Şimdi Ara

Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum internet sitesinde bir araç buldum.2010 model mitsubishi 1.3 invite modeli.

Aracın sadece ön tamponu değişmiş,haricinde kaportada boya veya değişen yok.

Ama araç bu kazada hava yastığı açmış.Hava yastıkları ile radyatör değişmiş.

Bu kazadan dolayı 18 bin tl'lik hasar kaydı görünüyormuş.

Şimdi sormak istedikleri şunlar:

1. Sadece ön tampon değişecek bir kazada nasıl hava yastıkları açılıyor?

2. Hasar kaydını mesajla sorgulattığımda "Bu araç SBM kayıtlarında yoktur." yazıyor ama sigortada çıkıyormuş kayıt,böyle bir şey olabilir mi?

3. Satan adam aracı kendisi sanayide yaptırmış (ön tampon ve hava yastıklarını) böyle bir durumda hasar kaydı olur mu aracın?

4.Sizce bu araç alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soyle dusun , bu saydiklarinizi satarken sizde karsi tarafa anlaticaksiniz! Bu durumda bu aracta kafalarda bir suru soru isareti olusturacak durumda alacaksaniz fiyatinin cok cok cok uygun olmasi gerekir.

Bu arada butceniz ne kadar ve bir mahsuru yoksa illa bu arac mi olacak ? Butcenize gore baska arac bulma sansinizda varsa hic rizikoya girmenize gerek yok ...

• Saolun,Vazgeçtim zaten almaktan.Şase no ile mesaj atınca çıktı. Zaten aracın başka hasarları da varmış.

Bu arada benim de aracım var ama takas önermişti bu aracın sahibi o yüzden sorma gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Server.Bedii -- 14 Kasım 2015; 18:41:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.