Arkadaşlar bir tanıdık böyle bir araç var dedi. Dün kaporta ustama baktırdım. 2018 model egea 1.3 mjet 102 binde. 70 bine kadar servis bakımlı 10 binde bir yağı değişmiş.60 binde v kayışı değişmiş. Faturalarını gördüm. Sonrası 3 bakım özel serviste yapılmış. Serviste kaput değişmiş. Sağ yan boyalı. Sol ayna altında da ufak lokal boya var. Toplam da 1 değişen+3,5 parça boya var. Kaporta ustam bütün çizgileri düzgün büyük bir şeyi yok servisin beceriksizliğinden kaput değişmiştir dedi. Şaşe de podyede bir şey yok dedi. 13+2+1+1 toplamda 17bin normal hasar kaydı var. Bana bugün kapora verirsem 300 bine olur dedi yılbaşı sonrası 340 dan ilana koyacağım dedi. Bu araç alınır mı? En kötü 5 sene kullanıyorum aldığım araçları. |
Bu araç alınır mı?
-
-
yılbaşı sonrası 340 dan ilana koyacağım bu sözü duyduktan sonra almazdim ... -
Yok mu yorumu olan? -
Fiyatı uygun olduğu için alınır elbette
-
Alınır hocam. Ufak ufak hasar kayıtlarına bakılırsa çoğu şey kasko yada sigortadan yaptırılmış. Uzun lafın kısası kayıtlı kuyutlu araç, piyasasınında bir tık altında olduğuna göre hayırlısı olsun. -
Arkadaş benden haber bekliyor bana göre ilana koyacak. Nedir fikirler?
-
Alınır fiyat iyi -
300 bin TL uygun dizel birde
Zaten piyasada yürüyen bir araba 200 binden başlıyor
-
Öyle demiş böyle demişi bırakın. Arabanın mekaniği düzgün mü, bakımları tamam mı, şasede işlem yok, büyük bi darbe almamışsa fiyatı muadillerine göre aşağıdaysa ki öyle görünüyor al temiz bin. Hem MTV düşük çıkar az yakar 1.3 mjet kullandım daha önce gitmiyor diyenlere de aldırma, onlar 3.0 litre turboludan aşağı binmeyen sürekli 0-100 deneyen tipler sanırım, şirinler gibi bi grup!
-
Alınabilir, çevremde bu tarz bir şey bulursam alacağım bende.
-
Arabayı iç dış temizlemişler. Bugün arabadan anlayan arkadaşla gittik beğendi baya sen almıyorsan ben alıp satıcam dedi. Bende kapora verdim öğleden sonra satışı yapıcaz -
100bin km dizel linealara bu paraları istiyorlar, hayırlı olsun. -
Ufak tefek şeylere bakma hasar kaydı önemli değil önemli olan işçilik ve ağır kazasının olup olmaması... 20 gün 2017 model 78 binde opel astra 1.4t sattım 479 bine 6500 hasar kaydı var 3 bin tl tampon 3500 TL arka stop değişiminden harici boyasız hatasız kapıma gelen tampon değismis boyada taş izi var vs diye 20 bin düşmeye çalıştılar satmadım gerçek alıcı onlara takılmadı bile adam bakimlarina baktı, bi expertiz yaptırdı istediğim parayı verdi aldı gitti...
Ufak ayrıntılara bakmayın piyasa gittikçe yükseliyor -
Aracı aldım bakımını yaptırdım 200 km yol bile yaptım
Nasipse uzun süre binerim.
-
Hasar kaydının tutarına çok takılmamak lazım, parça değişenlerine bakmak lazım. Ben bugün Citroen'den aracı aldım servisten, kaput değişti bir de far, araç üstten darbe aldı. Öyle ki tampon bile değişmedi düzeltildi. Tampon demiri sağlam vs. öyleydi böyleydi işçilikti vs. derken serviste tramer 40.000 TL çıkmış. İşçilik ve parça fiyatları çok yüksek bu aralar malum.
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: 10700kAracı aldım bakımını yaptırdım 200 km yol bile yaptım
Nasipse uzun süre binerim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yılbaşı sonrası 340 dan ilana koyacağım bu sözü duyduktan sonra almazdim ...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X