Şimdi Ara

Bu araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar sizce bu araç alınır mı ?
    plakayı neden gizlemiş olabilir ? fiyat uygunmu ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-uygun-fiyatli-duzgun-ve-sade-176068840/detay

• Araç alınmasına alınır fiyat normal fakat büyük ihtimalle önden kazalı sağ far ile sol far kaput aralığına bakarsan anlarsın. Arayıp plaka ve şasi numarasını iste plakayı sorgulat ve şasi numarasını sigortacına sorgular ne var ne yok çıkacaktır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plakayı kapatması ile kapatmaması arasında bir fark yok bence.

Kısacası o para o arabaya verilmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruker

Araç alınmasına alınır fiyat normal fakat büyük ihtimalle önden kazalı sağ far ile sol far kaput aralığına bakarsan anlarsın. Arayıp plaka ve şasi numarasını iste plakayı sorgulat ve şasi numarasını sigortacına sorgular ne var ne yok çıkacaktır .

aradık telefonada bakmıyor. bende farkettim kaputta var birşeyler ama.
    bu arada plaka sorgulatmak 4 tl mi ? tramer kaydımı bu ?

not:20.500.000 değil. 19 net gibi birşey düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 19 Ağustos 2014; 16:27:48 >
  • Man55 M kullanıcısına yanıt
    Ücreti ya 3.80 yada 4.80 diye hatırlıyorum emin değilim eevet tramer kaydı oluyor. Şasi numarasını alıp sigortacınıza sorgulatırsanız daha iyi sonuç alırsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Plakayı kapatması ile kapatmaması arasında bir fark yok bence.

+9999
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

+9999

kardeşim başka araba yokki piyasada, gidip 2004 model palio mu alalım 18.000 e ? b sınıfı.
    yada clio mu ? herkes sorunlarından yakınıyor. forumlardada görmüşsünüzdür. :( hyundai desen zaten kağıt gibi araba. geriye fazla bir seçenek kalmıyor.
    megan 2 desen 25 den aşağı yok... megane1 desen 18-19 dan aşağı temizi yok. brodway gibi araba.

zaten fiyat 20.500.000 yazmış ama ben ona 19 bin diye düşündüm maximum. temizse oda.

tek sorun o malum sitedekilerin şişirilmiş araçları :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man55 -- 19 Ağustos 2014; 16:38:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 2000 astra g cd kullanıyorum,6 senedir araç bende ve 70.000 km yol yaptım tık demedi daha babamda 2001 vectra cdx 2.0 var oda sanayiden çıkmıyor.astra çok dayanıklı.lpg ile yakıtıda çok uygun,ama bakıyorumda fiyatları uçuk,6 sene önce 16.5 almıştım şuan millet 20 istiyor bence ederi 16-18.ama diğer araçlarında piyasası bundan farklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

hocam 2000 astra g cd kullanıyorum,6 senedir araç bende ve 70.000 km yol yaptım tık demedi daha babamda 2001 vectra cdx 2.0 var oda sanayiden çıkmıyor.astra çok dayanıklı.lpg ile yakıtıda çok uygun,ama bakıyorumda fiyatları uçuk,6 sene önce 16.5 almıştım şuan millet 20 istiyor bence ederi 16-18.ama diğer araçlarında piyasası bundan farklı değil.

evet işte bende bunu demeye çalışıyorum kardeşim saolasın hislerime tercüman olmuşsun.

palio desen sürücü kurs sınavında yanan araç.
    vectra güzeldi bir aralar ama eşek gibi oldu şimdi.
    2000 model ford focuslar zaten temizi 22.000.000 tl.
    millet cliolardan kaçmaya başladı. renault brodwaye döndürdüler.
    1993 model toyota corollalara efsana kasa diye 21.000.000 tl isteyen var. kliması yok.

Not 6 sene gibi eskiye dönme :( daha bu yazın başında 16-17 ye bir sürü vardı. :( bu yıl oldu olan bu araçlara :( bu hazirandan sonra oldu ne olduysa.

19.200.000 e konyada astra buldum. adam 200 tl indirdi 19 net olur dedi... ASTRA G hb GL en boş modeli arka cam otomotiği bile yok.
    200 tl indirdi sanki resmen dalga geçti.
    eee ne yapıyorlar satamıyorlar arsa karşılığı takas ediyorlar... yada karşıdaki adamda aracını şişiriyor ancak öyle takas ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man55

quote:

quote:

+9999

kardeşim başka araba yokki piyasada, gidip 2004 model palio mu alalım 18.000 e ? b sınıfı.
    yada clio mu ? herkes sorunlarından yakınıyor. forumlardada görmüşsünüzdür. :( hyundai desen zaten kağıt gibi araba. geriye fazla bir seçenek kalmıyor.
    megan 2 desen 25 den aşağı yok... megane1 desen 18-19 dan aşağı temizi yok. brodway gibi araba.

zaten fiyat 20.500.000 yazmış ama ben ona 19 bin diye düşündüm maximum. temizse oda.

Şunu al mesela olmaz mı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-boyasiz-stilooo-174438405/detay

Alternatif çok.

• Ön sağdan kazalı sis farların renkleri farklı.

Sağ far ile kaput aralığına bir far da yerleştirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man55

quote:

quote:

+9999

ben çin arabası aldım piyasaya isyan edip.

sende öyle yap. herkes dandik falan dedi full donanımlı ebd abs ne ararsan var.

2011-2012 model mis gibi araba. teybinde sd card okuyucu bile koymuşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_95879761/tm.htm

• Hocam araç pek temiz görünmüyor 180k km 14 yaşında bence alınmaz.
    Astra sevdasından vazgeçip (milletteki astra ve golf sevdasını anlamış değilim )Baska marka ve modellere yönelin bence.Maddi imkanlarınız verdiği ölçüde, mümkün olan en düşük km ve en yüksek model .
    Geely fc al diyemicem sen bilirsin
  • plakası kapalı ilanları direk olarak geçiyorum. satacak çekincesi olmayan adam plakayı kapatmaz. zaten aracın sağ önden kazalı olduğunu diğer arkadaşlar tespit etmiş. Aracın içide leş gibi. Ben bu arabayı alsam komple döşemeciye gider yeni döşeme yaptırırım. O da ucuza yapılacak bir şey değil.
  • 19 19,5 a alınırsa alınır 20,5 çok
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2004-bakimli-astra-170.000-km-174606307/detay/

bunu verelim bizim araç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2004-bakimli-astra-170.000-km-174606307/detay/

bunu verelim bizim araç :)

saol hocam, benzin/lpg + hb bakıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.