Şimdi Ara

Bu araç alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar malum kac zamandir arac aramaktayim konularimda mevcut forumda. bir sure ara vermistim fakat bugun bi haber geldi. babamin is arkadasi aracini satiyor. bu araci alirsam hata yapar miyiz, 3-4 sene kullanilacak arac pek yol yaptigimiz soylenemez. tesekkurler simdiden.

2000 model Bora 1.6 Comfortline Full modeli 107000 km'de sol camurluk degismis baska herhangi bir sorunu yok. bakimli temiz bir arac oldugu soyleniyor. yarin bakmaya gidecegiz. fiyati ise 18000 tl. arastirmalarima gore 20 den asagi pek yok bu modelde arac. sizce bunu alalim mi, sonucda wv kalitesi var ama yorumlarinizi dinliyorum. teskkurler

• Tanıdığınız bildiğiniz bir araç ise alınabilir.Malum bu zamanda 2. el araç tanıdık insanlardan almak daha mantıklı.Fazla yakarsa lpg takıp devam edersiniz.Fazla kullanmıyorsan benzinlide binilebilir..
  • Söylediğinizden ibaretse, kaçırmayın derim
  • bence kaçımayın
  • O araç için fiyat düşük gibi. Km.sinin ve değişen/boyanan durumunun söylendiği gibi olduğundan eminseniz kaçırmayın. Bunların haricinde motorda veya yürüyen aksamda problem de olabilir.

Bence kim olursa olsun aracı ekspertize sokun, servis ve muayene geçmişini öğrenin. Dost kazığı insana daha fazla koyar.
  • babam da 2001'ini 65000 km'de denk getirdi, yanlız yaşayan bir adammış ilk sahibi sürekli görev için gittiğinden kullanamamış ikinci sahibi olan da ehliyeti 2 kez kaptırmış o yüzden çok az kullanılmış araç, yani diyeceğim denk getirilebiliyor elbetteki...
  • Bilgiler dogruysa kacirilmamasi gereken bir arac. Ozellikle orijinal, LPG'siz ise, aracin yururu ve ic mekani da diriyse hic dusunmeyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun çıkarır size o araba. Bence primera falan alın hemde daha yüksek modelli
  • vw nin en sorunsuz motoru icin nasil sorun cikarir diyebildiniz merak ettim dogrusu. guvenlik olarak ve donanim olarak da guzel bir aractir,hem bildiginiz araba,uzun yillar sorunsuz bir sekilde binebilirsiniz.. hatta aldgnzdan yuksek bi fiyata bile satabilirsiniz
  • Güzel olabilir, iyi motoruda olabilir ama sonuçta 2000 model bir vw.Düşük modelli vw lerden kaçın başınızı ağrıtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray2658

Güzel olabilir, iyi motoruda olabilir ama sonuçta 2000 model bir vw.Düşük modelli vw lerden kaçın başınızı ağrıtır

bol keseden sıkan bi üye işte boşverin aldırmayın siz
  • başımızı neyle ağrıtacağını söylese daha inandırıcı olabilirdi aslında ne yani motoru sağlam? Eee climatronic mi arıza vericek
  • Sizi iplemiyorum ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum illaki motormu arıza verir bi otomobilde allahım ya.Egzozundan farlarına yürüyeni dıdısının dıdısı ama can sıkacak şeyler başlayacaktır hatta yavaştan başlamıştır bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk arabam 2001 highline Bora idi.Lpg'de kullanacağını varsayarak yakıt olayını anlatmıyorum.Motoru çok sağlamdır dayanıklıdır,kolay kolay sorun çıkarmaz.Eğer satılan aracın km'si orjinal ise kesinlikle alınabilecek bir arabadır.Performans olarak pek birşey bekleme hatta hiçbirşey bekleme ama konforuna kimse birşey diyemez.o arabadaki malzeme kalitesi 2011 jettada yok.Yardımcı olmaya çalıştım hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayfm

İlk arabam 2001 highline Bora idi.Lpg'de kullanacağını varsayarak yakıt olayını anlatmıyorum.Motoru çok sağlamdır dayanıklıdır,kolay kolay sorun çıkarmaz.Eğer satılan aracın km'si orjinal ise kesinlikle alınabilecek bir arabadır.Performans olarak pek birşey bekleme hatta hiçbirşey bekleme ama konforuna kimse birşey diyemez.o arabadaki malzeme kalitesi 2011 jettada yok.Yardımcı olmaya çalıştım hayırlısı olsun.

performans olarak bisey beklemeyin demisiniz ama ilk 3 vitesi ok gibi dir maşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: assgti

quote:

Orijinalden alıntı: erayfm

İlk arabam 2001 highline Bora idi.Lpg'de kullanacağını varsayarak yakıt olayını anlatmıyorum.Motoru çok sağlamdır dayanıklıdır,kolay kolay sorun çıkarmaz.Eğer satılan aracın km'si orjinal ise kesinlikle alınabilecek bir arabadır.Performans olarak pek birşey bekleme hatta hiçbirşey bekleme ama konforuna kimse birşey diyemez.o arabadaki malzeme kalitesi 2011 jettada yok.Yardımcı olmaya çalıştım hayırlısı olsun.

performans olarak bisey beklemeyin demisiniz ama ilk 3 vitesi ok gibi dir maşallah :)

Valla bendeki otomatikti hiç gitmiyordu,düz yolda neyse de yokuşta berbattı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eray2658

Sizi iplemiyorum ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum illaki motormu arıza verir bi otomobilde allahım ya.Egzozundan farlarına yürüyeni dıdısının dıdısı ama can sıkacak şeyler başlayacaktır hatta yavaştan başlamıştır bile

Hocam, desteksiz sorun çıkarır demişsiniz, nerelerinde ne gibi kronik sorunları var nerelerinde nasıl parça ömürleri var da "şu yaştan sonraki araçlar" ya da " şu km'den sonraki araçlar" gibi bir değerlendirmeyi yapabiliyorsunuz da VW mühendislerinin hesaba katamadğı bir yaşlanma ve eskimeyi görebiliorsunuz? Araç bakımlarında neredeyse A'dan Z'ye değişiyor, şu km'de trigger kayışı değişecek diyen adamlar, şu km'de fren diskleri değişecek diyen adamlar zaten aracın eskiyen yerlerini tespit ederek yapıyor ve bu şekilde de gayet rahat 1 milyon km yapabilecektir, sieanaların ticarideki bile motoru 650 bin km'yi devirmişleri varken bora gibi bir araçta öngörülmeyen maliyet olarak neyle karşılaşıcağımızı anlatırsanız sadece arkadaşı değil bizi de aydınlatmış olursunuz

• Arkadaslar ayri baslik acmak istemedim bircok baslik actim daha onceden zaten. Yazdigim arabalar hosumuza gitmedi ve vazgectik. Simdi bir sorum olacak artik almak istiyoruz yani bu nedenle cevap verirseniz cok makbule gecer.

Dusunuyoruz malum yaz ayi fiyatlar tavan kisin daha iyi arac alalim diye. Simdi ise bir arac var yarin bakmaya gidecegim yalniz birkac sorum var.

Arac Renault Clio 1.4 RN 2001 model 65.000 km'de degiseni olmayan boyasida sanirim yok garaj arabasi ve tanidigin is arkadasi. Cok titiz birisiymis ve arabasina cok iyi bakmis. 2 hava yastigi klima mevcut. Fiyat ise 12.500 isteniyor. Bu araclar nasildir ederi nedir kisin satarsam zarar eder miyim? belli bir sorunu var mi bunlarin. Merak ettiklerim bunlar. Yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

O araç için fiyat düşük gibi. Km.sinin ve değişen/boyanan durumunun söylendiği gibi olduğundan eminseniz kaçırmayın. Bunların haricinde motorda veya yürüyen aksamda problem de olabilir.

Bence kim olursa olsun aracı ekspertize sokun, servis ve muayene geçmişini öğrenin. Dost kazığı insana daha fazla koyar.

araca diyeceğim yok, rahat sağlam arabadır. ama 2000 model bir araç wv de olsa 18 binin üzeri rakamlar çoktur. 18 bin gayet makul bir rakam ederi budur. o araca 20 bin yüksek bir rakam olur. yazık günah 22-23 binliralara sıfır araçlar var.
  • bence güzel tercih olur.hayırlı olsun şimdiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.