalama
Dizel olması çok iyi fakat iyi bir ustaya motoruna baktır. Araba iyiye benziyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme